ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τζάμπα προσπαθείτε...

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Τζάμπα προσπαθείτε...


Μας ξεμπλόκαραν για πέντε λεπτά και αμέσως τα γνωστά τρολ του διαδικτύου άρχισαν τις ομαδικές αναφορές και μας μπλόκαραν και πάλι.
Δυστυχώς για αυτούς όχι από τις σελίδες που διαχειρίζομαι προσωπικά αφού το Facebook μετά την Google δεν τους έκανε για δεύτερη φορά το χατίρι. Το πρόβλημά τους είναι πως γνωρίζουν πολύ καλά πως έως το τέλος του χρόνου θα έχουν ανέβει όλα όσα έχω στην κατοχή μου και είναι για αυτούς όχι ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ αλλά δημοσιογραφία. Κάτι που δεν μπορούν να πολεμήσουν παρά τα εξώδικα που ξεκίνησαν μέσα στην προεκλογική περίοδο και που φυσικά δεν σταμάτησαν την "ενοχλητική" για κάποιους δράση μας.

'Ετσι και μέχρι τις 12 Νοεμβρίου θα μας βρίσκεται στις ακόλουθες σελίδες και ομάδες στο facebook

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ 

ομάδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

και φυσικά και στο προφίλ μου στο facebook Stavros Marinis 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ , ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ , ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ ΘΕΣΜΩΝ , ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ,ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.

ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ , ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.