ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απαράδεκτη εικόνα που επαναλαμβάνεται κάθε Σαββατοκύριακο

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Απαράδεκτη εικόνα που επαναλαμβάνεται κάθε Σαββατοκύριακο


Την φωτογραφία ανέβασε συνδημότης μας στην ομάδα του facebook Ηλιούπολη-ilioupoli που διαχειρίζεται ο κος Ανδρικόπουλος. 

Είναι στην κεντρική πλατεία της πόλης μας και αφορά απορρίμματα επιχειρήσεων πέριξ αυτής. Εκτός και κάποιος θεωρεί πως τα απορρίμματα μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητα από "περαστικούς" που είπαν να "στολίσουν" κατά αυτόν τον τρόπο το κεντρικότερο σημείο της πόλης μας. 

Ο ΕΣΗ έχει άποψη για αυτή την φωτογραφία ή παραμένει απλώς παρατηρητής των όσων συμβαίνουν στην πόλη μας; Η φωτογραφία είναι κυριακάτικη και για όσους αναρωτηθείτε τι κάνει η δημοτική αστυνομία,  να ξέρετε πως ΣΚ έχουν ρεπό! 

Βέβαια η δημοτική αστυνομία εάν ήθελε να επιβάλλει την τάξη στις επιχειρήσεις πέριξ της κεντρικής πλατείας θα μπορούσε να επιβάλλει πρόστιμα και για την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων που με μια πρόχειρη ματιά μπορεί και μικρό παιδί να δει πως είναι παραπάνω τα τ.μ που καταλαμβάνουν από αυτά που δηλώνουν , γιατί για πόσα τελικά πληρώνουν τους το φυλάμε για προεκλογική ανάρτηση να "τσιμπήσουμε" και εμείς καμία ψήφο για τους εκλεκτούς μας και σε αυτές τις δημοτικές κάλπες!


Δεν υπάρχουν σχόλια: