ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ετοιμάζεται και άλλη αποχώρηση από την παράταξη "Η Πόλη που θέλω" - Εάν σας φύγει και αυτός κλείστε το δεν έχετε ελπίδα

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ετοιμάζεται και άλλη αποχώρηση από την παράταξη "Η Πόλη που θέλω" - Εάν σας φύγει και αυτός κλείστε το δεν έχετε ελπίδα


Μετά την αποχώρηση του Ηρακλή Τσιμέκα από την παράταξη “Η Πόλη που Θέλω” ετοιμάζεται ακόμα μια. Πιο ηχηρή , πιο πολιτική αφού θα συνοδεύεται από δελτίο τύπου και σχετική ανακοίνωση και δεν θα γίνει μέσω Facebook. Θα μπορούσαμε να “κάψουμε” από σήμερα την ανακοίνωση παραίτησης αλλά σκοπός μας είναι να αφυπνιστεί η παράταξη “Η Πόλη που Θέλω” του Γαβριήλ Αραμπατζή και όχι να προξενήσουμε ζημιά σε όσους στηρίξαμε προεκλογικά.
Άλλωστε εμείς όπου διαφωνούμε το γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ και δεν περιμένουμε να ταυτιστούμε με λανθασμένες πολιτικές που ακολουθούνται. Σε 1-2 περιπτώσεις που έχουμε δει ανευθυνότητα το έχουμε γράψει και προφανώς στα ΒΑΣΙΚΑ για εμάς θέματα καταδίκης συμπεριφορών της νυν διοίκησης και η παράταξη του κ. Αραμπατζή δεν έβγαλε όχι ανακοίνωση αλλά ούτε κιχ!

Δεν άκουσε τα τραγούδια του ΕΑΜ -ΕΛΑΣ στην μαθητική παρέλαση ή δεν θέλησε να χαλάσει τις σχέσεις της με την αριστερά και έτσι δεν τα σχολίασε καν, συνεργάστηκε με την παράταξη “Πρώτα η Ηλιούπολη” για να πάει στις εκλογές στην ΠΕΔΑ και να αποτύχει και γενικά ότι κάνει δεν της βγαίνει γιατί ούτε πρόγραμμα έχει για την πόλη , ούτε πρεσβεύει κάτι το διαφορετικό.

Για την καθαριότητα δεν έχει άποψη αλλά πετάει το μπαλάκι σε όλους εμάς ζητώντας δημοψήφισμα . Κάτι που δεν έχει γίνει σε καμία δυτική κοινωνία , αφού καμία πόλη του δυτικού κόσμου δεν χρειάστηκε να κάνει δημοψήφισμα για να κάνει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να δώσει την δομή της καθαριότητας σε ιδιώτη.

Αργά αλλά σίγουρα το 14% του Τάσου Ευσταθίου μαζί με το 10% του Γαβριήλ Αραμπατζή θα χρειαστεί να ενωθούν και φυσικά τότε επικεφαλής δεν θα είναι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος εάν δεν το έχουν ήδη αντιληφθεί οι ίδιοι αλλά κάποιος άλλος.

Μπορούν να επιμείνουν και στις παρατάξεις τους (με νέες προσθήκες) αφού οι μισοί τους υποψήφιοι έχουν ήδη ΦΥΓΕΙ αλλά αυτή είναι μια ΕΠΙΛΟΓΗ ήττας που έχει κριθεί στο παρελθόν.

Γώγος – Μπαντής στο Βύρωνα και Ευσταθίου – Αραπατζής στην Ηλιούπολη δημιουργούν Συριζαίο δήμαρχο στο Βύρωνα και Πασόκο ( με ροζ αποχρώσεις) στην Ηλιούπολη.

Εμείς θέλουμε ένωση και όχι διαμελισμό και επειδή 2010 , 2014 και 2019 βιώσαμε τρεις διαδοχικές ήττες με πιο οδυνηρή αυτή του 2019 όπου όλη η Ελλάδα ήταν μπλε ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ από τώρα για το 2023 και είμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ πως δεν πρόκειται να στηρίξουμε ούτε μεμονωμένους υποψηφίους αφού η ΦΩΝΗ τους πνίγεται από την παράταξη και δεν έχουμε δει και καμία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ από την κεντροδεξιά .

Αυτό που βλέπουμε είναι πολλούς δεξιούς να συνεργούν με την “νέα” διοίκηση την οποία και θα στηρίξουν προφανώς και το 2023 αφού την θεωρούν ικανή!

Ποιοι κεντροδεξιοί είναι σε όλους γνωστό αφού σας έπαιρναν τηλέφωνο και προεκλογικά πριν τον δεύτερο γύρο για να ψηφίσετε τον Γιώργο Χατζηδάκη. Εσείς τους ακούσατε , αυτοί βολεύτηκαν για αυτό μην αντιδράτε όταν σας λέμε πως διοριστήκατε ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ υπάλληλοι στα 60 σας συμμαχώντας με τον πολιτικό μας αντίπαλο.


Οι δημότες βλέπουν πως με όλα τα κόμματα μέσα ήσασταν έτσι και αλλιώς εδώ και δεκαετίες.

Σ.Μ

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΣΤΑΥΡΟ , Η ΕΤΙΚΕΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΙΛΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.


Υ.Γ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ.
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΔΡΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ?

UNKNOWN είπε...

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ?