ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πολύς κόσμος στην συγκέντρωση φίλων του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια σε καφετέρια της Ηλιούπολης

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Πολύς κόσμος στην συγκέντρωση φίλων του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια σε καφετέρια της Ηλιούπολης

Την πόλη μας επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών κος Νίκος Δένδιας όπου συνομίλησε με φίλες και φίλους της ΝΔ για θέματα της καθημερινότητας μας και "απολογήθηκε" για τον λίγο χρόνο που έχει αφιερώσει σε αυτά αφού του ανατέθηκε από τον πρωθυπουργό το δύσκολο χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εξωτερικών και έριξε όπως ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε όλες του τις δυνάμεις εκεί αφήνοντας πίσω τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες του Νότιου Τομέα Αθηνών περιοχή στην οποία εκλέχθηκε βουλευτής στις εκλογές του 2019. 



Ο κος Δένδιας καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους για την ειλικρίνεια του αλλά και επαινέθηκε για τους άψογους χειρισμούς του στα ελληνοτουρκικά όπου μας έκανε να νιώθουμε υπερήφανοι με την θαρραλέα και άκαμπτη στάση του αρκετές φορές έως σήμερα. 


Η "μάζωξη" στέφθηκε με επιτυχία σε κάθε περίπτωση αφού πλήθος κόσμου παραβρέθηκε εκεί για να συνομιλήσει με τον υπουργό ενώ παρόντες ήταν όλα τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας που έδειξαν την προτίμησή τους σε έναν πολιτικό που δεν του αρέσουν τα μισόλογα αλλά μόνο οι ξεκάθαρες κουβέντες. 



Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ παραβρέθηκε στο κάλεσμα του βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. και υπουργού εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια και κατέγραψε το θετικό για την φιλελεύθερη παράταξή μας κλίμα που επικρατεί στην τοπική μας κοινωνία.  Και η συνάντηση αυτή έγινε με την αρωγή της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και του προέδρου της κ. Στάθη Ευσταθόπουλου που διαψεύδει όσους θεωρούν πως η δική μας τοπική δεν είναι ενεργή επειδή δεν διοργανώνει αντιεμβολιαστικές  φιέστες , δεν ρέπει προς τον λαϊκισμό και ομιλεί ΜΟΝΟ όταν έχει κάτι να πει στην τοπική κοινωνία ενώ αφουγκράζεται και γνωρίζει τα προβλήματά της χωρίς να τσιρίζει ανεδαφικές λύσεις και κυρίως χωρίς να γίνεται "ουρά" της Αριστεράς πετώντας στον "κάλαθο των αχρήστων" βασικές αρχές και αξίες του κόμματος της ΝΔ που δείχνουν να αγνοούν κάποια τοπικά της στελέχη. 





Δυναμική και μαζική λοιπόν  η παρουσία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης όπου εκτός από τον πρόεδρό της κ. Στάθη Ευσταθόπουλο παραβρέθηκαν στην συνάντηση τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ 

Περιττό να αναφέρουμε πως στην συνάντηση έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ του Νοτίου Τομέα Αθηνών κος Μίλτος Μπαντής , ο αναπληρωτής Γραμματέας Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων της ΝΔ κ. Μιχάλης Κουμεντάκος , ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιάννης Αναγνώστου, οι επικεφαλής των κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας κύριοι Τάσος Ευσταθίου & Γαβριήλ Αραμπατζής , ο πρόεδρος του Οίκου του Ναύτου και ενεργό στέλεχος της ΝΔ της πόλης μας κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος,  καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι κεντροδεξιών παρατάξεων και πρώην αντιδήμαρχοι της διοίκησης του κ. Γιάννη Αναγνώστου. Ας ελπίσουμε πως όλοι αυτοί μαζί θα κάτσουν σε ένα τραπέζι και δεν θα σηκωθούν εάν δεν συμφωνήσουν σε μια κεντροδεξιά υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του 2023. 






Δείτε και μερικές από τις φωτογραφίες που τραβήξαμε εμείς και φυσικά θα σας έχουμε και άλλο ρεπορτάζ αφού μπορεί σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα στη Βουλή ο πρωθυπουργός κος Κυριάκος Μητσοτάκης οι εκλογές να μην πλησιάζουν αλλά σίγουρα αύριο η ΝΔ κλείνει τρία χρόνια στην κυβέρνηση μετά τη ΝΙΚΗ στις κάλπες του 2019 ενώ ταυτόχρονα γιορτάζει και ο αρχηγός της! 
















Δεν υπάρχουν σχόλια: