ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υπόψιν κ. Κωνσταντάτου - Τι θα γίνει με τα 4.320 ευρώ του μεταπτυχιακού;

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Υπόψιν κ. Κωνσταντάτου - Τι θα γίνει με τα 4.320 ευρώ του μεταπτυχιακού;

Τώρα που ανέλαβε πρόεδρος του ΣΠΑΥ ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος θα θέλαμε να μάθουμε τι θα κάνει με το θέμα που είχαμε αναδείξει ως ιστολόγιο και αφορούσε το μεταπτυχιακό υπαλλήλου που πλέον είναι στον ΣΠΑΥ και θα μας στοιχίσει κάτι πάνω από 4000 ευρώ το μεταπτυχιακό του. 



Πατώντας το παραπάνω  link μπορείτε να δείτε το θέμα που είχαμε αναδείξει και φυσικά καμία δημοτική παράταξη της πόλης δεν ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ούτε εξέδωσε δελτίο τύπου διαμαρτυρόμενη για το γεγονός.

Ο υπάλληλος του ΣΠΑΥ κ. Μητσιάδης του οποίου και θα πληρώσουμε το μεταπτυχιακό 


Σε αντίθεση με άλλα θέματα αυτό δεν τους άγγιξε γιατί γνωρίζουν πως ΟΛΟΙ υπηρετούν μια πραγματικότητα που οδηγεί την χώρα μας σε νέα χρεοκοπία. 

Όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ  με ημερομηνία 15/10/2019 έχουμε την απόφαση του προηγούμενου προέδρου του ΣΠΑΥ κ. Βασίλη Βαλασόπουλου που ορίζει ρητώς πως ο Οργανισμός (ΣΠΑΥ) αναλαμβάνει την υποχρέωση πληρωμής ποσού 4.320 ευρώ για το μεταπτυχιακό του εν λόγω υπαλλήλου. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Qui tacet consentire videtur «Ο σιωπών δοκεί συναινείν»

Κάτω από τις συνθήκες που ζούμε η σιωπή δεν είναι «χρυσός» είναι «λίβανος και σμύρνα». Διότι η σιωπή μπορεί να ερμηνευθεί σαν αποδοχή ή συναίνεση.

Μετά απο 10 χρόνια μνημονίων , περικοπών και εξαθλίωσης δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες καταφανείς περιπτώσεις σπατάλης δημοσίου χρήματος για ιδιοτελείς σκοπούς.Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για συγγενείς αιρετών.

Ο Κος Χατζηδάκης γνωρίζει πολυ καλά πρόσωπα και καταστάσεις. Ως αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ και πολύ καλός συνομιλητής του νέου προέδρου του, μπορεί να σταματήσει έστω και τώρα την ολοκλήρωση αυτής της σκανδαλώδους απόφασης , προκαλώντας την ανάκληση και της επανεξέτασης της απο το νέο Δ.Σ του ΣΠΑΥ.

Να λοιπόν μία πρόκληση που θα αποτελούσε μία έμπρακτη απόδειξη, ότι έχει συνέπεια με αυτά που έλεγε προεκλογικά και οι δημότες πίστεψαν και τον ανέδειξαν δήμαρχο.
Νέα νοοτροπία ,αλλαγή τρόπου διαχείρισης και εκτέλεσης της διοίκησης με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Αν δεν το πράξει τότε η σιωπή του θα σημαίνει αποδοχή και συναίνεση και θα επιβεβαιώσει όσους τον χαρακτηρίζουν ως συνέχεια της προηγούμενης διοίκησης.