ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τους "λιθοβολούν" διαδικτυακά ή μέχρι πρότινος υποστηρικτές τους

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Τους "λιθοβολούν" διαδικτυακά ή μέχρι πρότινος υποστηρικτές τους

Οι διαδικτυακές επιθέσεις που δέχονται τα ΜΜΕ που κάνουν κριτική στη "νέα" διοίκηση είναι για μένα απόλυτα ΛΟΓΙΚΕΣ και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ.
Τα ίδια ΜΜΕ έπαιξαν τον ρόλο τους για να φύγει ένας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ δήμαρχος από τη θέση του και να έρθουν οι κατσαπλιάδες στην Εξουσία. Άδικα διαμαρτύρονται αργά αλλά σίγουρα οι αναγνώστες τους που προέρχονται κατά κύριο λόγο από όσους ήθελαν να φύγει ο Βασίλης Βαλασόπουλος από τη θέση του δημάρχου θα κινηθούν προς τα ΜΜΕ που ασκούν αντικειμενική κατά αυτούς δημοσιογραφία και κάνοντας δημόσιες σχέσεις με την "νέα" διοίκηση. 

Γιατί ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ είναι για αυτούς όποιος βολεύεται με τις δικές τους ΛΥΣΕΙΣ, και αφού έχουν πετύχει να αλώσουν το δημοτικό συμβούλιο κάνοντας γραφικούς όσους τσιρίζουν εκεί με συνετή επικοινωνιακή γραμμή περνάνε το δικό τους μήνυμα προς τους πολίτες.

Δεν βλέπω πως μετά το 2022 θα υπάρχει ισχυρό ΜΜΕ που να κάνει αντιπολίτευση σε μια διοίκηση που έχει μαζέψει όλους τους ενεργούς Νεοδημοκράτες, Πασόκους και Συριζαίους της πόλης μέσα στη διοίκησή της. Το γράφω τώρα και ενώ ακούω πως ακόμα και εμένα με κατατάσσουν σε αυτούς που θα συστρατευθώ με την "νέα" διοίκηση.

Όσοι υποστήριζαν τις ικανότητες των Κώστα Σεφτελή και διαφόρων άλλων προεκλογικά δεν ΠΕΙΘΟΥΝ κανέναν πως αυτοί άλλαξαν και δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Εμείς ΔΕΝ θεωρούμε πως είναι θέμα προσώπων αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και φυσικά όσοι κατηγορούν και την "νέα" διοίκηση είναι της ίδιας ακριβώς ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ με τους διοικούντες. Άλλη πρόταση δεν έχουν ούτε για την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ούτε για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ούτε καν για το θέμα με το Εκκλησάκι στον Προφήτη Ηλία .

Άλλωστε με αυτή την διοίκηση πέτυχαν να σταματήσουν τις εργασίες , αυτή η διοίκηση θα καρπωθεί το ΟΦΕΛΟΣ στην κάλπη όσων έχουν ανύπαρκτη ή χαλαρή ( σαν και μένα για να μην παρεξηγηθώ και πάλι ) ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ συνείδηση.

Πάντως με τις συζητήσεις που εκδηλώνει η "νέα" διοίκηση συνομιλώντας με τους δημότες κερδίζει χρόνο και ψήφους . Ρωτάει δηλαδή τους δημότες τι πρέπει να κάνει , δεν θα της πουν κάτι κακό άλλωστε κρατιστές είναι και αυτοί και σαχλαμάρες τους λένε . Οι Αντιδήμαρχοι ακούνε με προσοχή τις ανοησίες τους και εάν εφαρμόσουν έστω και τα μισά από όσα ακούνε θα έχουμε το ίδιο κακό αποτέλεσμα και τους κατοίκους ευχαριστημένους. 

Η διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη ήρθε για να μείνει και το γράφουμε από τώρα γιατί το 2023 κανείς δεν ξέρει εάν  θα έχουμε την δυνατότητα να το γράφουμε παρά μόνο ο Θεός! Και επειδή σε θαύματα εμείς δεν πιστεύουμε σας τα γράφουμε τώρα που μπορούμε.

Γιατί θαύμα θα ήταν να ολοκληρωθεί ΜΟΝΟΣ του ο ναός του Προφήτη Ηλία χωρίς να χρειαστεί να γίνουμε μπίλιες οι κάτοικοι μεταξύ μας όπως για να γίνει η Αγία Μαύρα αλλά δεν θα γίνει αυτό.

Οι πιστοί θα βάλουν και πάλι πλάτη για να γίνει αυτός ο ναός και θα αναγκαστούν να βγουν όπως και επί Κιντή στους δρόμους οι ιερείς για να πετύχουν όσα τους υποχρεώνει να ακολουθήσουν το ποίμνιό τους.

Γιατί το μαντρί γίνεται για τα πρόβατα και όχι φυσικά για ανθρώπους που είναι ή το παίζουν ΛΥΚΟΙ.

ΥΓ: Τα ικανά στελέχη της "νέας" διοίκησης στη φωτογραφία  διαφημίζονταν επί πενταετία από πλειάδα ΜΜΕ της πόλης μας. Άλλωστε άμα δείτε τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης εύκολα διαπιστώνετε πως δεν έχουν να επιδείξουν και κάτι καλύτερο πλέον. Στη μείζονα αντιπολίτευση ποιος από τους δελφίνους είναι πιο ικανός από τον πρώην δήμαρχο; Στις παρατάξεις Αραμπατζή και Ευσταθίου ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να διοικήσουν; Και επειδή οι δημότες ψηφίζουν πρόσωπα μην θεωρεί κανείς πως χωρίς τον Βασίλη Βαλασόπουλο επικεφαλή μπορεί ξανά η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" να πάρει 32% στον πρώτο γύρο των εκλογών του 2023. Όπως έχουν τα πράγματα μέχρι τώρα με τον Χατζηδάκη θα πάμε μια οκταετία εκτός και νομίζει κάποιος πως μπορεί να αμφισβητηθεί από κάποιον από τους υπάρχοντες επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Εγώ δεν το πιστεύω και το γράφω ΔΗΜΟΣΙΑ.

Σ.Μ

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΝΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ , Ο ΣΟΦΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. Ο ΚΟΚΚΟΤΙΝΗΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ 2023. Ή ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ", Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ,ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ.
ΜΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ: H ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ, ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΝΕΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ.
Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ , ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ.

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 2023 ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ" ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ".