ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θα απουσιάσουμε ένα διάστημα λόγω ανυπέρβλητων υποχρεώσεων που θα μας κρατήσουν μακριά σας

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Θα απουσιάσουμε ένα διάστημα λόγω ανυπέρβλητων υποχρεώσεων που θα μας κρατήσουν μακριά σας

Με λύπη είδαμε τις τελευταίες οδυνηρές εξελίξεις στο θέμα του προφήτη Ηλία, τις ψεύτικες και υποκριτικές ανακοινώσεις παρατάξεων που χρησιμοποιούν ως μανδύα ανατροπής της Αστικής μας Δημοκρατίας την συμμετοχή τους στα κοινά.



Εκεί με αηδία διαβάσαμε πως τάχα ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου έγινε για κάποιους ο εύκολος στόχος όμως δεν είναι και δεν είναι μόνος του. 

Τον κατηγορούν όσοι του επιτέθηκαν φραστικά επί μέρες , πως τάχα ένας σεβάσμιος  ιερέας τους επιτέθηκε και τον έσυραν στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μαζί με την γυναίκα  και τα παιδιά του.

Εμείς είχαμε ενημερώσει εδώ και μήνες τις αρχές αλλά δυστυχώς μας αγνόησαν. Τα κατασκευασμένα επεισόδια τα οποία θα έχουν και άλλη κλιμάκωση δεν είναι θέμα ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ από εμάς.

Άλλωστε το ποιοι θέλουν να γκρεμίσουν έναν ΝΑΟ είναι γνωστοί στην πόλη μας και προφανώς δεν θα το καταφέρουν. Σύντομα η κεντρική διοίκηση θα δώσει ξεκάθαρη λύση για το θέμα και ας κάνουν ότι θέλουν οι οπαδοί του ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ και των στυγνών κομμουνιστών δικτατόρων που εμφανίστηκαν ως "νομιμόφρονες" και πάλι κατά της Εκκλησίας στην πόλη μας.

Η Αρχιεπισκοπή έχει πλήρη γνώση και η Πολιτεία σε αγαστή συνεργασία μαζί της θα λύσει το "πρόβλημα" της Β' ΖΩΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ όπως το έλυσε και πριν αρκετά χρόνια με την Ενορία της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ. 

Οι εργασίες προφανώς και θα συνεχιστούν όσα αυτόφωρα και εάν γίνουν , και οι ΠΙΣΤΟΙ να είναι σίγουροι πως και αυτή την φορά ο δικός τους αγώνας θα ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ

Οι "προστάτες" του Πρασίνου και οι φίλοι των τρομοκρατών ας μην νομίζουν πως η Ηλιούπολη αντέχει άλλη "απώλεια" τύπου Σωκράτη Γκιόλια.

Πολύ σύντομα και η "νέα" διοίκηση θα αντιληφθεί πως ματαιοπονεί εάν παλεύει να σταματήσει το χτίσιμο μιας ενορίας. Γιατί για όσους δεν το κατανοούν και απόλυτα άμα έχεις με το μέρος σου το ΘΕΟ όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε απλώς αναλώσιμοι και μικροί. 



2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ.
ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΚΛΗΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ , Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ.

ΟΜΩΣ Η ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΣΤΕΡΗ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ή ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

https://www.ilioupoli.gr/news/press-releases/profitis-ilias-ilioupolis-apopeira-synexisis-ergasion-kai-viaiopragies-kata-tou-dimarxou

Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ Ή ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.


ΚΥΡΙΟΙ , ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ , ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ "ΦΑΡ - ΟΥΕΣΤ" ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΠΟΧΗΣ 19ου ΑΙΩΝΑ.

ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ.

Υ.Γ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΗΑΝ.

UNKNOWN είπε...

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΗΡΩΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ.

https://www.youtube.com/watch?v=S1LcokBxtuQ