ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχείς οι επιχορηγήσεις σε αθλητικά σωματεία , συλλόγους και ιερούς ναούς από τον δήμο Ηλιούπολης γιατί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ έχει ΚΟΣΤΟΣ!

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Συνεχείς οι επιχορηγήσεις σε αθλητικά σωματεία , συλλόγους και ιερούς ναούς από τον δήμο Ηλιούπολης γιατί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ έχει ΚΟΣΤΟΣ!

Ο δήμος μας όπως και οι περισσότεροι δήμοι της Ελλάδας,  πιστοί στο δόγμα κρατισμού που υπηρετούν  και θέλοντας να "ενισχύσουν" την επιχειρηματικότητα σε οιαδήποτε μορφή της ενισχύουν με κρατικό χρήμα δράσεις ιδιωτικών σωματείων, φορέων και φυσικά της Ελλαδικής Ορθόδοξης  Εκκλησίας. Το φυσικά γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παραμένουμε "Ελλάς -Ελλήνων- Χριστιανών" παρά το γεγονός πως το σύνθημα παραπέμπει στην επταετή δικτατορία που είχε την ευλογία της επίσημης Ελλαδικής Εκκλησίας , αφού διαχρονικά υπηρέτησε και υπηρετεί οτιδήποτε αναχρονιστικό για τον Τόπο μας. 

Οι οικονομικές αυτές ενισχύσεις που σύμφωνα με όσους διοικούν σωματεία, συλλόγους κ.ο.κ δεν επαρκούν δίδονται μία - δύο φορές τον χρόνο και είναι η συνδρομή του δήμου μας στις δράσεις ιδιωτών που αποσκοπούν στο ΚΕΡΔΟΣ ή έτσι θα έπρεπε να ήταν , αφού σε καπιταλιστικές κοινωνίες οτιδήποτε ερασιτεχνικό αποτυγχάνει. 

Την αποτυχία την γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία αφού εάν και επαγγελματίες δημοσιογράφοι θεωρήσαμε "λογικό" να δημιουργήσουμε πριν 10 χρόνια αυτό εδώ το ιστολόγιο που λόγο του γεγονότος πως έχει ΜΗΔΕΝΙΚΟ σχεδόν κόστος ( μόνο διαδίκτυο και διάθεση μας χρειάζεται,  όχι απαραίτητα καλή) απέτυχε να αφυπνίσει συνειδήσεις αφού δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τις "εξαγοράσει"! 

Για όσους θεωρούν πως εμείς εδώ είμαστε τίποτα αφελείς και "πέφτουμε από τα σύννεφα" με τα κακώς κείμενα των καπιταλιστικών κοινωνιών να τους επισημάνουμε πως κάνουν λάθος. 

Όμως για εμάς η οποιαδήποτε ΡΗΞΗ με ό,τι υπάρχει σήμερα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας φέρει μια αλλαγή για την αλλαγή,  και να μας οδηγήσει στα χειρότερα. Έτσι πέρα του καπιταλιστικού συστήματος δεν βλέπουμε κανένα άλλο που να προσφέρει περισσότερη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και που να είναι ικανό να ανταποκριθεί στις βασικές ανάγκες που έχουν οι περισσότεροι

Εμείς εδώ δεν παίζουμε με θέματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ όσο και εάν κάποιοι "τυφλοί" και "κουφοί" καμώνονται πως η πόλη μας δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Προφανώς τα φασιστικά σύμβολα σβάστικες και σφυροδρέπανα είναι για αυτούς ο δρόμος προς "παραδείσους" που θα μας απαλλάξουν από ένα διεφθαρμένο εν πολλοίς πολιτικό σύστημα που βουλιάζει αρνούμενο να αντιληφθεί πως οι εποχές άλλαξαν. 

Τα κράτη για εμάς είναι επιτυχημένα ή αποτυχημένα , ανάλογα με το εάν αφήνουν τον καπιταλισμό να λειτουργήσει ή φέρουν προσκόμματα αποζητώντας ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ! 

Η δομή και η λειτουργία των περισσότερων δήμων της χώρας μας παραπέμπει σε μικρές ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ όπου οι πολλοί δίνουν τον οβολό τους για τα "φτιαχτούν" οι λίγοι , όχι με κριτήρια ΑΓΟΡΑΣ,  πόσο μάλλον προσφοράς αλλά με βάση γνωριμίες και προσωπικές σχέσεις. 

Έτσι και για εμάς τα παρακάτω θέματα που θα συζητηθούν στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο και δεν είναι η πρώτη φορά θα είχαν αρνητική ΨΗΦΟ , αφού ουδείς δικαιείται να επιχειρεί με ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα και να αποκομίζει ΚΕΡΔΟΣ. 

Όσοι πιστεύουν σε ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και ΚΙΒΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ας κάτσουν αναπαυτικά στους καναπέδες τους και ας απολαύσουν το απόλυτο "ξεγύμνωμα" όσων στο όνομα της φιλανθρωπίας της αλληλεγγύης και δεν ξέρουμε εμείς τι άλλο βγάζουν απλώς μεροκάματα. 

Η ελληνική κοινωνία δεν θα συντηρηθεί με επιδόματα , κρατικές επιχορηγήσεις σε αναξιοπαθούντες και "αλληλεγγύη" σε όσους "ατύχησαν" αλλά με όσο το δυνατόν μικρότερη παρέμβαση του κράτους σε επιχειρηματικές δράσεις ιδιωτών που ακόμα και για εμάς είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να επιχειρούν με ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα και να καμώνονται πως πιστεύουν στους νόμους της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. 

Έτσι στα θέματα του προσεχούς δημοτικού συμβουλίου 5,6 & 13 η σωστή ψήφος θα ήταν η αρνητική και είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως καμία δημοτική παράταξη δεν θα ήθελε να χαλάσει τις διαπροσωπικές της σχέσεις με συλλόγους , πολιτιστικά σωματεία, συλλογικότητες αλλά και αναξιοπαθούντες που έχουν πλέον εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

5.Επιχορήγηση Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης

6.Επιχορήγηση Ιερών Ναών Ηλιούπολης

13.Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις

Είναι λυπηρό που βλέπουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί να δημιουργεί συνθήκες για υγιείς μεγάλες επιχειρήσεις στη χώρα μας να εκπαιδεύει τους πολλούς στη λογική των επιδομάτων. 

Θεωρούμε θετικά τα επιδοτούμενα σεμινάρια απόκτησης δεξιοτήτων όταν ελέγχονται οι ιδιώτες και προσφέρουν γνώσεις σε όσους τα παρακολουθούν αλλά μας φαίνεται ασύλληπτα αποτυχημένη η συνταγή του να δημιουργείς στρατιές ανθρώπων που αναμένουν ένα επίδομα για να βγάλουν το μήνα τους. 

Και φυσικά δεν τα βάζουμε με όσους δεν έχουν άλλη επιλογή,  αλλά με όσους διαχρονικά σε αυτή την χώρα μας έμαθαν να ζούμε πάνω από τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας και έχουν αφήσει ασύδοτη την αγορά. 

Γιατί δεν μπορείς να επιδοτείς π.χ την ενέργεια και να αφήνεις εταιρίες να κερδοσκοπούν εις βάρος όλων μας. Με τα δικά μας λεφτά "μάγκες" δεν θα τους κάνουμε ιδίως όταν έχουν επιδείξει και στο παρελθόν (Energa) απαράδεκτες και παραβατικές συμπεριφορές μένοντας ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ! 

Χωρίς κανόνες και με "στηρίξεις" σε κολλητούς και φίλους μέσω "ζεστού κρατικού χρήματος" που αλλοιώνει τους κανόνες και που δημιουργεί ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ η χώρα δεν θα απαλλαγεί ποτέ από τα μνημόνια και δεν θα αποπληρώσει ΠΟΤΕ το χρέος της. 

Γνωρίζουμε πάνω από 50 οικογένειες της πόλης μας που δεν τα βγάζουν πέρα ούτε στα βασικά. Και λυπούμαστε πραγματικά που άνθρωποι που δεν υπήρξαν ποτέ στη ζωή τους τεμπέληδες έχουν φτάσει μετά από χρόνια εργασίας να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις. 

Όλα αυτά και πολλά ακόμα έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη μας στο πολιτικό σύστημα αλλά δεν μας οδηγούν σε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και ψεύτικους παραδείσους αλλά σε ενδυνάμωση της προσπάθειας που κάνουμε ώστε να αντιληφθούν οι πολλοί πως η χώρα μας δεν είναι δυτικό κράτος και δεν έχει ΜΕΛΛΟΝ. 

Το μέλλον της δεν μπορεί να είναι η διάλυση του δυτικού κόσμου και η επικράτηση της βαρβαρότητας της Ανατολής για αυτό και εμείς βλέποντας τους κινδύνους που οδηγούν εκατομμύρια πλέον πολίτες της πατρίδας μας ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ στις επερχόμενες εκλογές γράφουμε μπας και ξυπνήσουν εκεί στην κυβέρνηση και κατανοήσουν πως έχουν ΛΑΘΟΣ πορεία. 

Το γεγονός πως δεν υπάρχει ενναλακτική τους οδηγεί σε ΔΙΑΦΘΟΡΑ και φυσικά εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να καλύψουμε ΚΑΝΕΝΑΝ αφού δεν τους οφείλουμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! 

Για όσους δεν κατανοούν γιατί μιλάμε κάποια εντάλματα πληρωμών του 2021 για να τους λυθούν οι απορίες










Δεν υπάρχουν σχόλια: