ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν "πέφτουμε από τα σύννεφα" που στο πλευρό του πατέρα Αντώνιου στέκεται ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου άλλωστε στήριξε με ΠΑΘΟΣ την "Κιβωτό του Κόσμου"!

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Δεν "πέφτουμε από τα σύννεφα" που στο πλευρό του πατέρα Αντώνιου στέκεται ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου άλλωστε στήριξε με ΠΑΘΟΣ την "Κιβωτό του Κόσμου"!

 


Χοντροκομμένη προσπάθεια να σώσει έναν θεομπαίχτη όπως τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου από τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου της δικής μας ενορίας. 




Μέχρι και την διαβολική ηγουμένη Μαριάμ  Σουλακιώτη έβγαλαν λάδι που πέθανε στη φυλακή καταδικασμένη για ΑΠΑΤΗ , ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ & ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ! 

Δολοφονήθηκαν πολλές περισσότερες από 150 αλλά τα ΜΜΕ της εποχής ήταν ιδιαίτερα ιδιαίτερα μετρημένα. Άλλωστε στις δικαστικές αίθουσες οι μαρτυρίες οδήγησαν στην ΚΑΤΑΔΙΚΗ της μοναχής. 



Κλείστε τις τηλεοράσεις όταν οι δημοσιογράφοι είναι "ενοχλητικοί¨" και αποκαλύπτουν τις ιδαιτερότητες των "Αγίων" , σε κάθε άλλη περίπτωση θετικής προβολής "χρησιμοποιείστε" τους! 


Τουλάχιστον ο Αρχιμανδρίτης  Σεραφείμ Δημητρίου βγήκε και πήρε ΘΕΣΗ για τον πατέρα Αντώνιο και την "Κιβωτό του Κόσμου" , τους άλλους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ακόμα τους περιμένουμε να βγουν και να καταδικάσουν την δράση ενός ΑΠΑΤΕΩΝΑ με ΙΔΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ! Γιατί για να βγουν και να υπερασπίσουν όπως ο Αρχιμανδρίτης την δράση του π. Αντώνιου Παπανικολάου δεν τους το έχουμε άλλωστε έχουν και πολιτικές φιλοδοξίες και δεν θα στήριζαν κάποιον που ακόμα και η Ελλαδική Εκκλησία που συνήθως ΣΙΩΠΑ βγήκε και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ. 




Μην ξεχάσετε τώρα τις γιορτές να ενισχύσετε τις δράσεις "φιλανθρωπίας" και "αλληλεγγύης" τους όλο και κάποιον νέο πατέρα Αντώνιο θα ανακαλύψουν, για να περνάει αυτός και η παρέα του καλά και εσείς να παρακολουθείτε από τις οθόνες των τηλεοράσεων που κάποιοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ σας καλούν τα κλείσετε τα ΑΙΣΧΗ τους. 

Μην ακούτε λοιπόν τους "δημοσιο-κάφρους",  αλλά τις Λουκρητίες , τους κίναιδους και τις πουτάνες της πόλης που σας καλούν να συνεισφέρετε από το υστέρημά σας για να γιγαντώνετε ΚΤΗΝΗ όπως ο πατέρας Αντώνιος. 

Εντάξει τώρα και με το Predator καλό θα ήταν να βγει και καμία τηλεφωνική συνομιλία γιατί μέσα στα τόσα αρνητικά των παρακολουθήσεων θα μάθουμε πλέον και με αποδείξεις ποιοι τα έπαιρναν! 

Γιατί πολλές από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των στελεχών της "Κιβωτού του Κόσμου" θα έλυνε όσες απορίες έχετε ακόμα εσείς οι "ευαίσθητοι" και "ψεκασμένοι" που θέλετε περισσότερες αποδείξεις πριν καταδικάσετε έναν "αθώο". Πείτε πως τρέμετε την Νέα Τάξη Πραγμάτων και αφήστε αυτούς που δεν πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας να ενημερώσουν ΥΠΕΥΘΥΝΑ όσους  δεν χρειάζονται και πολύ για να καταλάβουν πως είναι αδύνατον ένας πούστης, πρώτον να είναι ιερέας και δεύτερον να αγαπάει τα παιδιά! 

Άμα παρακολουθούσαν και τον πατέρα Αντώνιο θα ήξεραν όσα η κοινή γνώμη μαθαίνει με καθυστέρηση δεκαετιών ,αλλά οι κάτοικοι του Κολωνού είχαν ακούσει χρόνια πριν  και είτε δεν πίστευαν σε όσα τους έλεγαν είτε ήταν συνένοχοι στο διαρκές έγκλημα!

Το δεύτερο είναι πιο πιθανό γιατί ενώ μετά την καταγγελία του καλοκαιριού η κυβέρνηση και οι διωκτικές αρχές παρακολουθούσαν διακριτικά την δομή ,άφησαν τον πατέρα Αντώνιο να προβεί και σε νέες ασέλγειες όπως θα μάθετε μέσω των δικογραφιών και εσείς μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες. 

 Βλέπετε αυτοί έδιωξαν τον εκπαιδευτή που μίλησε για την "Κιβωτό του Κόσμου" στον Βόλο και νόμισαν πως "καθάρισαν"! 

Να ακούτε τους δημοσιογράφους και όχι τους επαγγελματίες "ανθρωπιστές" ,αυτοί άλλωστε σας αποκάλυψαν από τα "ΑΙΣΧΗ" του Αγίου Πρεβέζης , το νερό του Καματερού, το σκάνδαλο Siemens και τόσα άλλα. 

Τώρα εάν κάποιοι θίγονται που ο "Άγιος" του Κολωνού έτριβε ανδρικά γεννητικά όργανα ,θα τους περάσει. Το θέμα είναι να καταλήξει εκεί που του αξίζει ,δηλαδή στις φυλακές ο θεομπαίχτης , και το πολιτικό σύστημα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων , και να μην αφήσει μια Ελληνική Δικαιοσύνη που ζέχνει να απαλλάξει ή να φερθεί με επιείκεια σε έναν ακόμα ΑΝΩΜΑΛΟ! Για τα πλούτη του ιερέα για εμάς μικρό το κακό το θέμα μας όπως και των περισσοτέρων είναι η κακοποίηση ανηλίκων και η "εκπαίδευση" μεσαιωνικού τύπου που πρόσφερε η Κιβωτός του Κόσμου σε όσους είχαν την ατυχία να βρεθούν εκεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: