ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο Γιώργο για την προσπάθειά σου συνέχισε

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Μπράβο Γιώργο για την προσπάθειά σου συνέχισε

Ο συνδημότης μας Γιώργος Σούρλας μέσω του κόμματος της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου πέτυχε και κατατέθηκε ερώτηση προς την Αρμόδια Υπουργό για επαναλειτουργία του ναού του Αγίου Γεωργίου στην πόλη μας .



Η αρχική απάντηση της αρμόδιας Υπουργού κ. Μενδώνη ήταν θετική και έτσι σύντομα ελπίζουμε πως θα έχουμε ακόμα έναν Ναό για τους πιστούς της πόλης μας. Γιατί όταν κάποιοι δημοτικοί μας σύμβουλοι (όλοι πλην ενός ) για να ακριβολογούμε αποφασίζουν να γκρεμίζουν Εκκλησίες κάποιοι συνδημότες μας τις θέλουν ανοιχτές και ενεργές. 

Μπράβο και  στον φίλο από τα παλιά (αλλά δυστυχώς πλέον  Ρωσόφιλο) Κυριάκο Βελόπουλο , μπράβο στον συνδημότη μας Γιώργο τον οποίο δεν γνωρίζω , και ελπίζω πως η κ.  Μενδώνη θα ΚΑΝΕΙ το αυτονόητο και θα αποκαταστήσει το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου που είναι 400 ετών και βρίσκεται στην Ενορία του Αγίου Κωνσταντίνου της πόλης μας.

Αυτό κ. Χωματά έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο του Προφήτη Ηλία ούτε στην Τανζανία δεν θα χαρακτηρίζονταν!

Πάντως πως δεν μας έστειλε το γραφείο τύπου της Ελληνικής Λύσης το θέμα για τον δήμο μας το λες και ήττα . Κρίμα και έχουμε πολλούς φίλους εκεί ιδίως στον τομέα της επικοινωνίας του συγκεκριμένου κόμματος.

Δεν πειράζει όμως δείτε εδώ και την σχετική ανάρτηση του συνδημότη μας στο facebook και όλα καλά! 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει διευκρινιστεί για ποιον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου απευθύνεται.

Στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου υπάρχουν δύο Ι.Ν Αγίου Γεωργίου.
Ο ένας ναός βρίσκεται πίσω από τον Ι.Ν Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και βρίσκεται στην συμβολή των δρόμων:Λ .Αγίου Κωνσταντίνου και Οδός Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου. Αυτός ο ναός έχει ανακηρυχθεί αρχαιολογικός χώρος από την αρχαιολογική υπηρεσία.

Θα ήθελα από τον Γιώργο Σούρλα να απαντήσει στο σχόλιο μου για να διευκρινίσει για ποιον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου μιλάει.



Ο δεύτερος Ι.Ν Αγίου Γεωργίου βρίσκεται στην οδό Αγίου Γεωργίου στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας. Νομίζω ότι είναι ιδιωτικός ναός.Ανοίγει μόνο στην γιορτή του.

Θα ήθελα από την δημοτική αρχή,το δημοτικό σύμβουλο Ηλιούπολης , της εκκλησιαστικής διοίκησης του Ι.Ν Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ηλιουπόλεως , την διαχείριση της πολυκατοικίας που βρίσκεται το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην οδό Αγίου Γεωργίου και την οικογένεια που έχτισε το εκκλησάκι να ανοίγει κάθε Σαββατοκύριακο , στις μεγάλες γιορτές και στην εορτή του να γίνεται και περιφοράς της εικόνας.

Ο κ.Σταύρος Μαρίνης να αναδείξει το θέμα αυτό .


Εύχομαι σε όλους καλό Σαββατοκύριακο και να ακουστεί το θέμα μου προς τα έξω.