ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο δήμαρχε για τις συναντήσεις με τους δημότες - Άκουσε τους για να αντιληφθείς και εσύ πως δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Μπράβο δήμαρχε για τις συναντήσεις με τους δημότες - Άκουσε τους για να αντιληφθείς και εσύ πως δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ




Μας εντυπωσίασε ο δήμαρχος κρατώντας την παλαιά γραφή στο απόσπασμα από το ποιητικό έργο  του Καβάφη  "Θερμοπύλες" που χρησιμοποιεί για να τιμήσει τους ήρωες του Πολυτεχνείου.
Του αφιερώνουμε και το πρωτότυπο και επειδή η ανάρτηση δεν έχει δυσάρεστη έκπληξη . Να συνεχίσει να ακούει τα προβλήματα των δημοτών σε κάθε γειτονιά της πόλης αλλά να μην ακούει τις ΛΥΣΕΙΣ τους γιατί θα εκτεθεί. Η δική μας καθημερινή σχεδόν "τριβή" με τις "λύσεις" των περισσοτέρων μας αποδεικνύει πως ΔΕΝ έχουν εφαρμόσιμη ΛΥΣΗ και κυρίως πως στην ουσία δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ κάθε φορά που καλούνται να συνεισφέρουν οι ίδιοι σε αυτό. Εάν ήθελαν να αλλάξει άλλωστε κάτι θα το είχαν κάνει εδώ και δεκαετίες. Το μόνο που παλεύουν είναι να ΦΙΜΩΣΟΥΝ ένα ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχει διαφορετική άποψη από τους πολλούς. Αλλά το 15% των δημοτών που έχουν ΙΔΙΕΣ απόψεις με εμάς μπορεί να μην βγάζουν διοίκηση αλλά διατηρούν ΠΡΩΤΟ το ιστολόγιο μας στην πόλη. Γιατί άμα είσαι φανατικός δεν περιμένεις ποιον θα ψηφίσεις κάθε τέσσερα χρόνια αλλά καθημερινά επιδοκιμάζεις και διαλαλείς τις απόψεις σου.


Το ποίημα θα μπορούσε εύκολα να το αφιερώσει ο πρώην δήμαρχος στον νυν αφού ο Εφιάλτης και οι Μήδοι ήδη έχουν διαβεί και καταλαμβάνουν θέσεις και αξιώματα!!

Για εμάς βέβαια αυτό είναι υπερβολή αφού η ΒΑΣΙΚΗ πολιτική δεν άλλαξε στο δήμο μας. Θα τον αφήσουμε να κάνει το πρόγραμμά του , και  προφανώς εμείς δεν έχουμε κανένα συμφέρον ούτε από αυτήν αλλά ούτε από τις προηγούμενες διοικήσεις.

Σ..Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?

COPY PASTE ΣΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΗ.