ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι ξέχασε να πει ο Γιώργος Χατζηδάκης στον ΣΚΑΪ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Τι ξέχασε να πει ο Γιώργος Χατζηδάκης στον ΣΚΑΪ

Τα δικά του ψέματα είπε για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος της πόλης μας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ που τον φιλοξένησε για το επεισόδιο που δημιούργησε στον Προφήτη Ηλία θέλοντας να επιβάλλει την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ κατά την δική του άποψη και κάποιων δημοτικών συμβούλων ΑΝΙΚΑΝΩΝ να αντιληφθούν πως το ερώτημα είναι θέλουμε ή όχι ένα ακόμα Ναό κόσμημα για την πόλη μας ή ΟΧΙ. 



Το ερώτημα λοιπόν είναι πως η κυρία που τους φωνάζει ΝΤΡΟΠΗ σας είναι για εμάς η ΦΩΝΗ της πλειοψηφίας της πόλης μας και όχι της ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ όπως θέλουν να το παρουσιάσουν προς τα έξω. Να ενημερώσουμε λοιπόν τον Αντιπρόεδρο του ΣΠΑΥ κ. Γιώργο Χατζηδάκη ότι μέσα στη Β ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ έχει κτιστεί και η ΕΝΟΡΙΑ μας Άγιος Τιμόθεος και Αγία Μαύρα. 

Ο δημοσιογράφος προφανώς και δεν γνωρίζει πως δίπλα ακριβώς έχει κτιστεί από την διοίκηση Βαλασόπουλου το Κέντρο Περιβάλλοντος το οποίο προφανώς δεν ενοχλεί τους ΑΘΕΟΥΣ που θέλουν να γκρεμίσουν τον ΝΑΟ μας. 

Ο άσχετος δημοσιογράφος δεν γνώριζε καν πως δεν υπάρχει ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ εκείνο που δεν ΞΕΡΕΙ και δεν είπε ο δήμαρχος είναι πως το ίδιο το Δημαρχείο της πόλης έχει αυθαιρεσίες που δεν έχουν ρυθμιστεί ακόμα. Πως το δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας έχει ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ που δεν έχουν νομιμοποιηθεί . Πως 2 τουλάχιστον παιδικοί σταθμοί της πόλης μας στερούνται ακόμα και άδεια οικοδομής! και το κυριότερο πως κανένας δεν πληρεί τις προϋποθέσεις ασφαλείας που απαιτούνται.

Οι εργασίες λοιπόν θα συνεχιστούν κανονικά και με την ΑΝΟΧΗ της Αστυνομίας που όσες φορές και να κληθεί από την "νέα" διοίκηση δεν θα καταφέρει παρά να καθυστερήσει το μεγάλο αυτό έργο για τους πιστούς της πόλης μας.

Εμείς όσο ακόμα αντέχουμε τους "Ερυθρούς Χμερ" που έκλεισαν προεκλογικά ένα ιστολόγιο της πόλης αλλά πλέον ο κ. Μωραίτης τους τα γράφει και επώνυμα (και το λέμε εμείς που δεν μας συμπεριφέρθηκαν ποτέ οι οπαδοί του και με το γάντι!) και ευελπιστούν πως θα κλείσουν και όλα τα άλλα.

Τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν για το θέμα και κάποιοι που τηρούν σιγή ιχθύος για να διαφανεί πλέον και στον πιο αδαή πως δεν υπάρχει ΜΙΑ άποψη για το θέμα αλλά πως υπάρχει και η άποψη πως τα τσιμέντα μιας Εκκλησίας ενοχλούν μόνο όσους επί αιώνες πολεμούν την Εκκλησία μας.

Καλό λοιπόν θα είναι να μαζέψουν τα μπάζα και τα σκουπίδια από τους δρόμους και από τον Υμηττό που είναι γεμάτος και να αφήσουν έναν ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ιερέα και βαθύτατα ΠΙΣΤΟ να ολοκληρώσει το έργο για το καλό όλων μας.

Άλλωστε μία φιλελεύθερη κυβέρνηση ποτέ δεν θα γκρεμίσει μία Εκκλησία την ώρα που δόθηκε από την ίδια την κυβέρνηση και τους δημάρχους χώρος αρχαιολογικός για να γίνει ένα ΚΑΖΙΝΟ στο Ελληνικό.

Άμα τους λείπει ΠΡΑΣΙΝΟ να γκρεμίσουν τα αυθαίρετα ΚΤΙΣΜΑΤΑ που έχουν χτιστεί στην Β' ζώνη του Υμηττού και τελευταίες τις Εκκλησίες.

Να μας δείξουν και την άδεια που έχουν για το πάρκιν του δήμου στον Υμηττό, να μας δείξουν και που πήγαν τα λεφτά για την κομποστοποίηση των απορριμάτων , να μας πει και ο Άγιος της Αγίας Μαρίνας εάν συμφωνεί με τις δηλώσεις του κ. Στασινόπουλου για έναν ιερέα που έμπρακτα εδώ και 40 χρόνια υπηρετεί την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και τον ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ και όχι την ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ κόκκινο ή μαύρο.

Το δεν θα γίνει η Εκκλησία που είπε ο Στασινόπουλος να το θυμηθεί στις εκλογές του 2023 όταν και θα μείνει εκτός δημοτικού συμβουλίου γιατί το παραμύθι της απλής αναλογικής τελείωσε και πλέον δεν θα μπορεί με ελάχιστες ψήφους να μας το παίζει και Αντιδήμαρχος ο δήθεν "επαναστάτης" που πολέμησε τον ΦΑΣΙΣΜΟ όπως ισχυρίζεται της Χρυσής Αυγής αλλά σήμερα ζητάει να γκρεμιστεί μια Εκκλησία.



Τα ΜΜΕ της πόλης μας που έχουν τις ίδιες απόψεις κρίνονται ΦΥΣΙΚΑ όπως και εμείς από τους πολλούς που αναρωτιούνται . Μα καλά εδώ έχει χτιστεί η μισή πόλη μέσα στο ΔΑΣΟΣ τα 100 τ.μ μιας εκκλησίας είναι το πρόβλημα;

Θα επανέλθω γιατί θεωρώ πως έχω χρέος απέναντι στις επόμενες γενιές που πρέπει να μάθουν τελικά ποιοι είναι αυτοί που κατάντησαν την πόλη μας στα σημερινά της χάλια.

Οι οπαδοί της "νομιμότητας" λοιπόν δεν μας πτοούν γιατί εκτός από τη "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" που αποδίδουν έτσι όπως αποδίδουν τα Ελληνικά Δικαστήρια υπάρχει πάντα το δίκαιο των ανθρώπων και περισσότερο εκείνων των ΕΝΑΡΕΤΩΝ που γεννήθηκαν για να φυλάξουν Θερμοπύλες και όχι για να χτίσουν πολιτικές καριέρες πάνω σε άθλιες θεωρίες που όπου εφαρμόστηκαν έφεραν ΠΕΙΝΑ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. 



Σ.Μ 

1 σχόλιο:

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Να μας δείξουν και την άδεια για το χαλικακι. Που αποτελεί ντροπή για τους αθλητικούς χώρους της πόλης μας, χωρίς τουαλέτες,ιατρείο, και γυμναστήριο σε κοντέινερ.και πάνω από όλα χωρίς άδεια λειτουργίας από την επιτροπή αθλητικών χώρων της περιφέρειας.