ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πολλές αντιδράσεις για το Εκκλησάκι στον Προφήτη Ηλία που γίνεται Ναός - Προκαλούμε λέει με την ΘΕΣΗ μας , τι να κάνουμε δεν μπορούμε όλοι να είμαστε κατά της Εκκλησίας

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Πολλές αντιδράσεις για το Εκκλησάκι στον Προφήτη Ηλία που γίνεται Ναός - Προκαλούμε λέει με την ΘΕΣΗ μας , τι να κάνουμε δεν μπορούμε όλοι να είμαστε κατά της Εκκλησίας


Πολλά τα θέματα που έχουμε δει να παίζουν σε τοπικά ΜΜΕ και για τα οποία έχουμε διαφορετική άποψη από την "επικρατούσα" . Δεν μπαίνουμε σε διαμάχη τώρα αλλά πήραμε και παίρνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση κάθε φορά.



Άλλωστε εμάς μας διαβάζουν όσοι δεν πείθονται από τους μύθους της Αριστεράς και οι οποίοι αναζητούν εκπροσώπηση από τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις αλλά δεν βρίσκουν .

Ένα 15% συμφωνεί μέχρι κεραίας με όσα αναρτούμε σε αυτό το ιστολόγιο και βέβαια υπάρχουν πάρα πολλοί που μας λένε από το 2014 πως δεν γίνεται με στηρίξεις σε ανθρώπους που κρύβουν τις απόψεις τους να πάμε μπροστά.

Για σοβαρά θέματα βλέπουμε μια διαπαραταξιακή ομερτά ενώ σε άλλους δήμους δεν είναι λίγες οι φορές που δημοτικοί σύμβουλοι οδήγησαν στη Δικαιοσύνη τους ασκούντες την Εξουσία.

Εδώ υπάρχουν "φιλίες" και προφανώς εμάς και πολλούς άλλους δεν μας πείθουν πως οι λόγοι είναι μόνο αυτοί.

Ήδη έχετε δει πως καμία παράταξη δεν έβγαλε ανακοίνωση για το μεταπτυχιακό που θα πληρώσουμε σε υπάλληλο του δήμου μας αποσπασμένο στον ΣΠΑΥ ενώ παράλληλα βλέπουμε να καλούν τον κ. Καλαρρύτη να παραιτηθεί από τον ΣΠΑΥ επειδή τάχα δεν προστατεύει τον Υμηττό!

Αυτοί βεβαίως που τον προστατεύουν είναι τα 30 άτομα που συγκεντρώθηκαν χθες στον Προφήτη Ηλία με σκοπό να αποτρέψουν την λειτουργία του Ναού! Δεν είναι ασφαλής ΛΕΝΕ , λες και τα σπίτια τους είναι πιο ασφαλή από τον Οίκο του Θεού!

Δεν ξέρω που αποσκοπούν όλοι αυτοί που θεωρούν πως ο κόσμος είναι στην εποχή του Κιντή και εμμένει στη διάλυση της πόλης. Ούτε οι ΚΚΕδες δεν πήγαν αφού βλέπουν πως όσοι αντιδρούν έχουν προσωπικό όφελος και καμία ιδεολογική συνοχή.

Σου λέει γιατί να πάμε μαζί τους , αυτοί άλλωστε δεν έχουν ιδανικά και ότι κάνουν είναι για προσωπική τους προβολή. Άλλωστε γνωρίζουν τι φθορά είχε ο Κιντής με την Αγία Μαύρα που κάποιοι τον έμπλεξαν πως μπορεί να μην χτιστεί επειδή ήταν σε ζώνη προστασίας του Υμηττού!

Ακόμα και η ζώνη προστασίας του Υμηττού να χρειαστεί να αλλάξει το εκκλησάκι θα παραμείνει όπως άλλωστε παραμένουν πληρώνοντας πρόστιμο διατήρησης και όλα τα αυθαίρετα σε πολλά σημεία του Υμηττού.

Αλλά ας κινηθούν και πιο ουσιαστικά οι κύριοι που αντιδρούν προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη αφού είναι φανερό πως γνωρίζουν και οι ίδιοι πως υπάρχει άδεια είναι προφανέστατα ΝΟΜΙΜΗ και καμία παραβίαση δεν γίνεται στη Β' Ζώνη του Υμηττού από κανέναν ιερέα και από καμία Εκκλησία.

Αυτοί που υποτιμούν την νοημοσύνη μας είναι όσοι δεν βλέπουν τα τσιμέντα στον Υμηττό και ζητάνε να μπει ΤΑΞΗ γκρεμίζοντας μια Εκκλησία.

Μόνο ο Χότζα θα την γκρέμισε δεν υπάρχει Ελληνική Κυβέρνηση που θα άφηνε να γκρεμιστεί μία ακόμα και αυθαίρετη όπως την αποκαλούν Εκκλησία. Άμα τώρα αυτή βλέπουν πως η Εκκλησία μας είναι ο μεγάλος καταπατητής μετά τον "τσιφλικά" Νάστο από τον οποίο αγόρασαν όσοι οικοδόμησαν την πόλη μας ας συνεχίσουν.

Άλλωστε 30 άτομα είναι και παρατάξεις που μαθημένες να λυγίζουν στα θέλω της Εκκλησίας διαχρονικά!

Εμείς και ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ να είναι το χτίσμα δεν θέλουμε να γκρεμιστεί ας ξεκινήσουν από τις βίλες των πλουσίων γιατί άλλωστε όλοι όσοι τα βάζουν με την ΕΚΚΛΗΣΙΑ στο τέλος της ζωής τους το μετανιώνουν.

Δεν ξέρουμε ποιος νομίζει πως θα κερδίσει ψήφους γκρεμίζοντας έναν ναό στην Ελλάδα. Αυτά γίνονταν μόνο σε κομμουνιστικά κράτη και όχι πλέον γιατί όσοι γκρέμιζαν Εκκλησίες εξαφανίστηκαν και αυτοί και τα κόμματά τους ή μάλλον οι χούντες τους!

Θεωρούμε πως ο Δήμαρχος που δεν πήγε στη συγκέντρωση θα σκεφτεί λογικά αλλιώς θα παραδώσει σε τέσσερα χρόνια αφού ουδείς θα συγχωρήσει σε έναν αιρετό πως άφησε να γκρεμιστεί ένας  ναός.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: