ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αναγνώστου για Χατζηδάκη: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Αναγνώστου για Χατζηδάκη: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

Κάπου μέσα στο 2016 με παίρνει τηλέφωνο ο μακαρίτης ο Δημήτρης Παρράς και μου λέει. "Σταύρο ο Γιάννης έχει αηδιάσει με τα ψέματα της διοίκησης Βαλασόπουλου και με την ανακοίνωση που έβγαλαν για την καθαριότητα σου στέλνω την τεκμηριωμένη απάντησή μας για να δημοσιεύσεις. Στείλε Μήτσο να το βάλω και ακολουθεί η παρακάτω ανακοίνωση . Χαρείτε την γιατί τελικά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και φυσικά όποιος παραδέχεται τα λάθη του είναι για εμάς πιο ανθρώπινος από τους οπαδούς της "νομιμότητας" που θέλουν να υπάρχει ΜΟΝΟ μια άποψη στην πόλη. Ο Γκαίμπελς λοιπόν ζήλεψε όσα είχε ισχυριστεί με δελτίο τύπου του ο Γιώργος Χατζηδάκης τότε για την διοίκηση Αναγνώστου σε σχέση με τις αγορές που είχε κάνει η τελευταία για να ενισχύσει τον τομέα της καθαριότητας. Διαβάστε λοιπόν είναι επίκαιρη όσο ποτέ σήμερα.


“Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”

Η προπαγάνδα της νυν δημοτικής αρχής ξεπερνάει ακόμα και αυτή του Γκαίμπελς. Αντί να απαντήσει με στοιχεία ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χατζηδάκης (στο προηγούμενο δελτίο τύπου μας ) κατέφυγε για ακόμα μια φορά στα γνωστά ψεύδη θέλοντας να αποπροσανατολίσει τους πολίτες μας από τα προβλήματα που τους δημιουργεί η νυν διοίκηση, και τα “φέσια” που τους βάζει με τον υπέρμετρο δανεισμό της. Μετά το “σκάνδαλο” Ευώνυμος για το οποίο καμιά δίωξη δεν έχει ασκηθεί στην διοίκηση του κ. Αναγνώστου προκαλεί για ακόμη μια φορά ισχυριζόμενη πως στον τομέα της καθαριότητας η διοίκηση μας δεν είχε αγοράσει πάρα μόνο ένα απορριματοφόρο! Όμως η αλήθεια δεν μπορεί να διαστρεβλωθεί καθώς οι πολίτες δυστυχώς για εκείνον έχουν μνήμη.
Και η αλήθεια είναι πως μέσα σε μία μόνο τετραετία -και όχι σε δύο όπως η σημερινή Δημοτική Αρχή- η προηγούμενη Διοίκηση ανανέωσε σχεδόν όλον τον στόλο της καθαριότητας και παρέδωσε πριν από επτά χρόνια έναν τελευταίου τύπου μηχανολογικό εξοπλισμό με τον οποίο πορεύεται ο Δήμος μέχρι και τώρα.

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή είναι ο ακόλουθος:

1. Ένα απορριμματοφόρο MERCEDES 10 t, μεγάλο για το κέντρο της πόλης.

2. Δύο απορριμματοφόρα MERCEDES 6 t.
3. Ένα απορριμματοφόρο MERCEDES, μικρό για στενούς δρόμους.

4. Δύο απορριμματοφόρα ISUZU, μικρά για τα στενά της Αγίας Μαρίνας.

5. Δύο απορριμματοφόρα αερίου καυσίμου MERCEDES για την αποκομιδή των κάδων ανακύκλωσης.

6. Ένας τράκτορας VOLVO, επικαθήμενος για τις νταλίκες της μεταφόρτωσης.

7. Ένα αυτοκίνητο FIAT IVECO με αρπάγη για την αποκομιδή των κλαδιών.

8. Δύο αυτοκίνητα – σκούπες πεζοδρομίων

9. Μία σκούπα οδών HACO.

10. Μία σκούπα μεγάλη IVECO

11. Δύο αυτοκίνητα επιβατικά μικρά CITROEN C1 για τις ανάγκες των εποπτών καθαριότητας.

Επίσης, κατά τη θητεία της προηγούμενης Διοίκησης, αποκτήθηκαν:

Α. Ένα φορτηγάκι IVECO για την Τεχνική Υπηρεσία

Β. Δύο λεωφορεία SOLARIS για την Δημοτική Συγκοινωνία

Γ. Δύο αυτοκίνητα μικρά FORD, τύπου VAN.

Δ. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο SKODA

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 22 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.


Αντί να απαντήσει σε αυτά ο κ. Χατζηδάκης κατέφυγε πάλι στις γνωστές του αοριστίες. Ας ρωτήσει καλύτερα τους υπαλλήλους καθαριότητας για τον εξοπλισμό που είχαν και ας τους ρωτήσει και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τώρα.

Άλλωστε η έλλειψη καθαριότητας στην πόλη μας είναι δυστυχώς για εκείνον εμφανής καθόλη την διάρκεια που ασκεί διοίκηση η παράταξη του κ. Βαλασόπουλου.

Ας πουν επιτέλους την αλήθεια άλλωστε ότι και εάν κάνουν πάντα στο τέλος η ΑΛΗΘΕΙΑ λάμπει.


Νέα Δημοτική Κίνηση 


Δεν υπάρχουν σχόλια: