ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μερικές αλλαγές έως το τέλος του έτους

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Μερικές αλλαγές έως το τέλος του έτους

Επειδή οι επόμενες μέρες θα είναι εξαιρετικά δύσκολες για εμάς ζητάμε την κατανόηση σας. Μέχρι και το τέλος του έτους επιλέγουμε ΜΟΝΟΙ μας τα θέματα του ιστολογίου επομένως μην στέλνετε άδικα τα mail σας γιατί κανένα θέμα σας δεν πρόκειται να προβληθεί.



Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 15 Νοεμβρίου έχουμε αναρτήσεις που αφορούν θέματα που σχετίζονται και με όμορους δήμους ως μέτρο σύγκρισης με τα δικά μας χάλια.

Καμία ανακοίνωση ΔΕΝ θα δημοσιευθεί πλέον εδώ (έστω και με σχολιασμό) εάν δεν συνάδει με όσα πρεσβεύουμε ως ιστολόγιο.

Μοναδικό μας κριτήριο ορίζεται η επισκεψιμότητα μιας ανάρτησης αφού αναρτήσεις που δεν προσελκύουν το ενδιαφέρον δεν θα μένουν αναρτημένες για πάνω από μία εβδομάδα.

Το ιστολόγιο μας έχει "βαρύνει" αφού αυτή την στιγμή φιλοξενεί πάνω από 2.500 αναρτήσεις και δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση να γίνει ακόμα πιο αργό άρα λιγότερο χρηστικό για όλους εσάς που μας επισκέπτεστε.

Την Δευτέρα το βράδυ θα σας έχουμε ακόμα ένα αποκλειστικό θέμα όπως αυτά με τις κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας που σβήνουν επιλεκτικά, το μεταπτυχιακό του δημοτικού υπαλλήλου που εσείς πληρώνετε , την εκδρομή στο Καρπενήσι της ΣΕΔΗ και του ΠΑΜΕ και φυσικά αφορά τη Σοβιετία που καταρρέει ανοίγοντας τον δρόμο για να καταλήξουν δομές της σε ιδιώτες.

Τέλος τα σχόλια είναι ανοιχτά πλέον χωρίς προέγκριση .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: