ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τόση περιουσία "κληρονομήσατε" από τον Νάστο αλλά ακόμα πληρώνουμε ενοίκια σε ιδιώτη για να στεγάζουμε δημοτική αστυνομία και εθελοντές ;

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Τόση περιουσία "κληρονομήσατε" από τον Νάστο αλλά ακόμα πληρώνουμε ενοίκια σε ιδιώτη για να στεγάζουμε δημοτική αστυνομία και εθελοντές ;

 


Μπορεί οι κομμουνιστές της πόλης να νιώθουν υπερήφανοι για την αρπαγή ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ περιουσίας από τους κληρονόμους Νάστου μαζί τους και οι ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΙ που αγνοούν μάλλον πως είχε δοθεί το όνομα κεντρικής λεωφόρου στον Αλέξιο Νάστο επί του δοτού τους δημάρχου Κ. Δελλαπόρτα αλλά τελικά δεν επαρκεί για να μην πληρώνουμε ενοίκια για να στεγαστούν δομές της πόλης μας. 

Την ώρα που άλλοι δήμοι που δεν "κληρονόμησαν" έχουν ΑΥΞΗΣΕΙ την ακίνητη περιουσία τους αγοράζοντας και αξιοποιώντας αυτή που είχαν εδώ σε λίγο δεν θα έχουμε χρήματα για να συντηρούμε τα πάρκα "ζούγκλες" και το ρέμα της Πικροδάφνης που κάποιοι θεωρούν πως πρέπει να διατηρηθεί η "φυσικότητά" του και όχι να αξιοποιηθεί προς συμφέρον όλων μας. 

Σε κάθε περίπτωση Θέμιδος 2 και Γληνού εκεί που είχαμε φωτογραφίσει το αμάξι της δημοτικής αστυνομίας που πλέον δεν παρκάρει εκεί συστεγάζονται τα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας και της κυψέλης εθελοντών σε ένα ακίνητο που έχει μηνιαίο μίσθωμα μεγαλύτερο από τις τρέχουσες εμπορικές αξίες. 

Το ακίνητο είχε ενοικιαστεί από την προηγούμενη διοίκηση και στέγαζε άλλη δομή και διατηρήθηκε και από την τωρινή διοίκηση για να στεγάσει δομές που θα μπορούσαν να στεγαστούν αλλού ώστε να μην πληρώνουμε και ενοίκιο. 

Σε κάθε περίπτωση η πόλη που χτίστηκε από ακίνητα που πούλησε ο Αλέξιος Νάστος σε κατασκευαστική εταιρία που περιέργως μισό αιώνα ξαναεμφανίστηκε να είναι ενεργή όσα και εάν έκλεψαν από τους κληρονόμους Νάστου δεν έφτασαν για το "καλό" της πόλης. 
Και δεν έφτασαν γιατί η πόλη έχει γεμίσει με κομμουνιστές που έχουν πάνω από 3 ακίνητα στην κατοχή τους την ώρα που παλεύουν να σας "σώσουν" από τον καπιταλισμό και το μεγάλο κεφάλαιο το ξένο κεφάλαιο μάλλον θα εννοούν γιατί η περίπτωση του Βασίλη Γερμανού δεν είχαμε δει να τους συγκινεί ιδιαίτερα όπως δεν συγκινούν άλλωστε και κανέναν τα ΨΕΥΔΗ πόθεν έσχες πολιτικών που ισχυρίζονται πως συντηρούν πάνω από 10 ακίνητα μεγάλης εμπορικής αξίας με σχεδόν μηδενικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και με εισοδήματα που δεν ξεπερνούν τα 5000 ευρώ τον μήνα. 

Το ό,τι οι εθελοντές μας στοιχίζουν λιγότερα από τους υπαλλήλους του δήμου και προσφέρουν περισσότερα από αυτούς είναι κάτι που εμάς δεν μας προβληματίζει αφού γνωρίζουμε πως όποιος είναι ΜΟΝΙΜΟΣ και νιώθει ασφαλής απλώς δεν δουλεύει. 

Σίγουρα πάντως αυτή η Κυψέλη Εθελοντών στοιχίζει στο δήμο πολύ λιγότερα από όσο άλλες συλλογικότητες που εκτός από χώρους έχουν εξασφαλίσει με την ΑΝΟΧΗ όλων των δημοτικών παρατάξεων πλην Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης ετήσιες χρηματοδοτήσεις από τον δήμο μας για δράσεις που δεν αφορούν κανέναν και δεν ρωτήθηκε και κανείς για το εάν θέλουμε να τις επιδοτούμε. 

Ρωτηθήκαμε βέβαια όταν ψηφίσαμε αυτούς που εκλέξαμε επομένως για να σταματήσει το πάρτι αυτό ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που δεν βάζει πλάτη για τα μεροκάματα κανενός παρά μόνο για αυτά των κρατικοδίαιτων υπαλλήλων του δήμου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: