ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σχεδόν μια εβδομάδα μετά μόνο ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ είδε το λάθος

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά μόνο ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ είδε το λάθος


Είναι φανερό πλέον μετά την μη ανάδειξη από κανένα τοπικό ΜΜΕ του γεγονότος πως στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου έπαιξε από τα μεγάφωνα ο ύμνος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ πως ΚΑΝΕΝΑ δεν έχει συναίσθηση του γεγονότος πως ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ έχει καταδικαστεί πολλάκις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πως οι μαχητές του ΕΑΜ -ΕΛΑΣ δεν ήταν φυσικά αγνοί πατριώτες αλλά οπαδοί του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ μιας εγκληματικής Ιδεολογίας που άφησε εκατόμβες νεκρών πίσω της.


Το θέμα φυσικά δεν απασχόλησε και καμία από τις κεντροδεξιές παρατάξεις αφού προφανώς δεν ήθελαν να διαταράξουν τις αγαστές σχέσεις που διατηρούν με όσους ακόμα και σήμερα ομιλούν για λαϊκές επαναστάσεις και κομμουνιστικούς παραδείσους!

Τέτοιες παρατάξεις φοβικές στην ΑΛΗΘΕΙΑ τις καπελώνει για πλάκα ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου που είναι και ο μόνος ΔΕΞΙΟΣ που τοποθετήθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ για το θέμα.

Άρα το πρόβλημά μας δεν είναι πως χάνουμε από την ΑΡΙΣΤΕΡΑ αλλά πως οι κεντροδεξιοί της πόλης αγνοούν την Ιστορία τους. Πως προέρχονται δηλαδή ως παράταξη από αυτούς που πολέμησαν στο Γράμμο και το Βίτσι για να μείνει η πατρίδα μας μακριά από τον όλεθρο του Κομμουνισμού.

Αυτοί ΝΙΚΗΣΑΝ και έτσι εμείς έχουμε σήμερα την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας. Εάν επικρατούσαν οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ επί δεκαετίες δεν θα είχαμε κανένα ΔΙΚΑΙΩΜΑ να εκφέρουμε ΔΗΜΟΣΙΑ άποψη και προφανώς και δεν θα υπήρχαν ΜΜΕ.

Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ τύπου "ενημέρωση" άλλωστε απλά πληροφορεί τον λαό για τα επιτεύγματα του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

Ποια είναι αυτά ΦΤΩΧΕΙΑ , ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ καμία προκοπή και παρακμή μέχρι την οριστική πτώση.

Δεν χρειάστηκε να πέσει ούτε ντουφεκιά και κατέρρευσαν σαν χάρτινοι πύργοι τα κράτη παρίες που εφάρμοσαν στην πράξη τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.

Εν έτη 2019 είναι ΚΑΘΗΚΟΝ κάθε πολίτη να καταδικάζει τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ και να μην αφήνει να εξισώνονται αντάρτικες ομάδες που όχι μόνο δεν είχαν κοινούς σκοπούς αλλά πολέμησαν η μία την άλλη μέχρι επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Το παραμύθι της Εθνικής Συμφιλίωσης βολεύει μόνο όσους και σήμερα παλεύουν για να οδηγήσουν την χώρα μας στην καταστροφή. Το γεγονός πως στην πατρίδα μας κομμάτι της κεντροδεξιάς τιμά τους αγώνες των κομμουνιστών αποδεικνύει πως το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά υπήρξε βάρος για πολλούς και εκείνη την περίοδο που γράφτηκε το Έπος του 1940.

Η ειδυλλιακή πως όλοι μαζί πολέμησαν τον ξένο κατακτητή θα είχε καταρρεύσει εάν ο τύπος της εποχής δεν ήταν υπό την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ παρακολούθηση ενός καθεστώτος που είπε το ΟΧΙ όχι επειδή μισούσε τον ΦΑΣΙΣΜΟ αλλά επειδή έτσι έκρινε πως ήταν το συμφέρον της χώρας.

Εάν λοιπόν εν έτη 2019 δεν έχουμε ακόμη κατανοήσει ποιοι πήραν την σωστή και πατριωτική θέση για την χώρα εκείνη την περίοδο δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε έναν κόσμο που αργά αλλά σταθερά οδηγείται σε ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ αποφάσεις για το μέλλον του.

Γιατί άμα δεν μπορεί κάποιος να καταδικάσει όσους ήθελαν να μας κάνουν Σοβιετία σίγουρα δεν είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ και φυσικά δεν είναι ικανός να λύσει αλλά να δημιουργήσει προβλήματα.

Αφήνουμε λοιπόν στους άλλους να "λύσουν" όπως έλυσαν επί δεκαετίες τα σοβαρά προβλήματα που συζητούν στα δημοτικά συμβούλια και ξεκινάμε με τα βασικά.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ή ΝΑΖΙΣΜΟΣ και τα τρία μαζί δεν γίνεται. Η επιλέγεις το πρώτο ή είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

Κάτι τέτοιοι τελευταία ομιλούν περί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στα δημοτικά συμβούλια και την ίδια ώρα και μόνο η παρουσία τους εκεί και ταυτόχρονα σε εκδηλώσεις τιμής σε "αγωνιστές" που θέλησαν να ανατρέψουν την Αστική μας Δημοκρατία εξευτελίζουν κάθε έννοια του θεσμού που θεωρητικά υπηρετούν.

Και ο Χίτλερ με εκλογές βγήκε για αυτό η ψήφος των πολιτών δεν τους νομιμοποιεί να δίνουν βήμα σε όσους επιβουλεύονται την Αστική μας Δημοκρατία εκμεταλλευόμενη την ΑΝΟΧΗ της στους βιαστές της.

Άρα πριν δώσουμε τα σκουπίδια στους ιδιώτες ας μάθουμε πως με ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Εμείς εδώ συνεχίζουμε Ιδεολογικό πόλεμο και αδιαφορούμε πλήρως για οποιοδήποτε σωτήρα θέλει να σώσει την πόλη μας.

Άλλωστε τι να την κάνεις μια ΚΑΘΑΡΗ πόλη που υμνεί ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ;

Θεωρείτε πως είχαν καμία αξία οι "αγώνες" όσων τάχα κατάφεραν για το δικό μας καλό να μας χρεοκοπήσουν ;

Δεν ξέρω καν πόσοι καταλαβαίνετε πως σε μια κοινωνία που υπάρχει έκπτωση αξιών και που ο θύτης "βαπτίζεται" θύμα ΔΕΝ έχει τύχη κάποιο μεγαλόπνοο σχέδιο για την ανάπτυξη της πόλης.

Ας αφήσουν λοιπόν τις σαχλαμάρες που παρουσιάζουν ως θέματα στα δημοτικά συμβούλια και ας συζητήσουν τα σοβαρά . Και τα σοβαρά είναι αυτά που έχουν να κάνουν με Αρχές και Αξίες που εάν δεν υπάρξουν καμία ανάπτυξη δεν θα μας σώσει.

Εμείς και από εδώ και από αλλού συνεχίζουμε αυτόν τον αγώνα και εσείς συνεχίζετε και ευελπιστείτε πως θα αλλάξει η πόλη με όσους πήραν ένα πούλμαν και πήγαν εκδρομή στο Καρπενήσι έτσι μαγκιά επειδή είναι κομμουνιστές και ενδιαφέρονται για το κοινό καλό.

Δεν ξεπερνιούνται όλα λέγοντας πως έγινε ΛΑΘΟΣ όταν αυτό επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. Εμείς συνεχίζουμε να τραβάμε το ενδιαφέρον σας με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟ να αφυπνίσουμε συνειδήσεις.

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: