ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη

Η πόλη βρωμάει από άκρο σε άκρο και η νέα διοίκηση μαζί με τους υπαλλήλους καθαριότητας είναι υπεύθυνοι για την κατάντια.

Από τους Αντιδημάρχους μας ξεχωρίζει σε αδράνεια ο Απόστολος Στασινόπουλος. Θεωρούμε πως είναι αδύνατον να παραμείνει στη θέση για πάνω από ένα χρόνο.

Πιο δυναμική και συμπαγής ομάδα της αντιπολίτευσης αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης, όλες οι άλλες που έχουν πάνω από ένα μέλος ακούς διαφορετικές απόψεις από αυτή του επικεφαλής.

Υπάρχουν αρκετοί  συμπολίτες μας που εάν και άνεργοι δεν έχουν δει ποτέ καμία αλληλεγγύη από τις δομές του δήμου που διαφημίζουν την δράση τους στον τομέα της καταπολέμησης της φτώχειας. Προφανώς και τα δικαιολογητικά που πρέπει κάποιος να καταθέσει για να πάρει μια σακούλα από το κοινωνικό παντοπωλείο είναι τόσα που τους αποτρέπουν από το να ασχοληθούν καν.. Αντίθετα οικογένειες με δύο μισθούς είναι στο πρόγραμμα και δεν κατανοούμε ποιον κοροϊδεύει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος που προεκλογικά έλεγε πως θα αλλάξει τα κριτήρια. 



Έξαλλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης μας με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου που ζητάνε διαφάνεια στο θέμα των διαφημιστικών πινακίδων του γηπέδου της πόλης μας. Θεωρούν πως τα έσοδα αυτά είναι ελάχιστα για να καλύψουν βασικές τους ανάγκες! Να κλείσουν εάν δεν έχουν έσοδα ικανά για να διατηρηθούν , βαρεθήκαμε να πληρώνουμε προέδρους χωρίς χρήματα που θέλουν να έχουν ομάδες.

Ο μέχρι πρότινος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Γαβριήλ Αραμπατζης μαθαίνουμε πως επιχειρεί να έχει υποψήφιο για τις εκλογές στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στην πόλη μας, κάτι που προφανώς θα οδηγήσει και την πλευρά του Τάσου Ευσταθίου να κατεβάσει δικό του υποψήφιο αφού η ουδετερότητα του Στάθη Ευσταθόπουλου στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές μάλλον “έκαψε” και τους δύο.

εν ξέρουμε εάν το γνωρίζουν οι δημότες μας πάντως όλοι οι ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ μας προεκλογικά είναι ΑΜΙΣΘΟΙ ή ΕΜΜΙΣΘΟΙ σύμβουλοι της νέας διοίκησης.

Τέλος του χρόνου κλείνει ο πρώτος κύκλος του ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ σε αυτή την μορφή που έχει σήμερα. Μετά από 7 χρόνια παρουσίας στα κοινά της πόλης είναι καιρός και για εμάς να ρευστοποιήσουμε την αγάπη που μας δείχνετε καθημερινά με τις επισκέψεις σας.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους πρώην συνεργάτες μας στην καινούργια προσπάθεια που κάνουν. Για εμάς ήταν ένα ακόμα μάθημα πως δεν μπορούμε να προσαρμοστούμε σε πράγματα που δεν γνωρίζουμε. Εξαρχής πάντως οι προθέσεις μας ήταν αγαθές παρόλο το τραγικό αποτέλεσμα.

Η πρώτη θέση μας κάνει περισσότερο επιφυλακτικούς σε κάθε νέα ανάρτηση του ιστολογίου που εάν δεν κάνει τα ανάλογα “χτυπήματα” από τους αναγνώστες μας θα πέφτει σε 24 ώρες!


Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: