ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάποιοι θέλουν να αυξήσουν τους απευθείας αναγνώστες μας και μάλλον θα το πετύχουν

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Κάποιοι θέλουν να αυξήσουν τους απευθείας αναγνώστες μας και μάλλον θα το πετύχουν

Το πρώτο ιστολόγιο της πόλης θέση 1285 στην Ελλάδα (σύμφωνα με την alexa.com φυσικά και δεν περιμένει να διαβαστεί από τις ομάδες άλλων στο facebook καθώς διαθέτει τις δικές του. Άλλωστε σε εμάς μπαίνουν απευθείας οι συνδημότες μας γιατί γνωρίζουν πως δεν χαριζόμαστε σε κανέναν.



Επομένως ακόμα και εάν δεν αναρτούμε ειδήσεις μας σε ομάδες ή σελίδες άλλων έχουμε το δικό μας πιστό κοινό που φυσικά και μας διαβάζει όχι γιατί συμφωνεί με αυτά που γράφουμε ή που πρεσβεύουμε αλλά κυρίως επειδή δεν του είναι και τόσο ευχάριστη η διαδικτυακή μας παρουσία.

Αυτά λοιπόν φίλες και φίλοι και υπομονή μέχρι την Τρίτη που εσείς οι περιστασιακοί αναγνώστες μας δεν θα μας βρίσκετε σε ομάδες που διαχειρίζονται άλλοι.

Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τους υπευθύνους του facebook που παρείχαν και παρέχουν μαζί με την Google κάθε διευκόλυνση στην προσπάθειά μας. Άλλωστε κατά περιόδους είναι τόσες οι αναφορές των άσπονδων "φίλων" μας που μας γνωρίζουν εδώ και καιρό.

Η ευνοϊκή αυτή μεταχείριση έχει κερδηθεί λόγω της δικής σας αγάπης .Ουδείς άλλωστε σε μια καπιταλιστική κοινωνία θέλει να χάσει τα κέρδη του επειδή κάποιος διαφωνεί με όσα κατά καιρούς αναρτούμε.

Μέσα στο ΣΚ θα έχουμε αυξημένη ροή αναρτήσεων για να αποδείξουμε σε όσους θέλουν να μας κλείσουν νωρίτερα από το προγραμματισμένο πως απλά έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...


ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.

ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ.