ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τίνα Δρίβα μια υποψηφιότητα που ίσως "ενεργοποιηθεί" εκ νέου στις εκλογές του 2023

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Τίνα Δρίβα μια υποψηφιότητα που ίσως "ενεργοποιηθεί" εκ νέου στις εκλογές του 2023


Τίνα Δρίβα μια δυναμική γυναίκα - μητέρα συμπολίτισσά μας που παλιότερα είχε ασχοληθεί με τα κοινά με γνώμονα  πάντα το ενδιαφέρον της, για την πόλη όπου ζει και μεγαλώνει την οικογένειά της. 


Με σπουδές στο εξωτερικό είχε κατέβει με την "Νέα Δημοτική Κίνηση" του Γιάννη Αναγνώστου και είχε αποσπάσει 225 ψήφους με την κεντροδεξιά τότε χωρισμένη στα τρία (Αναγνώστου- Πίκουλα- Ευσταθίου). 

Είχε έρθεισε ψήφους σε ένα γεμάτο ψηφοδέλτιο και για τον λόγο αυτό στις δημοτικές εκλογές που μας πέρασαν δέχθηκε όπως γνωρίζουμε αρκετές  προτάσεις να είναι και πάλι υποψήφια . Δυστυχώς για προσωπικούς της λόγους αρνήθηκε. 

Μαθαίνουμε πως  σκέπτεται να ασχοληθεί ξανά βλέποντας προφανώς πως η πόλη δεν μας θέλει "απέξω" να πετροβολούμε αλλά ενεργούς με άποψη και θέσεις που θα καλυτερέψουν την ζωή όλων μας. 

Φυσικά εμείς δεν έχουμε παράταξη ,αλλά θεωρούμε πως είναι μια καλή περίπτωση υποψήφιας δημοτικής συμβούλου που θα δώσει συν και όχι πλην σε όποιον την έχει στον συνδυασμό του. 

Για να μην την "κάψουμε" σας λέμε από τώρα πως δεν έχει τις δικές μας "ακραίες" θέσεις και μπορεί εύκολα να αποσπάσει ψήφους και από πιο κεντρώο ή ακόμα και αριστερό ακροατήριο. 

Πιστεύουμε πως ήταν λάθος της  που δεν κατέβηκε αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι την οδήγησε σε αυτή της ,την απόφαση. 

Αυτό που ξέρουμε είναι πως ενδιαφέρεται για τα κοινά , είναι δυναμική και φέρνει αποτέλεσμα με ότι έχει καταπιαστεί. 

Σ.Μ 






Δεν υπάρχουν σχόλια: