ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η σελίδα στο facebook του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Η σελίδα στο facebook του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας

Κάνοντας κλικ εδώ  βγαίνετε στην σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης. Ένα εγχείρημα που είχε ανάγκη ο δήμος μας για να μπορούν οι επιχειρήσεις της πόλης μας να διεκδικούν καλύτερα τα δίκαια τους.
Εμείς ως καταναλωτές παρακολουθούμε τις δράσεις του νέου συλλόγου και είμαστε κοντά στις απόψεις που έχει εκφράσει σε διάφορες συνεντεύξεις του ο πρόεδρος του Συλλόγου και ιδιοκτήτης της εταιρείας Οφθαλμός κ. Αθανάσιος Μπίρλης. 

Το θέμα είναι και οι καταστηματάρχες της πόλης να αγκαλιάσουν το εγχείρημα αυτό και να δυναμώσουν την ΦΩΝΗ τους.

Στο μέτρο που μπορούμε και κρατώντας βέβαια τις απόψεις που έχουμε κατά καιρούς δημοσιεύσει στο παρόν ιστολόγιο δυσαρεστώντας κάποιους από τους επιχειρηματίες της πόλης μας θα προβάλλουμε ότι θεωρούμε ωφέλιμο για τους δημότες μας - καταναλωτές.

Εμείς εάν και Εθνικιστές τοπικιστές δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ άλλωστε κάτι που ξέρουν καλά όσοι μας γνωρίζουν. Επομένως στηρίζουμε τις φθηνές και κατά το δυνατόν ποιοτικές επιχειρήσεις της πόλης μας και αφήνουμε σε άλλους τον ρόλο του "Μένω Ηλιούπολη- Ψωνίζω Ηλιούπολη" γιατί το σλόγκαν δεν μας ταιριάζει.

Μένω Ηλιούπολη και ψωνίζω από όσους δεν με "κλέβουν" πάντα με βάση τις ανάγκες μου και κυρίως την ποιότητα σε συνάρτηση με την τιμή. Το να πάρω ΤΖΑΜΠΑ μια κορυφαία μάρκα δεν παίζει , όμως μπορώ να πάρω μια που θα αντέχει η τσέπη μου και θα κρατήσει για εύλογο χρονικό διάστημα.

Δεν είναι όλα τα αμάξια Ferrari αλλά και με το Fiat μου μπορώ να κινηθώ, δεν είναι όλα τα γυαλιά ίδια αλλά δεν μπορώ να δώσω 500 ευρώ για να πάρω την άλφα μάρκα θα δώσω 100 και θα πάρω κάτι πιο συμβατό με την τσέπη μου. Πάντως γενικά ότι πληρώσεις παίρνεις για να μην έχουμε και αυταπάτες πως μπορούμε να αποκτήσουμε τα πάντα φθηνά και με επώνυμες ετικέτες μεγάλων εταιρειών.

Και οι εταιρείες γίνονται μεγάλες όχι μόνο με την διαφήμιση αλλά και με την ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζουν.

Καλή επιτυχία λοιπόν στον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης ένα όραμα που χωρίς τον φίλο Γιώργο Μπενά δεν θα το είχαμε δει.

Όσο μάλιστα πιο πολύ τους χτυπάνε οι κομμουνιστές της πόλης μας τόσο περισσότερο χώρο θα τους αφιερώνουμε εδώ μέσα. Για να τους χτυπάνε κάτι καλό κάνουν άρα είμαστε πιο κοντά σε αυτούς παρά σε όσους πολεμούν ότι σωστό συμβαίνει σε αυτή την πόλη.

Όχι ο πρόεδρος του Συλλόγου δεν είναι δεξιός για να μην νομίζει κανείς πως τους παίζουμε για αυτό ή καλύτερα για να μην "κάψουμε" τον ίδιο!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: