ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Η κεντρική πολιτική σκηνή μοιάζει πλέον πολύ με όσα συμβαίνουν χρόνια στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Κόμματα χωρίς ιδεολογία που χωράνε τους πάντες από τον Πέτρο Τατσόπουλο έως την Βάνα Μπάρμπα. Για το "καλό" της Ελλάδας λοιπόν η κα Βάνα Μπάρμπα συστρατεύθηκε στην κοινή προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να φέρει το "νέο" στην πολιτική ζωή του Τόπου και το "άφθαρτο". Θα ήταν για γέλια εάν δεν ήταν για κλάματα.


  • Παρακολουθήσεις γίνονταν και θα γίνονται γιατί αυτά συμβαίνουν στις καπιταλιστικές κοινωνίες. Το θέμα είναι εάν από αυτές τις παρακολουθήσεις έχουν καταγραφεί έκνομες ενέργειες και το κυριότερο εάν ποτέ θα τις ακούσουμε ή θα χρησιμοποιηθούν ως όχημα "εκβιασμού" για όσους τις διαθέτουν. Όποιος είναι καθαρός δεν εκβιάζεται τελεία και παύλα τώρα εάν είσαι υπουργός της μίζας τσίριζε όσο θέλεις! 


  • Όχι δεν πρέπει να απαγορευθεί η πώληση συστημάτων παρακολούθησης όπως το Predator στη χώρα μας. Αυτό που πρέπει να γίνει θα είναι να μάθουν οι υπουργοί της εκάστοτε κυβέρνησης να σέβονται τα χρήματα του ελληνικού λαού και η Δικαιοσύνη να πάψει επιτέλους σαν "φίδι" να δαγκώνει τους ξυπόλητους και να ενοχλήσει και κανέναν φραγκάτο. Δεν είναι εικόνα αυτή χώρας , δεν είναι αυτή εικόνα κυβέρνησης , δεν είναι εικόνα αυτή πρωθυπουργού και φυσικά η άποψή μας αυτή δεν μπορεί να αλλάξει επειδή δεν υπάρχει ενναλακτική λύση. Ας φέρουν από το εξωτερικό όπως έφεραν και διαιτητές το VAR- PREDATOR προς το παρόν καλά λειτουργεί και τρομάζει μόνο διεφθαρμένους! 

  • Και βέβαια μας ενδιαφέρουν τα γκομενικά ενός υπουργού ιδίως όταν τα έξοδα για τα δωράκια στην γκόμενα τα χρεώνει στα έξοδα του υπουργείου! 


  • Εδώ "καίγεται" ο κόσμος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί πως θα απαγορεύσει στο να κυκλοφορήσουν ΔΗΜΟΣΙΑ οι τηλεφωνικές υποκλοπές που ήδη κυκλοφορούν σε στικάκια σε δημοσιογραφικά γραφεία. 


  • Η κα Θεανώ Φωτίου εκτός από συμβουλές μαγειρικής κάνει και δηλώσεις για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα να την χαίρονται εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 


  • Η πόλη αλλάζει αλλά οι προμηθευτές του δήμου μας παραμένουν οι ίδιοι αφού ως γνωστόν δίνουν πάντα τις καλύτερες τιμές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: