ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τέτοιες επιθέσεις και η "στήριξη" σε άλλα ΜΜΕ προφανώς και δεν πείθουν κανέναν ευφυή άνθρωπο

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Τέτοιες επιθέσεις και η "στήριξη" σε άλλα ΜΜΕ προφανώς και δεν πείθουν κανέναν ευφυή άνθρωπο

Τον έπιασε ο πόνος για την δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ της πόλης! 

Επανεμφανίστηκε το τρολ Pavlos Papathanasiou με σχόλιό του σε ομάδα στο facebook για να υπερασπίσει τα τοπικά ΜΜΕ !


Θεωρώντας προφανώς πως οι δημότες μας είναι πανηλίθιοι και αγνοούν πως οι "αριστερές" ανοησίες που κατά καιρούς αμολάει διαδικτυακά έχουν σαν μοναδικό τους σκοπό την φίμωση όσων κάνουν ρεπορτάζ και εκθέτουν οποιονδήποτε υποτιμά την νοημοσύνη μας.

Άλλωστε οι θέσεις που απηχεί τον κατατάσσουν όχι στον νέο κεντροαριστερό πόλο που διαμορφώνεται αλλά σε κόμματα τύπου Ζωής Κωνσταντοπούλου ή Παναγιώτη Λαφαζάνη αφού οι δραχμιστές και οι φαιδρές απόψεις τους για την οικονομία είναι από καιρό καταδικαστέοι και από τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και από τα κορυφαία στελέχη που χαράσσουν την οικονομική πολιτική του κόμματός του.

Το γεγονός πως έχει δύο διαφορετικά προφίλ χωρίς να διακινεί μέσω αυτών κάτι σημαντικό εκτός από την ασχετοσύνη του μας κάνει να πιστεύουμε πως είναι ένα ακόμα από τα τρολ που έχει αδειάσει εδώ και καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προφανώς και δεν υιοθετεί τέτοιους κανιβαλισμούς εις βάρος δημοσιογράφων. 

Οι αναφορές του μάλιστα για ακόμη μια φορά σε πρώην δημάρχους της πόλης μας που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση των πολλών , είναι ακόμα μια προσπάθεια που καταβάλλει να μας επαναφέρει σε μια “τάξη” που προφανώς και δεν είμαστε διατεθειμένοι να ακολουθήσουμε.

Καταφεύγει λοιπόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μας πει τι θα γίνει στο μέλλον όπου η εκλεκτή του διοίκηση που βγήκε με τις πλάτες ΟΛΩΝ όσων δεν αντέδρασαν ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ στην ετερόκλητη συμμαχία συμφερόντων που ήθελαν να στείλουν στο σπίτι του ένα έντιμο δήμαρχο για να επιστρέψουν ου γνωστοί κακοδιαχειριστές των οικονομικών του δήμου μας.

Θεωρώντας εμάς ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ που μας ξέρει όλη η πόλη και το fake προφίλ του γνωστό και επιφανή πολίτη της τοπικής μας κοινωνίας πηγαίνει κόντρα στην ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ και μας κατηγορεί πάλι για ένα σωρό “αδικήματα” παραβλέποντας το γεγονός πως οι εκλεκτοί του είναι στη διοίκηση και έχουν στα χέρια τους όλα τα οικονομικά στοιχεία του δήμου για να μας καταγγείλλουν για τους τάχα εκβιασμούς μας.

Μάλιστα είναι τόσο αφελής ή εξαιρετικά πονηρός και θρασύς που απευθύνεται σε αυτούς που είχαν μόνο καλά άρθρα για τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο και θεωρεί πως θα εξακολουθήσουν ΤΖΑΜΠΑ να διαφημίζουν τη “νέα” διοίκηση με παραπολιτικά που προφανώς και τους εκθέτουν παρά τους ωφελούν.

Λες και οι πολλοί αγνοούν πως ουδέποτε το site που ξαφνικά το βλέπει για “εξαιρετικό” έχει ασχοληθεί σοβαρά έστω και με ένα θέμα που απασχολεί την τοπική μας κοινωνία..

Αγνοεί παντελώς πως η “ΝΕΑ” διοίκηση εμάς μας ωφελεί αλλά όχι και τους δημότες μας (την πλειοψγφία τουλάχιστον) τους οποίους εμείς εξακολουθούμε να υπηρετούμε εάν και δεν το αξίζουν με τις κατά καιρούς επιλογές τους.

Και μας ωφελεί γιατί αποδεικνύει πως δεν φωνάζαμε άδικα για την ανικανότητα των νέων στελεχών της να διοικήσουν το δήμο. Πορεύεται και “αντέχει” με τα πλεονάσματα της προηγούμενης διοίκησης με το στελεχιακό δυναμικό που άλλαξε θέση και κυρίως με την υιοθετήση του προγράμματος της όπως είδαμε πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο για τα τεχνικά έργα αλλά και για δομές που ιδρύθηκαν και εξακολουθούν να λειτουργούν με την “φόρα” των γεμάτων και όχι άδειων ταμείων που άφησαν οι για τον ίδιο κακοί συνεργάτες του προηγούμενου δημάρχου.

Σε θέματα όπως ο ηλεκτροφωτισμός της πόλης , και τα σκουπίδια δεν έχουμε τίποτα προς το καλύτερο και προφανώς δεν θα έχουμε αφού τις μοναδικές λύσεις τις προτείνουμε εμείς που δεν λαϊκίζουμε όπως ατυχώς κάνει ένα μέρος της αντιπολίτευσης.

Η έλλειψη παντελώς σεβασμού στην προσπάθεια που κάνουμε για τους πολλούς προφανώς και δεν μπορεί να μας ΦΙΜΩΣΕΙ αφού δεν ήρθαμε για να χαϊδεύουμε αυτιά αλλά για να λέμε την ΔΙΚΗ μας άποψη.

Για τον λόγο αυτό δεν μας αφορά να “τσακωνόμαστε” με τους δεξιούς ή ακροδεξιούς φίλους μας όπως γράφει αφού για εμάς προέχει να μάθουν οι πολλοί πως κάθε χρόνο δαπανούνται 40 εκ ευρώ για να είμαστε σε αυτά τα χάλια.

Δαπανούνται για να ικανοποιηθούν τρολ του διαδικτύου που δεν βλέπουν προφανώς πως βουλιάξαμε εξαιτίας πολιτικών που μνημόνευαν με ξένα κόλυβα για δεκαετίες ανύπαρκτους αγώνες.

Απίστευτες καταγγελίες για την 16χρονη διοίκηση Θεόδωρου Γεωργάκη έγιναν ξαφνικά ικασίες αφού όσοι τις διέδιδαν ή έφυγαν από αυτό το μάταιο κόσμο ή όπως ο Βαγγέλης Γεωργάκης δεν έφεραν ποτέ αποδείξεις για τα λεγόμενά τους.

Συνδημότες μας πλούτισαν εις βάρος όλων μας πουλώντας αλληλεγγύη, αριστεροσύνη , Άρη Βελουχιώτη και φυσικά το αντίτιμο ήταν οι υψηλές τους καταθέσεις στις τράπεζες.

Το ΔΙΑΥΓΕΙΑ ένα εργαλείο του μοναδικού ίσως πρωθυπουργού που έκανε κάτι για την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στο δημόσιο τομέα (του Γιώργου Παπανδρέου του νεώτερου) είναι για αυτόν παντελώς άγνωστο εργαλείο για να αντιληφθεί πως αρκούν 10 με 15 λεπτά κάθε μέρα για να αναδείξουμε και να αποδείξουμε στους πολλούς πως ό,τι και να γράψει για εμάς μη κατονομάζοντάς μας δεν αποτελεί για εμάς παρά ο “αγώνα” των υβριστών μας να μειώσουν τις καταγγελίες μας.

Μαθαίνουμε π.χ πως δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης θα αναδείξει (καιρός ήταν) το θέμα με το ΝΠΔΔ Μουσείο Εθνικής Αντίστασης για να μάθουμε σε ποιες τσέπες πηγαίνουν κάθε χρόνο χιλιάδες ευρώ από τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου.

Αργά ή και πολύ γρήγορα θα αντιληφθούν ΟΛΟΙ πως η ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία που κατέληξε στην ΕΤΑΔ και θα αξιοποιηθεί από τους δανειστές μας ήταν ένας ΜΥΘΟΣ της αριστεράς και των τοπικών συμβόλων της και σύντομα η πόλη θα αναγκαστεί να πληρώνει για ακίνητα που ΚΑΤΑΠΑΤΑ για να εξυπηρετεί τους κρατικοδίαιτους που ταΐζει για να διατηρήσει την Σοβιετία της.

Υπάλληλοι της καθαριότητας μας καταγγέλλουν πλέον και επίσημα τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες στο χώρο του γκαράζ του δήμου μας καθώς και την προσπάθεια της “νέας” διοίκησης να καλύψει με νέες προσλήψεις συμβασιούχων τις τρύπες που αφήνουν όσους διορίζονται στην καθαριότητα και καταλήγουν σε άλλες θέσεις για να λουφάρουν.

Όσο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται πως εμείς είμαστε και οι μόνοι που ενδιαφέρονται για το αύριο και όχι αυτοί που τάχα σε λίγο που θα κόβουν και πάλι μισθούς και συντάξεις κατηγορώντας τους δανειστές μας εμείς θα γινόμαστε ολοένα και πιο ισχυροί.

Η δική μας πένα λοιπόν θα παραμείνει εδώ για να γράφει ΑΛΗΘΕΙΕΣ που δεν μποορούν από το να μην γίνουν αποδεκτές στο μέλλον από την πλειοψηφία. Ήδη άλλωστε όλο και περισσότεροι δημότες μας αγανακτούν με το δούλεμα , με τις μισές κουβέντες και κυρίως την ένδεια επιχειρημάτων όσων μας κατηγορούν.

Η επανεμφάνιση λοιπόν του “τρωκτικού” εμάς δεν μας τρομάζει όπως δεν αφορά και τους χιλιάδες αναγνώστες μας που γνωρίζουν τον δικό μας πραγματικό αγώνα για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και κυρίως τον Ιδεολογικό που είναι πιο σημαντικός γιατί αλλιώς θα καταλήξουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα.

Και εκεί βέβαια τα ΜΜΕ θα είναι όπως θα θέλει ο Παύλος και ο κάθε αφελής ή βολεμένος του συστήματος που θεωρεί πως τα ιδιωτικά ΜΜΕ οφείλουν να σέβονται όσους παλεύουν να καταλύσουν την Αστική μας Δημοκρατία για να μας φέρουν έναν κόκκινο ή μαύρο φασισμό.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: