ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Δεύτερος Παγκόσμιος είχε τελειώσει από το 1945, οι Γερμανοί είχαν φύγει από την Ελλάδα ένα χρόνο πριν αλλά οι κομμουνιστές πάλευαν να μας κάνουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ!

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος είχε τελειώσει από το 1945, οι Γερμανοί είχαν φύγει από την Ελλάδα ένα χρόνο πριν αλλά οι κομμουνιστές πάλευαν να μας κάνουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ!

 


Σε εκδήλωση προς τιμή "αγωνίστριας" της Εθνικής Αντίστασης σε σχολείο της πόλης μας αναρτημένη και η παραπάνω "σημαία"  οργάνωσης που ισχυρίζεται πως  αντιστέκονταν στην νόμιμη ελληνική κυβέρνηση έως και το 1949! 

Λογικά θα έπρεπε να αντιστέκονται ακόμα,  αφού οι ΝΙΚΗΤΕΣ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου (Μεγάλοι Βρετανοί & Αμερικανοί)  και σύμμαχοί μας κάνουν ακόμα κουμάντο με τους πρώην συνεργάτες των ΝΑΖΙ κομμουνιστές να έχουν καταρρεύσει σε όλα τα πρώην ανατολικά κράτη και να είναι ανύπαρκτοι σε εκλογικά ποσοστά αφού οι λαοί τους κατάλαβαν. 

Όμως στην πόλη μας με την ΑΡΩΓΗ και την ΑΝΟΧΗ της δημοτικής μας αρχής, και εκπαιδευτικών που δεν τιμούν το λειτούργημά τους ,έχουμε εκδηλώσεις σε σχολικά κτίρια όπου αναρτώνται τέτοιες σημαίες μαζί βέβαια με τα σφυροδρέπανα του ΚΚΕ που σε μια σειρά πρώην ανατολικών κρατών έχουν απαγορευτεί ως σύμβολα φασιστικών καθεστώτων. 

Η εκδήλωση έγινε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηλούπολης ,που παραχωρήθηκε από την δημοτική μας αρχή για να τιμηθεί η συντρόφισσα Αθηνά Λάτση. Δείτε και την σχετική αφίσα. 

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για μια πόλη όπου παραχωρούνται σε κατσαπλιάδες σχολικές αίθουσες , για να διοργανώνουν εκδηλώσεις ΜΙΣΟΥΣ όσων ακόμα και σήμερα υπηρετούν τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ που επιχειρεί εκ νέου να σηκώσει ΚΕΦΑΛΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: