ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το λάθος των δημοτικών συμβούλων που τήρησαν την “νομιμότητα” θα κριθεί στις κάλπες του 2023

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Το λάθος των δημοτικών συμβούλων που τήρησαν την “νομιμότητα” θα κριθεί στις κάλπες του 2023


Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την αφωνία του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου όπου πραγματοποιεί (ορθώς αλλά όχι με εξαιρέσεις πάτερ ) μνημόσυνο για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου από την χούντα των Συνταγματαρχών, στο θέμα με την επέκταση του ναού στον Προφήτη Ηλία. .


Βέβαια μνημόσυνο για τους νεκρούς του πολυτεχνείου δεν περιμέναμε από έναν θεσμό που υπηρέτησε όλες τις χούντες και που όρκισε και την “Εθνική” κυβέρνηση του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου ως μη όφειλε.

Αλλά για την κόκκινη χούντα της πόλης προφανώς και δεν ενδιαφέρεται τώρα που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της “νέας” διοίκησης αυτής που τον καταδίκασε και τον ίδιο για τους “ακραίους” χαρακτηρισμούς του προς άλλους “θεσμούς” την περίοδο που έκανε αγώνα για να μην υπογραφεί η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών από την ΝΟΜΙΜΗ κυβέρνηση του τόπου.

Άλλωστε όπως απεδείχθη περίτρανα η Συμφωνία των Πρεσπών βόλεψε και τους “φιλελεύθερους” της ΝΔ που θέλουν να κάνουν μέλη της Ε.Ε την Αλβανία και τα Σκόπια για να απαξιωθεί περαιτέρω η Γερμανοκρατούμενη ένωση που φυσικά και δεν υπηρετεί τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του δυτικού κόσμου.

Τα υπηρετούν κράτη – μέλη ( ένα από αυτά η Μεγάλη Βρετανία που εξαναγκάζεται σε αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση )αλλά όχι οι “ηγέτιδες” δυνάμεις αυτής.

Βλέπετε οι καθολικοί έχουν περισσότερο συναίσθηση του ρόλου τους στην κοινωνία και προστατεύουν αυτή κάτι που οι Ορθόδοξοι δεν πράττουν αφού προφανώς και έχουν άλλη αίσθηση της πραγματικότητας.

Επομένως μόνο οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή προασπίζονται τον δυτικό μας πολιτισμό και όχι κράτη- παρίες που ζουν παρασιτικά εις βάρος της ανθρωπότητας.

Η Κινεζοποίηση της Ε.Ε έχει επέλθει και το μέλλον εκατομμυρίων εργαζόμενων είναι ΝΟΣΗΡΟ αφού ουδείς από τους Ευρωπαίους ηγέτες βλέπει πως καπιταλισμός και κομμουνισμός δεν δύναται να συνυπάρξουν όπως μας δείχνουν άλλωστε και οι εξάμηνες ταραχές στο Χόνγκ Κόνγκ . 

Κάτοικοι που διψούν για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καταπνίγονται από ένα κομμουνιστικό κράτος το οποίο σωστά χαρακτηρίζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ως “παγκόσμιο οικονομικό τρομοκράτη” αφού δεν μπορεί να κρατάει έναν λαό να ζει με ένα δολάριο την ημέρα μεροκόματο και να το παίζει και οικονομικός κολοσσός!

Αλλά πάμε στα δικά μας και στο Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία για να ξεκαθαρίσουμε πως ούτε φυσικά ζηλέψαμε την “δόξα” της Ελένης Λουκά , ούτε βέβαια ζούμε ενάρετα όπως αυτή για να διεκδικούμε θέση στον “παράδεισο” για την στάση μας στο θέμα.

Αλλά δεν μπορούμε και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ δημοτικών συμβούλων που είδαν την παρανομία της Εκκλησίας αλλά όχι το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ είναι δημοτικά κτίρια με ευθύνη των διοικήσεων. Έχτιζαν σε ΑΚΙΝΗΤΑ χωρίς άδεια αφού δεν μπορούσαν να βγάλουν στερούμενη κάθε τίτλου ιδιοκτησίας.

Μία ενημέρωση που είχαμε πρόσφατα από την ΕΤΑΔ μας έλυσε όλες τις απορίες. Κανένα από τα 94 ακίνητα που τάχα διεκδικεί ο δήμος μας δεν έχουν καταγραφεί στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ για κανένα από αυτά δεν έχει πληρώσει ΟΥΤΕ ένα ευρώ ΕΝΦΙΑ και προφανώς οι μόνοι που έχουν πληρώσει φόρο για αυτά είναι μόνο οι κληρονόμοι Νάστου οι οποίοι για να  ξυπνήσει και λίγο η Λαϊκή Συσπείρωση που διαφοροποιείται ιδεολογικά από όλους τους άλλους παζαρεύονται ακόμα και από τους κληρονόμους της οικογένειας του Νάστου για να αγοραστούν εκ νέου!!!

Αυτοί λοιπόν οι νομιμόφρονες κάτι σαν βασιλόφρονες δημοτικοί μας σύμβουλοι που επέλεξαν να μην έχουμε άλλο ναό στην πόλη μας ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των δημοτών μας που είναι πιστοί και εκκησιάζονται (ουδεμία σχέση δεν έχω με αυτούς) θα τους βρουν μπροστά τους στις κάλπες του 2023.

Τότε που οι οικογένειες που στέκονται στο πλευρό του πατέρα Στυλιανού Καρπαθίου που κατά αυτούς είναι ο νέος ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ και ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ της δημόσιας περιουσίας θα τους μαυρίσουν στις εκλογές.

Και το χρειάζονται βέβαια γιατί ακόμα και όσοι στηρίζουν την “νέα” διοίκηση δεν συμφωνούν με τον “παραλογισμό” του κ. Στασινόπουλου που δημιούργησε θέμα από εκεί που δεν υπήρχε. Σύντομα αυτός και οι Συνεργοί του θα αναζητούν νέους συμμάχους γιατί “βαρίδια” ουδείς θέλει μαζί του ιδίως όταν έχουν και μεγάλες φιλοδοξίες που ξεπερνάνε τις δυνάμεις τους.

Οι δημότες της πόλης που ασφαλώς και παραπληροφορήθηκαν αφού κανένα άλλο ΜΜΕ της πόλης δεν τους ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ πως οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι υποκριτές γιατί εκκλησιάζονται σε μια ΕΝΟΡΙΑ που είναι και αυτή χτισμένη μέσα στην Β' ΖΩΝΗ ΥΜΗΤΤΟΥ και αυτή είναι φυσικά η Αγία Μαύρα όπου στο πανηγύρι της βλέπετε όλους αυτούς που την πολέμησαν για να μην ολοκληρωθεί ποτέ αλλά που τώρα βρίζουν εμένα που είναι ζήτημα να έχω πάει δέκα φορές και ήμουν ως παιδί του κατηχητικού ιδεολογικός αντίπαλος με όσους δεν ήθελαν να χτιστεί.

Τα χρόνια πέρασαν η δική μου ΠΙΣΤΗ υποχώρησε σε θέματα Θρησκείας αλλά παρέμεινε σε θέματα δημοκρατίας και ΟΣΟΙ αντιδρούν στη δημιουργία ενός ακόμα ναού στην πόλη φυσικά και δεν είναι δημοκράτες αφού σε λίγο καιρό και όταν ξαναρχίσουν και πάλι οι εργασίες στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία και με την ΒΟΥΛΑ του Κράτους θα αναζητούν άλλες “δυναμικές” λύσεις για να σταματήσουν τις εργασίες.

Μόνο να το καθυστερησουν μπορούν ο ναός θα γίνει αφού προφανώς και η Εκκλησία έχει την ΔΥΝΑΜΗ να επιβάλλει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ σε κάθε κυβέρνηση.

Να δούμε μετά τους δημοτικούς συμβούλους της από εδώ πλευράς τι θα λένε. Γιατί για τους άλλους ξέρουμε πως η Εκκλησία κάνει κουμάντο και το κράτος ακολουθεί. 

Η Εκκλησία βέβαια είναι οι ΠΙΣΤΟΙ της και όσο υπάρχουν τόσο θα  έχει ενεργό ρόλο Αναμένοντας  λοιπόν την συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί για να ενημερωθούν οι πιστοί για την στάση τους στο συγκεκριμένο θέμα σας αφήνουμε να σχολιάσετε όπως κάθε φορά ΕΛΕΥΘΕΡΑ τις “ακραίες” αλλά ΕΘΝΙΚΕΣ απόψεις μας.

Γιατί καλοί χριστιανοί δεν είμαστε αλλά φασίστες σαν και εσάς που θέλετε να γκρεμίσετε έναν ναό που δεν πατάτε ποτέ μέσα δεν θα γίνουμε. Όταν φτιάχνατε το καρναβάλι που ονομάσατε Περιβαλλοντικό Κέντρο ουδείς διαμαρτυρήθηκε τώρα ΟΛΟΙ έγινα ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ξαφνικά.

Σ.Μ 

7 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ. ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΦΟΣ ΑΙΧΜΗΡΟ ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΗΡΗ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΕΝΩ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΑΙ ΧΑΪΔΕΥΕΙ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΝΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΝΑΣΤΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ .
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΕΙ.
ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ,ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΑΔ.

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - ΜΕ ΑΦΩΝΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Η 'ΦΟΥΣΚΑ" ΤΗΣ "ΝΕΑΣ" ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2020, ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ. Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2020 ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΩΝ ΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΩΝ ΤΗΣ.

ΑΠΛΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑΝΩΝ, ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ "ΣΩΤΗΡΩΝ", ΕΤΕΡΟΦΩΤΑ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

«Κανένα σύστημα δεν θα σας υποσχεθεί την ελευθερία σας, δεν υπάρχει τέτοιο σύστημα, σας είπαν ψέματα. Μόνιμα θα διεκδικείτε ολοένα και περισσότερο αυτό που σας αρνούνται βασιζόμενοι στην κούραση σας, με λίγες μόνο εξαιρέσεις. Μα, με τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ


ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παραπάνω γράφετε τι θα κάνει με τον Ι.Ν του Αγίου Γεωργίου . Ξαναγράφω τα λόγια σας "ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ." Ο Πάτερ Διονήσιος ήθελε και θέλει να φτιάξει ένα εκκλησάκι του " ΣΤΑΥΡΟΥ " . Αυτό θα είναι στα σχέδια για την ενάργεση αυτού το εκκλησάκι ?Μην ξεχνάτε ότι στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου υπάρχουν δύο Ι.Ν του Αγίου Γεωργίου .Ο ένας βρίσκετε πίσω από τον Ι.Ν του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Οδός Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου και έχει αναδειχθεί αρχαιολογικός χώρος από την αρχαιολογική υπηρεσία. Ο δεύτερος Ι.Ν του Αγίου Γεωργίου βρίσκεται στην οδό Αγίου Γεωργίου και βρίσκεται στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας και ανοίγει μόνο μια φορά τον χρόνο δηλαδή στην εορτή του ενώ ο πρώτος Ι.Ν Αγίου Γεωργίου έχει να ανοίξει πολλά χρόνια. Παρακαλώ απαντήστε στο σχόλιο μου .

UNKNOWN είπε...

ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.Ν ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάτερ Διονύσιος θέλει να κατασκευάσει έναν Ι.Ν Σταυρού . Θα πρέπει να δώσουμε τον αγώνα για να αναργεθεί αυτή η εκκλησία ή ένα μικρό εκκλησάκι.
Και στην οδό Αγίου Γεωργίου υπάρχει ένα μικρό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου. Θα θέλαμε να κάνει και αυτό το εκκλησάκι περιφοράς εικόνας στην εορτή του .

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο μεροληπτεί τουλάχιστον. Ο προφήτης Ηλίας δεν είναι ενοριακος ναός αλλά ξωκλήσι και στο το θυμούνται όλοι οι παλιοί ηλιουπολιτες. Α μείνε λοιπόν έτσι. Ας γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και απομακρυνθούν όλες οι αυθαίρετες κατασκευές.
Για τον εκκλησιασμό των ποσών υπάρχουν οι παρακείμενος ναοί με τα παρεκκλήσια τους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν απαντήσατε στο σχόλιο μου.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν κάνετε μια ειρηνική διαμαρτυρία- συζήτηση- συνάντηση με την δημοτική αρχή και την αρχαιολογική υπηρεσία μήπως γίνει γνωστό το αίτημα σας.Με το εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία και η προέκταση του έγινε γνωστό το θέμα μέσο τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και από την ειρηνική διαμαρτυρία. Θα πρέπει όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι στην Ηλιούπολη, αν υπάρχουν , θα πρέπει να έρθουν στην επιφάνεια ή να ανοίξουμε. Από το εκθεσιακό κέντρο της Ηλιούπολης που βρίσκεται στην Λ. ΕΙΡΗΝΗΣ δίπλα από την πλατεία Φλέμινγκ έμαθα την ιστορία για τις εκκλησίες της πόλης μας.Δεν γνώριζα την ιστορία της κάθε εκκλησίας που υπάρχει στην πόλη μας.