ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απειλούν με πρόστιμα όσους πετάνε μπάζα οι οπαδοί της "νομιμότητας" - Στο δρόμο του Κωνσταντάτου θέλουν να επιβάλλουν 500ευρα για εκφοβισμό!

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Απειλούν με πρόστιμα όσους πετάνε μπάζα οι οπαδοί της "νομιμότητας" - Στο δρόμο του Κωνσταντάτου θέλουν να επιβάλλουν 500ευρα για εκφοβισμό!



Όπως είναι φυσικό όταν είσαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ απειλείς με πρόστιμα τους δημότες! Δημότες οι οποίοι πληρώνουν 9.000.000 ευρώ τον χρόνο από τους φόρους τους για να συντηρήσουν τον τομέα καθαριότητας της πόλης.
Εργάτες που διορίζονται στα 60 τους για ψηφοθηρικούς λόγους και που δεν θα πιάσουν ποτέ σκούπα και φαράσι έτσι και αλλιώς. Από τα 8 αυτοκίνητα που έχουμε χρυσοπληρώσει για να μεταφέρουν τα σκουπίδια στη χωματερή στη Φυλή λειτουργούν μόλις τα 3 . Οι κάδοι πλέον είναι λιγοστοί και η "νέα" διοίκηση έχει αφήσει πολλούς δρόμους χωρίς κάδους. Και έρχεται ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και πρασίνου να μας πει πως πρέπει να πληρώνουμε ΙΔΙΩΤΗ για να τα μπάζα μας! Να πληρώνουμε αλλά όχι παράλληλα να πληρώνουμε και ΔΗΜΟΤΙΚΑ τέλη για υπηρεσίες που δεν μας παρέχονται . Γιατί δηλαδή παίρνει 1500 ευρώ ο εν λόγω Αντιδήμαρχος γιατί διατηρούμε 200 υπαλλήλους στην καθαριότητα και το Πράσινο σε αυτή την πόλη πετώντας πάνω από 9 εκ. ευρώ το χρόνο στα σκουπίδια για να ζούμε σε αυτή την βρώμικη πόλη;

Πριν οι ίδιοι φώναζαν για την εικόνα και έλεγαν πως τάχα είχαν λύσεις. Δύο μήνες μετά δείχνουν την πλήρη ανικανότητά τους και απειλούν με πρόστιμα. Και ποιοι θα τα επιβάλλουν τα 8 άτομα της δημοτικής Αστυνομίας που δουλεύουν 7 ώρες την ημέρα;

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να πετάξει τα μπάζα στο ωράριό τους; Απλώς για να γράψουν καμία υπερωρία γίνεται ο ντόρος και να ρίξουν την ευθύνη σε όσους στην ουσία τους εξέλεξαν για να λύσουν ένα θέμα που δεν το ακουμπάνε καν.

Προσπαθούν με τους ίδιους ανθρώπους και φέρνοντας και κάποιες προσθήκες να μας πουν και αυτοί πως δεν επαρκεί το προσωπικό! Λες και τα 9 εκ. ευρώ που στοιχίζει ο τομέας της καθαριότητας τον χρόνο είναι αμελητέο ποσό και θέλουν κάνα 20 εκ ευρώ για να πράξουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

Άμα θέλουν καθαρή πόλη ας δώσουν την δομή σε ιδιώτη και ας αφήσουν τους εκφοβισμούς . Για τον ιδιώτη τα παραπάνω σκουπίδια θα είναι και παραπάνω λεφτά ενώ για αυτούς είναι ένα ακόμα βάρος! 

Μπλέ κάδοι δεν υπάρχουν στην μισή πόλη και όταν ο προηγούμενος δήμαρχος θέλησε να παραγγείλει 1500 καινούργιους κάδους τον εμπόδισαν. Η πόλη χρειάζεται τουλάχιστον 2000 καινούργιους κάδους. 

Όσο για την ειδική σκάφη που πρέπει να μισθώνουν οι ιδιώτες από ΙΔΙΩΤΗ ο δήμος Αλίμου έχει σε μισή τιμή τις δικές τους για τους δημότες του. Ούτε αυτό δεν σκέφτηκαν να κάνουν για να έχουν και κάποιοι έσοδο. 

Όσο για τα κλαδέματα που κάνουν ιδιώτες είναι ένα πρόσθετο έξοδο που δεν υπολογίζεται στα προαναφερόμενα εκατομμύρια που χάνονται κάθε χρόνο για τον τομέα της καθαριότητας και του Πρασίνου.

Μην ακούτε τίποτα και βασικά μην μασάτε με απειλές από δημοτικούς αστυνομικούς και 50 άτομα να ήταν πάλι δεν θα έπιαναν και κανέναν αφού μέχρι τις τρεις δουλεύουν και τα μπάζα τα πετάνε συνήθως βράδυ.

Στο δρόμο που χάραξε ο Κωνσταντάτος λοιπόν στην Αργυρούπολη - Ελληνικό που φυσικά και δεν έχει τα χάλια της δικής μας πόλης αλλά που σε καμία περίπτωση δεν είναι Γλυφάδα ή Άλιμος στον τομέα της καθαριότητας.

Βλέπετε στην Αργυρούπολη - Ελληνικό δουλεύουν περισσότερο οι υπάλληλοι της καθαριότητας και δεν έχουν και τα αυξημένα όρια ηλικία που παρουσιάζουν οι δικοί μας. Ας βγάλουν το ΣΥΝΟΛΟ των εργαζομένων και την μέση ηλικία τους για να καταλάβετε πως σας δουλεύουν και περιμένουν απλώς να μην βγάζετε σκουπίδια.

Άλλωστε με τόσους λίγους κάδους που έχει η πόλη κάτι συμβαίνει και σε εμάς δεν υπάρχει και η δικαιολογία πως τους καίνε οι αναρχικοί της πόλης μας. 

Προφανώς και δεν μας αφορά στο να βάλλουν πρόστιμα στους παραβάτες αλλά από την άλλη πλευρά δεν θεωρούμε πως θα λυθεί το θέμα της καθαριότητας. Αυτοί ούτε τα σκουπίδια δεν μαζεύουν και γεμίζουν οι κάδοι επειδή δεν τους αδειάζουν όσο συχνά πρέπει.

Ήθελα να ήξερα που βρήκε τον μπλε κάδο ανακύκλωσης αφού είναι ελάχιστοι για μια πόλη 150.000 κατοίκων ο κ. Αντζινάς. 

Πάντως πληροφοριακά να τον ενημερώσουμε πως το πρόστιμο των 500 ευρώ που επέβαλλε η διοίκηση Κωνσταντάτου στον δημότη δεν έχει πληρωθεί!

Μία τους ενοχλούν οι "αυθαίρετες" Εκκλησίες, μία οι αυθαίρετες απορρίψεις μπαζών για τις ΔΙΚΕΣ τους ¨ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης κουβέντα , ούτε φυσικά για τα καταστήματα δίπλα σε ναούς που χτίστηκαν χωρίς καν να έχει εκδοθεί ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ άδεια! Αλλά αφού η διοίκηση αυτή είναι υπόλογη από 1/9/2019 και μετά αυτό είναι κάτι που δεν τους αφορά!

Σ.Μ 

3 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ,ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ, ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΕΣ , ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ.


Υ.Γ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΙΣΘΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΗΜΑΖΕΥΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΕΑ.
ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

UNKNOWN είπε...

Ο κος ΑΝΤΖΙΝΑΣ.......
ΓΥΑΛΙ .....ΜΗΧΑΝΗ....ΦΙΓΟΥΡΑ ....ΧΑΜΟΓΕΛΑ....ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Θέμα προς δημοσίευση

Η ανακύκλωση

Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 έγινε η 2η Συνέλευση Γειτονιάς στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης .
Άκουσα από μια ηλιουπολίτισσα απευθυνόμενη προς την δημοτική αρχή με το θέμα της ανακύκλωσης .Κάνει ανακύκλωση όσο μπορεί ακόμα και τα οργανικά της απόβλητα της (υπολλοίματα φαγητού) και μπράβο της. Ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση .Ας κάνουμε όλοι μαζί ανακύκλωση.Αναναρωτιέστε αν κάνω Εγώ ανακύκλωση ;ΝΑΙ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ .
Η κυρία πετάει τα οργανικά της απορρίμματα της στον καφέ κάδο.Μέσα στον καφέ κάδο παρατήρησε και σκουπίδια που δεν είναι οργανικά σκουπίδια δηλαδή υπολλοίματα φαγητού.

Μετά από αυτά που άκουσα από την κυρία που πολύ σωστά τα είπε έχω κάποιες απορρίες:
1.Στον καφέ κάδο δεν υπάρχει απέξω του την σήμανση ότι είναι κάδος για οργανικά σκουπίδια , δεν δείχνει τι πετάμε μέσα;

2.Ο καφές κάδος διανεμήθηκε μόνο στα μαγαζιά εστίασης ή και στους πολίτες ;Έχω δει τον καφέ κάδο στην πλατεία 28η Οκτωβρίου απέξω από ένα κρεοπωλείο .

3.Αφού η κομποστοποίηση των οργανικών υπολλοιμάτων και κλαδιών έχει σταματήσει από την θητεία του κ. Βασίλη Βαλασόπουλο γιατί κάποιος Ηλιουπολίτης έκανε παράπονα ότι βρωμάει .
Η κομποστοποίηση έχει ξαναξεκινήσει ;
Αν η κομποστοποίηση δεν έχει ξαναλειτουργείσει τα οργανικά σκουπίδια από τον καφέ κάδο που πάνε;

Θα πρέπει να αρχίσουνε και άλλοι να ανακυκλώνουν γιατί:

Κάνουμε Καλό στο περιβάλλον

Μειώνονται τα δημοτικά τέλη

Η χωματερή δεν θα δέχεται άλλα σκουπίδια σε λίγο καιρό.