ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει σωτηρία

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Δεν υπάρχει σωτηρία

 


Τα λεφτά όσο σημαντικά και εάν είναι σε καπιταλιστικές κοινωνίες δεν εξαγοράζουν τις συνειδήσεις όλων. Πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι "προβληματικοί" που δεν θα εξαγοράζονται και δεν θα "υπηρετούν" μια παντελώς ανήθικη θεώρηση της ζωής όπως αυτή που περιγράφεται παραπάνω από την "εκβιαζόμενη" και "τρομοκρατημένη" πριν δύο χρόνια από τον εμπνευστή αυτού του ιστολογίου δημοσιογράφο κ. Σταύρο Μαρίνη. 

Ευτυχισμένος μπορεί σίγουρα να είναι κάποιος και χωρίς χρήματα ιδίως όταν γνωρίζει πως αυτά κάποτε τελειώνουν , και με μαθηματική ακρίβεια θα τα αναζητήσει άμα είναι φιλάργυρος μέσω  παραβατικών συμπεριφορών. 

Λεφτόδενδρα άλλωστε δεν υπάρχουν , αλλά και να υπήρχαν δεν θα έλυναν το πρόβλημα γιατί ό,τι βρίσκεται σε ΑΦΘΟΝΙΑ χάνει την πραγματική του αξία. 




Τρομερή και η φωτογραφία που συνοδεύει την παραπάνω ανάρτηση της επικεφαλής της ομάδας του facebook και συλλογικότητας που αλλάζει ονόματα για να είναι πάντα "ΕΔΩ",  και σας παρακαλούμε μην τις δίνετε χρήματα και αναγκαστεί και παίξει την δυστυχισμένη. Αφήστε την χαρούμενη και χαμογελαστή να θεωρεί πως η ζωή όλη είναι οι καταθέσεις και οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί. Άμα είναι άδειοι οι λογαριασμοί , τα άλλα συναισθήματα δεν μπορούν να γεμίσουν όσους εάν και ανήθικοι θεώρησαν πως μπορούν να διδάξουν σε εμάς ΗΘΙΚΗ

Όσοι δεν κρύβουν σκελετούς στις ντουλάπες τους δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από αυτό εδώ το τοπικό ΜΜΕ , για όλους τους άλλους είτε είναι δεξιοί είτε αριστεροί είτε ακόμα και απολιτίκ το "πικρό ποτήρι" θα το πιουν γιατί εμείς δεν κάνουμε ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ιδίως σε όσους θεώρησαν και θεωρούν πως είμαστε ένας εύκολος στόχος. 

Εάν επιμείνουν θα "πληρώσουν" και για όλους τους προηγούμενους που δεν είχαν την προνοητικότητα να παρουσιάσουν χωρίς καθυστέρηση όσα κρατούσαν στα χέρια τους,  και μπήκαν στην διαδικασία να τα διαφημίσουν ενώ δεν είχαν εξασφαλίσει την συνέχεια. 

Και αυτή επιτυγχάνετε πάντα με την ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ , κάτι που θα αποδειχθεί περίτρανα και με το σκάνδαλο των υποκλοπών,  που δεν θα αφήσει ΑΛΩΒΗΤΟ κανέναν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: