ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια χούφτα ανθρώπων θέλουν να γκρεμίσουν την Εκκλησία του Προφήτη Ηλία - Δεν θα τους περάσει δεν ζούμε σε κομμουνιστικό καθεστώς

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Μια χούφτα ανθρώπων θέλουν να γκρεμίσουν την Εκκλησία του Προφήτη Ηλία - Δεν θα τους περάσει δεν ζούμε σε κομμουνιστικό καθεστώς



Ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την κινητοποίηση που έκανε η Επιτροπή Πολιτών για την προστασία του φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος !!!! στον Υμηττό. 


Λες και η Πολιτεία περιμένει από τους γνωστούς από την εποχή ακόμα Κιντή πολέμιους κάθε τι χριστιανικού να επιβάλλουν την μειοψηφική τους ΑΠΟΨΗ.

Ας γνωρίζουν λοιπόν όλα τα πολιτικά πρόσωπα της πόλης που στηρίζουν ανάλογες πρωτοβουλίες πως οι εποχές που οι τάχα υπερασπιστές της "νομιμότητας" επέβαλλαν τις λαοκρατικές τους απόψεις έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Προφανώς και όλες οι εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί έχουν ΝΟΜΙΜΗ άδεια από την Ναοδομία και ουδείς πρόκειται να γκρεμίσει μία Εκκλησία όπως άλλωστε και οι ίδιοι γνωρίζουν,  και το μόνο που ίσως καταφέρουν είναι να καθυστερήσουν τις εργασίες.

Τα ίδια έκαναν και με τον ναό Αγίου Τιμοθέου και Αγίας Μαύρας και το μόνο που κατάφεραν είναι να βγει ελλιπής σε τετραγωνικά μέτρα επειδή οι ίδιοι άνθρωποι που δεν πατάνε καν στο βουνό θεωρούν δικαίωμά τους να σταματήσουν όσους και το περιβάλλον προστατεύουν αλλά και την ΠΙΣΤΗ των Ελληνίδων και των Ελλήνων κρατάνε ζωντανή. 

Όταν υπήρχε η ταβέρνα πήγαιναν και έτρωγαν επί δεκαετίες, όταν έγινε το Κέντρο Περιβάλλοντος δίπλα καμία αντίδραση τώρα τους έπιασε ο πόνος για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον τους άθεους. 

Η σιωπή των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων δεν ωφελεί αφού οι δικοί τους ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ προφανώς και είναι απέναντι σε όσους δεν θέλουν έναν ναό στην πόλη μας. 

Οι Ναοί άλλωστε στην Ηλιούπολη είναι πολλοί λιγότεροι από κάθε γειτονικό μας δήμο. 

Το τραγικότερο είναι πως κάποιοι από αυτούς που αντιδρούν μένουν σε σπίτια χτισμένα σε υψηλότερο σημείο μέσα στο δάσος από αυτό το εκκλησάκι που η ανάγκη εκκλησιασμού των πιστών το έκανε μεγαλύτερο.

Προφανώς και θεωρούν πως η περιοχή Αστυνομικά που χτίστηκε επί χούντας καταστρέφοντας ένα υπέροχο δάσος δεν είναι το πρόβλημα αλλά τα 50-70 τ.μ ενός ναού. Τι να πει κανείς άλλωστε με τέτοιους ανθρώπους που δεν σέβονται ούτε μία Εκκλησία δεν είναι να μπλέκεις.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: