ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ποιος ο ρόλος του ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ – Τι δεν μπορούμε να κάνουμε

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Ποιος ο ρόλος του ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ – Τι δεν μπορούμε να κάνουμε


Ξεκάθαρες κουβέντες είχατε πάντα από εμάς. Τα μισόλογα , τις ύβρεις και τις αυταπάτες τις αφήνουμε για τους κατά σύστημα υβριστές μας. 

Θεωρούμε πως όχι μόνο είμαστε εκτός “κλίματος” και εκτός “γραμμής” αλλά πολλές φορές νιώθουμε πως ότι και να απαντήσουμε στους επικριτές μας αυτοί δεν θα το καταλάβουν.

Και μόνο το γεγονός πως είμαστε το μοναδικό ΜΜΕ που έχει σαφή Ιδεολογογικό προσανατολισμό λέει πολλά.

Για τον λόγο αυτό και πρώτοι εναντίον μας κινήθηκαν όσοι θεωρούν πως ο χώρος τους ανήκει. Αυτοί που από χρόνια έχουν εξαγοράσει την ΣΙΩΠΗ τους στην τραγική Σοβιετία μας με έναν καλό λόγο από τους δήθεν πολιτικούς τους αντιπάλους.

Μια φορά βγήκαν όλη και όλη και πρόλαβαν να στήσουν ανδριάντα στον κομμουνιστή δήμαρχο Δ. Κιντή, ενώ η προηγούμενη ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Θεόδωρου Γεωργάκη άρχισε να χτίζει το Μουσείο Εθνικού Διχασμού όπου στοίχισε εκατομμύρια ευρώ και έχει χτιστεί σε οικόπεδο που δεν ΑΝΗΚΕΙ στον δήμο μας.

Πέταξαν δηλαδή τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου “επενδύοντας” στον εθνικό διχασμό υιοθετώντας πλήρως τις αιτιάσεις της πλευράς που ήθελε να μας κάνει κομμουνιστικό κράτος, τιμάνε ΕΘΝΙΚΟΥΣ μειοδότες και έχουν το θράσος παράλληλα να κατακρίνουν ως τάχα Γερμανοτσολιάδες ανθρώπους που έχουν εκλεγεί με την ΨΗΦΟ του Ελληνικού λαού και αποφάσισαν πως δεν πρέπει να γίνουμε Βενεζουέλα.

Ο προϋπολογισμός του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης υπερβαίνει κατά πολύ κάθε χρόνο τις 300.000 ευρώ και ουδείς δημοτικός σύμβουλος έχει αναρωτηθεί έως σήμερα ΔΗΜΟΣΙΑ με ερώτησή του που ακριβώς πάνε αυτά τα χρήματα.

Στην ουσία η δομή αυτή αποτελεί έναν ΕΥΩΝΥΜΟ Α.Ε και επειδή συνεχίζει την “δράση” του πάνω από μία δεκαετία είναι ένα διαρκές ΣΚΑΝΔΑΛΟ όχι μόνο γιατί προπαγανδίζει μια Ιστορία που είναι μόνο στην φαντασία μερικών ΧΙΛΙΑΔΩΝ Σταλινικών αλλά επειδή προκαλεί κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο να συνεχίζουμε να πετάμε χρήματα για να κάνουν δημόσιες σχέσεις όσοι κατέσφαξαν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες την περίοδο1945-1949. Οι απαντήσεις που πήραμε για την δομή από την προηγούμενη διοίκηση είναι πως έκριναν αναγκαία και την ύπαρξη της δομής αλλά θεωρούσαν πως το έργο του Μουσείου ήταν ωφέλιμο ως σημείο αναφοράς της Εθνικής Αντίστασης των Ελλήνων κατά των ξένων κατακτητών!

Και ρωτάμε και πάλι ,αγνοούν πως οι κατακτητές αποχώρησαν από την πατρίδα μας το 1945;

Μήπως θεωρούν πως κατακτητές είναι και οι σύμμαχοί μας Βρετανοί και Αμερικανοί ;

Και εάν το πιστεύουν (λογικό αφού τιμούν ως ήρωα τον Άρη Βελουχιώτη) γιατί εξακολουθούν και στηρίζουν με τις πολιτικές τους επιλογές κόμματα που στηρίζουν την παραμονή της χώρας μας στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ;

Αγνοούν πως στην Ευρωπαϊκή Ένωση κάνουν κουμάντο οι Γερμανοί και στο ΝΑΤΟ οι ΗΠΑ;

Προσπαθώντας η “νέα” διοίκηση να καλύψει το έκτρωμα που ονομάζουν Μουσείο , στην ανιστόρητη αναφορά του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο νέος μας δήμαρχος μίλησε για το Μουσείο χαρακτηρίζοντας το “διαμάντι” για την πόλη μας.

Και είναι αφού για πολλούς αποτελεί και την μοναδική επιχειρηματική δραστηριότητα που είχαν στη ζωή τους επιδοτούμενη από την φορολογία και Ελλήνων πολιτών που έχασαν τους δικούς τους για να τιμώνται αυτοί που τους σφαγίασαν!

Στο πλαίσιο αυτό το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ έχει διαλέξει θέση και στάση. Δεν τον τρομάζει το τι λένε οι πολλοί γιατί άλλωστε εάν οι πολλοί αποφάσιζαν το 1940 και παρόλο που υπήρχε στη χώρα φασιστικό καθεστώς το ηρωϊκό ΟΧΙ θα πήγαινε περίπατο.

Φυσικά και δεν είναι εθελοντές οι στρατιώτες αφού ο στρατός μας ακόμα και σήμερα δεν είναι εθελοντικός ήταν άνθρωποι που πήγαν να αντισταθούν για τις περιουσίες τους και τις οικογένειες τους και όχι φυσικά ΑΝΤΙΦΑ όπως τους παρουσιάζει η αριστερή προπαγάνδα.

Γιατί δεν νοείται να είσαι ΑΝΤΙΦΑ κατά του Ναζισμού και να υπηρετείς τον μεγαλύυερο ΦΑΣΙΣΜΟ που επιβλήθηκε στην ανθρωπότητα και είναι ο Κομμουνισμός.

Επειδή λοιπόν εμείς δεν χαράσουμε τα “δημοκρατικά τόξα” με βάση το τι πιστεύουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αλλά με αυτό που πιστεύει η πλειοψηφία του δημοκρατικού δυτικού κόσμου. Σας λέμε να σταματήσετε να δηλητηριάζετε την νεολαία μας δίνοντας της ως πρότυπα “σκουπιδια”. Άλλωστε δεν ευδοκιμεί πουθενά αλλού η Δημοκρατία πέρα από τον Δυτικό κόσμο επιλέγουμε να σας μιλάμε για Ιδέες και όχι για το πόσο καλό είναι να συνεργάζονται ΔΕΞΙΟΙ -ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ – ΚΕΝΤΡΩΟΙ και ότι άλλο για να γεμίσουν τις τσέπες τους αδειάζοντας τις δικές σας!

Δεν μπορεί λοιπόν ουδείς δημοκρατικός πολίτης να μην έχει αντιληφθεί εν έτη 2019 πως το ΟΧΙ δεν αφορούσε την προάσπιση καμίας ατομικής ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ήταν μια καιροσκοπική απόφαση ενός ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ που ορκίστηκε πρωθυπουργός από τον Βασιλιά που ακόμα και σήμερα αποζητούν κάποιοι. 

Το ΟΧΙ λοιπόν το είπε ο Ιωάννης Μεταξάς που όχι μόνο συμφωνούσε με τον ΦΑΣΙΣΜΟ αλλά ήταν και ο ίδιος ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

Στο μόνο μήνυμα που συμφωνούμε με το νέο δήμαρχο είναι πως οι νέες και οι νέοι μας πρέπει να διαβάσουν Ιστορία ,γιατί όσο λάθος και να την διαβάσουν εύκολα θα αντιληφθούν την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Γιατί ακόμα και νοητικά ανάπηρος να είσαι βλέπεις πως ο Κεφαλονίτης Ιωάννης Μεταξάς δεν πέτυχε καλή συμφωνία και μπήκε στον πόλεμο τον οποίο μέχρι τότε προσπαθούσε να αποφύγει ακόμα και όταν οι Ιταλοί βούλιαξαν το “Έλλη” ανήμερα Δεκαπενταύγουστου στο λιμάνι της Τήνου.

Αυτά και καλή ξεμπερδέματα με όσους “δημοκράτες” αποφάσισαν πως η επέκταση ενός ναού είναι αυθαίρετη παρόλο που υπάρχει σχετική άδεια από την Πολεοδομία και παρά το γεγονός πως δίπλα ακριβώς έχει χτιστεί ένα Περιβαλλοντικό Μουσείο για να βλέπουν οι νέες και οι νέοι μας τι ωραία σεβάστηκαν οι Ηλιουπολίτες και οι Ηλιουπολίτισσες το δάσος χτίζοντας μια ολόκληρη συνοικία μέσα σε αυτό!

Γιατί δεν λέω καλές οι τάχα οικολογικές ευαισθησίες αλλά από όσους δεν είναι τα σπίτια τους πάνω σε δάση ούτε έχουν κλείσει ρέματα τα οποία τώρα τους πνίγουν.


Τα ίδια έκαναν και επί Κιντή για να μην χτιστεί ο ναός Τιμοθέου και Μαύρας και το μόνο που πέτυχαν ήταν να μην έχει την μεγαλοπρέπεια που αρμόζει σε έναν ναό.

Άμα θέλουν παραδοσιακά εκκλησάκια ας φτιάξουν στα οικόπεδα του Νάστου που καταπάτησαν. Στον Προφήτη Ηλία θα γίνει κανονικός ναός επειδή η Πολιτεία δεν θα μπει ποτέ στη διαδικασία να γκρεμίσει ναούς γιατί εδώ ο Χότζα , ο Τσαουσέσκου και ο Στάλιν δεν επικράτησαν ποτέ.

Περίεργη βουβαμάρα και από τις κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης που δεν συνάδει φυσικά με αυτό που εμείς ζητάμε. Είσαι υπέρ ή κατά της δημιουργίας ενός ναού επειδή καλύπτει ή δεν καλύπτει ανάγκες των δημοτών όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές και δεν ταιριάζουν σε όσους έδωσαν και τη ζωή τους για να μην μπορούν να αποφασίζουν για τις ζωές μας τα λαϊκά δικαστήρια αλλά το Κράτος με τα αρμόδια οργανά του.

Κάποιοι προσπαθούν να παρασύρουν τη διοίκηση Χατζηδάκη στο να γκρεμίσει ένα ναό ας μην κάνει το ΛΑΘΟΣ.

Καλή συνέχεια σε όλους και να ξέρετε πως αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να μένουμε ΒΟΥΒΟΙ σε ότι μας αφορά. Για το δικό σας καλό μην το κάνετε και εσείς . Ήδη αυτοί που ψηφίσατε αγνόησαν την εντολή σας τους ψηφίσατε ως δεξιούς, κεντρώους ή αριστερούς και το παίζουν ενεργοί πολίτες χωρίς δική τους άποψη που μιλάνε τάχα για εσάς που δεν μιλάτε!

Αγαπάνε παράλληλα και τους θύτες και τα θύματα και κρύβονται πίσω από μια ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ κάθε φορά που οι ίδιοι δεν την παραβιάζουν. Η υποκρισία τους είναι τόσο εμφανής που μέχρι και οι “Συνεργοί με την Ηλιούπολη” επικαλούνται την Δημοκρατία! Ποια την Αστική ή αυτή που θα επέβαλαν με τα σαρανταπεντάρια τους οι “προστάτες” του λαϊκού κινήματος;

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: