ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για να επιβάλλεις τον Νόμο πρέπει παράλληλα και να τον σέβεσαι

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Για να επιβάλλεις τον Νόμο πρέπει παράλληλα και να τον σέβεσαι

Πολύ καλά έκανε ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου  του δήμου μας κ. Παναγιώτης Κόκλας και έγινε "ταύρος" όταν είδε πως ένας ασυνείδητος οδηγός είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του σε ράμπα ΑΜΕΑ. 


Βέβαια από εκεί και πέρα θα συμφωνήσουμε με τον συνδημότη μας Ηρακλή Τσιμέκα που σχολίασε 



Βλέπετε σε εμάς δεν άρεσε ποτέ να υποκαθιστά ο οποιοσδήποτε το Κράτος. Παίρνεις απλά τηλέφωνο την αστυνομία και έρχεται και γράφει το παράνομα παρκαρισμένο όχημα

Τώρα σε πόση ώρα θα έρθει είναι και αυτό ένα ζήτημα σε όσους ακόμα πιστεύουν στην κρατική δομή της! 

Θεωρούμε πως στο μέλλον ο Παναγιώτης Κόκλας θα πράξει   την σωστή και ουσιαστική ενέργεια και όχι αυτή του εντυπωσιασμού, γιατί άλλωστε εάν δεν πληρώσει ο ασυνείδητος οδηγός δεν θα καταλάβει πως δεν πρέπει να επαναλάβει το λάθος του. 

Βέβαια βλέπω πολλούς οπαδούς της νομιμότητας στην πόλη μας το τελευταίο διάστημα κάτι που με φοβίζει γιατί ο νόμος συνήθως είναι με τους οικονομικά ισχυρούς σε κοινωνίες που βιώνουν οικονομική κρίση. 

Η ράμπα των ΑΜΕΑ προφανώς και δεν εξυπηρετεί αφού δεν τους βλέπουμε στην πόλη μας που είναι μια πόλη ΕΧΘΡΙΚΗ για όσους κινούνται με καροτσάκι. Βλέπετε η "αναπηρία" των διοικήσεων είναι τέτοια που τους κρατάει καθηλωμένους στα σπίτια τους. 

Για τον λόγο αυτό και μας είναι ιδιαίτερα συμπαθής ο Παναγιώτης Κόκλας και σπάνια ασχολούμαστε μαζί του , γιατί είναι ενεργός παρά το πρόβλημα κινητικότητας  που αντιμετωπίζει  και τον θαυμάζουμε για αυτό. Σχεδόν διαφωνούμε σε όλα μαζί του, αλλά ο αγώνας που κάνει ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα που φέρνει είναι σε εμένα τουλάχιστον απόλυτα σεβαστός. 

Και εγώ εάν ήμουν σαν τον Παναγιώτη Κόκλα το ίδιο θα έκανα θα τους έκλεινα και τον δρόμο για να δουν πως δεν μπορούν να υποτιμούν συμπολίτες μας που κινούνται σε αμαξίδια. 

Να καταλάβουμε και εμείς οι υγιείς γιατί πρέπει να μην κάνουμε αυτά τα λάθη. 

Άλλωστε οι δρόμοι της πόλης είναι μποτιλιαρισμένοι όχι από όσους έχουν προβλήματα αναπηρίας αλλά από όλους εμάς που στην πλειοψηφία μας δεν σεβόμαστε ΤΙΠΟΤΑ και κανέναν. 

Εδώ βέβαια ως ΜΜΕ που διαμορφώνει συνειδήσεις είμαστε υποχρεωμένοι να καυτηριάζουμε συμπεριφορές που δεν τηρούν τον Νόμο . Δίκαιο ή άδικο..... 

Γι' αυτό λοιπόν πιο κοντά στην κοινή λογική βλέπουμε πως είναι η άποψη του Ηρακλή και αφήνουμε σε εσάς να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: