ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυτή τη ΝΔ δεν την θέλουμε- Επιλογές από το κάτω ράφι!

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Αυτή τη ΝΔ δεν την θέλουμε- Επιλογές από το κάτω ράφι!

 


Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εν μέσω του σκανδάλου των παρακολουθήσεων κάνει άνοιγμα σε ό,τι κινείται αφού φαίνεται δεν επαρκεί το μητρώο στελεχών του κόμματος για να βγουν υποψήφιοι βουλευτές για τις κάλπες που έρχονται. 

Θα ήταν για γέλια εάν δεν ήταν για κλάματα και φυσικά ουδείς Νεοδημοκράτης που παλεύει 40 χρόνια για να έχει ο Μητσοτάκης καρέκλα νιώθει περήφανος με τέτοιες λάθος επιλογές. 

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο άνοιγμα με ό,τι να ναι και οι ΓΑΛΑΖΙΕΣ ακρίδες δεν θα αφήσουν τίποτα λίγους μήνες πριν παραδώσουν τις καρέκλες τους! 

Τόσους κλέφτες μαζεμένους δεν είχαμε δει ούτε στο πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου , αυτοί θα πάρουν στα σπίτια τους και τα πόμολα από τις πόρτες των υπουργείων! 

Η μόνη λύση η ανατροπή Μητσοτάκη και η πορεία προς τις κάλπες με άλλον αρχηγό γιατί με τον ίδιο κινδυνεύει ακόμα και η πρώτη θέση στις επιλογές των πολιτών. 

Αυτό δεν είναι δεξιό κόμμα αλλά "οίκος ανοχής" με την δική μας εδώ και καιρό να έχει εξαντληθεί και να οδεύουμε προς άλλες "Πολιτείες"! 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: