ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υβριστή Παύλο Παπαθανασίου μην "καις" τον Κόκλα άμα θες πήγαινε εσύ στην εκδήλωση- Για εμάς η παρουσία του Κόκλα στην εκδήλωση θα είναι επιζήμια για τον ίδιο

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Υβριστή Παύλο Παπαθανασίου μην "καις" τον Κόκλα άμα θες πήγαινε εσύ στην εκδήλωση- Για εμάς η παρουσία του Κόκλα στην εκδήλωση θα είναι επιζήμια για τον ίδιο


Ενώ ήμασταν ήπιοι με τον κ.  Παναγιώτη Κόκλα που ήθελε και συμμετοχή στα πάνελ του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να ενημερώσει την δημοτική  παράταξη που ανήκει  και προφανώς του "τράβηξαν το αυτί"., πετάχτηκε ως μη όφειλε ο Συριζαίος υποστηρικτής του στο διαδίκτυο! Βρήκε ο κ. Κόκλας βλέπεις  τον Τάσο Ευσταθίου ως επικεφαλή παράταξης  που είναι μετριοπαθής και για αυτό είναι ακόμα μέλος της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" . Αλλά  έχουμε τώρα  εκ νέου τον Παύλο Παπαθανασίου να μας καθυβρίζει !!! Δείτε σχετικά τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση .

Όπως με ενημέρωσαν στο προφίλ του δημοτικού συμβούλου και σε ανάρτησή του που δεν εξηγεί γιατί τελικά άλλαξε η αφίσα της εκδήλωσης, ο Παύλος Παπαθανασίου βρίσκει χώρο στα σχόλια  για να τα βάλει με τα ΜΜΕ της πόλης. 

Με εμάς προφανώς τα έχει γιατί εμείς είχαμε αναφερθεί στο θέμα και ένα ακόμη ΜΜΕ εάν δεν κάνω λάθος.

Στο καινούργιο υβρεολόγιο του που μας αποκαλεί εκβιαστές επειδή δεν προβάλουμε ΜΑΛΛΟΝ  τις δράσεις - πρωτόκολλα του κ.  Κόκλα επειδή όπως ισχυρίζεται  δεν τα "παίρνουμε" !!! Αρχίζει πάλι τις γνωστές κουταμάρες χωρίς κανένα στοιχείο και μας αναγκάζει να του απευθύνουμε πάλι τα "χαιρετίσματά" μας. 

Να του πούμε και πάλι πως εμείς παίζουμε τα θέματα που θέλουμε και προφανώς άμα μας αρέσει κάποιο και από αυτά του κ. Κόκλα θα το αναδείξουμε και το έχουμε κάνει στο παρελθόν . Όχι προεκλογικά βεβαίως  αφού όλοι γνωρίζουν πως στηρίξαμε την έτερη κεντροδεξιά παράταξη. 

Και τα θέματα του Κόκλα είναι αυτά της "καθημερινότητας" που δεν είναι το φόρτε μας αφού προφανώς και ουδείς μπορεί να τα επιλύσει άμα δεν κάνει ΡΗΞΕΙΣ. 

Τα πράγματα για εμάς είναι πολύ απλά εάν ο κ. Κόκλας πιστεύει πως αυτή η παντελώς ΑΝΙΚΑΝΗ διοίκηση μπορεί να λύσει έστω και ένα πρόβλημα των δημοτών μας μπορεί να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος ή να ανεξαρτητοποιηθεί  και να συνεργήσει μαζί της. Οι δημότες που τον εξέλεξαν προφανώς και δεν τον ψήφισαν ΠΑΝΩ από κόμματα και χρώματα και θα το διαπιστώσει στις κάλπες του 2023. 

Γιατί και κανένας δήμαρχος δεν εξελέγη αυτόφωτος χωρίς να ήταν μέλος ή στέλεχος ενός κόμματος πανελλαδικά! 

Τον ψήφισαν ως υποψήφιο μιας κεντροδεξιάς παράταξης που όσο υπερκομματική και εάν είναι (είχε όπως και οι άλλες οπαδούς και άλλων κομμάτων υποψηφίους) δεν μπορεί παρά να έχει ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ. 

Και εάν δεν έχει σε εποχές όπου η ΔΕΞΙΑ και η ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα έρχονται διαρκώς στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ θα ναυαγήσει . Όπως βούλιαξαν όσοι είχαν χαλαρότητα και πολλές διαφορετικές φωνές στα κόμματά τους. Έτσι στέρεψε το ΠΟΤΑΜΙ του συμπαθή σε εμένα Σταύρου Θεοδωράκη , και έμειναν εκτός Βουλής οι απολιτίκ "κεντρώοι" αλλά ακόμα και ακροδεξιοί που διάλεξαν αντί να προβάλλουν τις Ιδέες τους να παίξουν εν έτη 2019 αντιμνημόνιο και κατάρες σε ΝΑΤΟ και όλους τους δυτικούς μας συμμάχους. 

Επιβίωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος που μετά την συμφωνία Ερντογάν -Πούτιν έχει μόνο μία επιλογή ή να συμπράξει με την κεντροδεξιά ή να κάνει πιο φιλοδυτικό το αφήγημά του. 

Οι πρώτες μέρες της "νέας" διοίκησης θα αναγκάσουν πολύ γρήγορα και τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου να ξεκαθαρίσει πως η στήριξη του στον Γιώργο Χατζηδάκη προεκλογικά δεν είναι ΛΕΥΚΗ επιταγή για να γκρεμίζει εκκλησίες ή να μας μοστράρει τους αποτυχημένους Συριζαίους υπουργούς ως δήθεν σωτήρες της χώρας μας. 

Τότε προφανώς και ο λάτρης του Παύλος Παπαθανασίου που δεν τον ψήφισε και ΠΟΤΕ ενώ εγώ τον ψήφισα ως ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ υποψήφιο θα μας πει πως δεν του κάνει. 

Η Ευρώπη αλλάζει και αλλάζει προς τα ΔΕΞΙΑ γιατί είναι και ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσει. Όσοι ονειρεύονται αναβίωση για τις  Σοβιετίες θα βρεθούν στο περιθώριο και φυσικά ουδείς δημότης περιμένει από την αριστερά που πιστεύει στον κομμουνισμό να φερθεί με αγάπη προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή ικανότητες όπως θέλουμε να λέμε εμείς γιατί δεν το έκανε πουθενά όπου επικράτησαν οι Ιδέες της. 

Το ότι είμαστε ρουφιάνοι και δοσίλογοι το είχαμε ακούσει από τον Παύλο και τους ομοίους τους και όταν η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου έσωσε την χώρα από άτακτη χρεοκοπία . Αυτή θα οδηγούσε σε φτώχεια , πείνα και εξαθλίωση και θα οδηγούσε φυσικά στον "Καιάδα" τα άτομα με αναπηρία και όχι μόνο. 

Η Ιστορία μας δικαίωσε και μάλιστα μας δικαίωσε και η επόμενη αριστερή κυβέρνηση που προφανώς και είδε πως οι μ@΄λ@κίες πληρώνονται αλλά δυστυχώς τις πληρώσαμε όλοι εμείς. 

Φυσικά και εμάς δεν θα μας κάνουν να παραμιλάμε οι νοσταλγοί των Σοβιέτ ούτε φυσικά μπορούν να κόψουν την μεγάλη απήχηση που έχουν οι Ιδέες μας στις Ηλιουπολίτισσες και τους Ηλιουπολίτες.

Γιατί όποιος διαφωνεί μαζί μας προφανώς και διαφωνεί με το 85% του εκλογικού σώματος. Γιατί αυτό ψηφίζει ένα μεγάλο ΝΑΙ και στη Ε.Ε και στο ΝΑΤΟ!


Ακόμα και οι υπάλληλοι της Σοβιετίας βλέπουν πως στην ουσία εμείς ενδιαφερόμαστε περισσότερο από οποιαδήποτε διοίκηση να μην χρεοκοπήσουν και χάσουν τα λεφτά τους.

Γιατί άμα μπει ΚΟΚΚΙΝΟ στον δήμο μας οι πρώτοι που θα την πληρώσουν είναι προφανώς και οι υπάλληλοί του. Το βίωσαν όσοι έχασαν τις θέσεις τους εξαιτίας της χρεοκοπίας θα το βιώσουν και πάλι όσο η κυβέρνηση της ΝΔ αρνείται να κάνει μεταρρυθμίσεις για τις οποίες προεκλογικά ομιλούσε. 

Εκτός από ΚΚΕ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχω αφαιρέσει και κάποιος ακόμα νοσταλγούς που εντρυφούν και σε άλλα κόμματα. υπολογίζοντας στο 15% τους πραγματικά βαρεμένους Σταλινικούς που θέλουν την χώρα μας εκτός Ε.Ε και ΝΑΤΟ. 

Ήδη οι περισσότεροι δημότες μας κατάλαβαν γιατί κρατήσαμε τόσο σκληρή στάση πριν και μετά τις εκλογές για την επικράτηση μιας παράταξης που βρίθει από ψεκασμένους που θέλουν να δεινοπαθήσει η χώρα μας κάνοντας τα πειράματά τους. Για τον δήμο όχι μόνο δεν έχουν λύση αλλά οι περισσότεροι πλέον έχουν καταλάβει πως δεν κομίζουν τίποτα καινοτόμο για το καλό της πόλης μας.

Ούτε δημόσιες σχέσεις δεν ξέρουν να κάνουν αφού οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη καθύβρισαν τα ΜΜΕ που προεκλογικά είχαν μόνο καλά λόγια για το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ που εκπροσωπούν ο κ. Στασινόπουλος και η παρέα του.

Χωρίς απλή αναλογική δεν θα είχαμε την τύχη να τους γνωρίσουμε και σε πόστα διοίκησης με φυσικά όχι θετικές συνέπειες για την πόλη. 

Όλοι πλέον πλην ΚΚΕ και Βελόπουλου  τιμάνε και την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ και θεωρούν ωφέλιμους τους δύο αυτούς οργανισμούς για την χώρα μας. Μαθήματα δημοσιογραφίας και Δημοκρατίας προφανώς και δεν δεχόμαστε από τους οπαδούς του Μαδούρο. Γιατί ο Παύλος Παπαθανασίου μέσα από το προφίλ του στο facebook με τους ελάχιστους φίλους είναι και αυτό.... 

Δεν μπορεί να είμαστε λοιπόν εμείς ως Ιδεολόγοι πάνω από χρώματα και κόμματα και κυρίως δεν μπορεί να είμαστε και με τις δύο πλευρές. 

Από την μία είναι η χώρα μας με τους φυσικούς της συμμάχους και από την άλλη όσοι το 1945-1949 δεν κατάφεραν να μας κάνουν Σοβιετία και να καταλύσουν την Αστική μας Δημοκρατία. Ατυχώς οπαδοί τους επιβιώνουν έως και σήμερα αφού είμαστε ένας λαός που λατρεύει τους ΜΥΘΟΥΣ και τα ΨΕΜΑΤΑ της αριστεράς, σε ποσοστό διψήφιο ατυχώς  του εκλογικού σώματος. 

Και φυσικά εμείς εδώ θα φωνάζουμε πως δεν είναι δυνατόν να είσαι και με τον ήρωα Ναπολέοντα Ζέρβα και με τον σφαγέα του Ελληνισμού και λάτρη της πιο στυγνής δικτατορίας δηλαδή του κομμουνισμού τον Άρη Βελουχιώτη. 

Ας πάει λοιπόν ο κ. Κόκλας στην εκδήλωση αφού το θέλει τόσο πολύ και που θεωρεί πως κάτι καλό θα βγει για τα άτομα με αναπηρία αλλά ας αφήσουν και εμάς να κάνουμε το έργο μας. 

Που είναι να κρίνουμε αυστηρά την Θεανώ Φωτίου και τα γεμιστά της και όλους όσους το 1981 φώναζαν και στις πλατείες της πόλης μας ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και ακόμα υποστηρίζουν τις ανοησίες αυτές. 

Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε πειράματα με την Δημοκρατία μας και προφανώς έχουμε ΑΠΟΨΗ και την γράφουμε δημόσια. 

Ανώνυμοι δεν είμαστε , όλοι μας ξέρουν και εάν κάτι πετυχαίνουν με τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον μας είναι να καταλαβαίνουν και οι πολλοί πως με εμάς στην πρώτη θέση όλοι οι ΜΥΘΟΙ τους θα καταρρεύσουν. 

Θα πρέπει να γνωρίζει επίσης ο κ. Κόκλας πως οι δημοτικές παρατάξεις στην Αστική Δημοκρατία έχουν κανόνες . Έχουν επικεφαλείς , έχουν και άλλους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και κυρίως έχουν έναν μπούσουλα στο πως θα κάνουν την αντιπολίτευση στην εκάστοτε διοίκηση. 
Η παράταξη με την οποία εκλέχθηκε του έκανε την τιμή να τον προτείνει για γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου και προφανώς αυτό θα έπρεπε να το εκτιμήσει και να μην προσπαθεί κάθε τρεις και λίγο να τους υπερκεράσει. 

Τα θέματα-προβλήματα  τα θέτουν προφανώς οι επικεφαλείς των παρατάξεων στον εκάστοτε δήμαρχο και όχι ο τελευταίος τροχός. Αυτά βέβαια μπορεί να μην είναι αρεστά να ακούγονται αλλά είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Γιατί προφανώς και όποιος είναι πάνω από κόμματα και χρώματα δεν θέλει βουλευτές της ΝΔ στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις. Δεν είδαμε  όμως  καμία Θεανώ Φωτίου να έρθει σε συγκέντρωση του Τάσου Ευσταθίου προεκλογικά γιατί να πάμε λοιπόν εμείς στο πανηγυράκι των Συνεργών και της διοίκησης  που στήνεται για την δήθεν αλληλεγγύη της αριστεράς στην πόλη μας; 

Γιατί και ο Χατζηδάκης νωρίς επέλεξε πως αφού ΚΙΝΑΛ το 2023 δεν θα υπάρχει ισχυρό ας το πάω πιο αριστερά! 

Ας αφήσουν τα παιχνιδάκια λοιπόν  και ας καταλάβουν επιτέλους και τα άλλα ΜΜΕ της πόλης πως η "νέα" διοίκηση είναι αυτή που απαξιώνει ΜΜΕ και όχι η προηγούμενη. 

Για τον Παπαθανασίου τι να πούμε.  Συριζαίος είναι και μάλιστα από αυτούς που απαξιώνουν συστηματικά τον δυτικό κόσμο. Αργά ή πολύ γρήγορα θα καταλάβει και αυτός πως ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει και θα πάει σε κανέναν πιο ακραίο συνασπισμό Σταλινικών γιατί για να τα λέμε και αυτά στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και πολλά στελέχη που από το 2015 και μετά αντιλαμβάνονται πως η θέση της χώρας μας είναι μέσα στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ. 


Και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα που θα πάρει την θέση του ΠΑ.ΣΟ.Κ γνωρίζει πως καλός ο ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ στα λόγια αλλά πιο καλή η ασφάλεια δίπλα σε όσους όχι μόνο στήριξαν διαχρονικά την χώρα μας αλλά και που χωρίς αυτούς η χώρα μας δεν έχει κανένα μέλλον. 

Γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς η γεωστρατηγική θέση της χώρας δεν επιτρέπει για επικίνδυνα παιχνίδια αλλά για ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις στην ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ μας πολιτική. 

Εμάς προφανώς και δεν μας ενοχλεί κάποιος που δεν καταλαβαίνει να πάει στην συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά εδώ είμαστε για να αφυπνίζουμε συνειδήσεις και όχι για να σας ταΐζουμε κουτόχορτο. 

Η Χώρα πεθαίνει και κάποιοι θεωρούν πως είναι η ώρα να ξαναζήσουμε και πάλι τα πανηγύρια των αγανακτισμένων βολεμένων του συστήματος που τώρα που πραγματικά φτώχυναν κάθονται αναπαυτικά στους καναπέδες τους και ακούμε πως ζεις και με 200 ευρώ! 

Δυστυχώς δεν ζεις για αυτό και ή κάνουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις ή το 2023 ξαναγυρίζει στην Εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Παύλο όμως μέσα!!!


Σ.Μ 

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΚΛΑΣ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ "ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΟΥ" ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠ'ΟΣΟ ΑΡΧΙΚΑ ΝΟΜΙΖΑΜΕ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ,ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚΑ SITE ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

UNKNOWN είπε...

https://dday.gr/mikra-mikra-apo-ta-notia/?fbclid=IwAR0JepbA8q3fMl9YWTMwUkEQ0M9irU9BKN7MH9XXH6J4QLzyk8XJK9vnIes

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

https://energoipolitesilioupolites.blogspot.com/2020/01/blog-post_71.html