ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για να μην ξεχνιόμαστε ποιοι έβγαλαν δήμαρχο τον Γιώργο Χατζηδάκη (φωτογραφία 3η)

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Για να μην ξεχνιόμαστε ποιοι έβγαλαν δήμαρχο τον Γιώργο Χατζηδάκη (φωτογραφία 3η)


Γιάννης Αναγνώστου στον δεύτερο κρίσιμο γύρο και Θεόδωρος Γεωργάκης από την αρχή τάχθηκαν στο πλευρό του νέου μας δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη.
Προφανώς και κ. Αναγνώστου θεώρησε πως πρόκειται για καλύτερη επιλογή από τον Βασίλη Βαλασόπουλο και ο Θεόδωρος Γεωργάκης που ο αδελφός του είναι ο νέος πρόεδρος του δημοτικού μας συμβουλίου και συνονόματός μου προφανώς και δεν του έφτασαν τα 16 χρόνια θητείας για να φτιάξει τον δήμο μας και ήθελε να αναμειχθεί και πάλι ενεργά στα κοινά.

Την φωτογραφία άλλη είχαμε έτοιμη εμείς (ξεχωριστά Γεωργάκη και ξεχωριστά Αναγνώστου) μας ανάρτησε ως σχόλιο για την φωτογραφία μας Κόκλα - Σεφτελή υποψήφιος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά " κατηγορώντας μας παράλληλα πως επειδή δεν τα πήραμε "χτυπάμε" τον Τάσο Ευσταθίου και την παράταξή του!

Μα δεν έχουμε αφήσει καμία παράταξη χωρίς "χτύπημα" έτσι και αλλιώς. Για εμάς ότι θεωρεί "χτύπημα" είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ που εμείς πρεσβεύουμε και για την οποία κρινόμαστε καθημερινά εδώ και χρόνια από τους αναγνώστες μας.

Οι φωτογραφίες έτσι και αλλιώς σε εμάς ποτέ δεν μπαίνουν τυχαία και "ανώδυνα" θέματα όπως αυτά προετοιμάζουν τους αναγνώστες μας για αυτό που θα ακολουθήσει. Άλλωστε από εσκεμμένη "διαρροή" πηγή μας έχουν αρχίσει και ενεργούν σπασμωδικά όσοι προσπαθούν να μας "φιμώσουν" με ανορθόδοξο τρόπο , ανάλογο με αυτό που ακολουθούν εδώ και χρόνια για να επιλύσουν οτιδήποτε θεωρούν αυτοί ενοχλητικό για τους ίδιους.

Σ.Μ


Δεν υπάρχουν σχόλια: