ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο και στους δύο από εμάς για την συμμετοχή τους αυτή -Κρίμα για τις τόσες άλλες που δεν θα προβάλλουμε αφού υπηρετούν μια διοίκηση που επαινεί τους ΥΒΡΙΣΤΕΣ μας! (update)

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Μπράβο και στους δύο από εμάς για την συμμετοχή τους αυτή -Κρίμα για τις τόσες άλλες που δεν θα προβάλλουμε αφού υπηρετούν μια διοίκηση που επαινεί τους ΥΒΡΙΣΤΕΣ μας! (update)


Στον 39ο αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας δύο συνδημότες μας συνδράμουν εθελοντικά για την παροχή πρώτων βοηθειών. 

Από εμάς συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία τους αυτή τόσο στον Αντιδήμαρχο Πρασίνου & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα όσο και στον ενεργό συνδημότη μας σε εθελοντικές δράσεις κ. Γιώργο Σόρογκα. (εάν έχουμε τονίσει λάθος το επώνυμό του ας μας συγχωρέσει ). 

Και οι δύο "σπαταλάνε" πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους για διάφορες εθελοντικές δράσεις και επειδή η συμμετοχή τους αυτή δεν αφορά τον δήμο μας ή δράση σε αυτόν θεωρήσαμε πως μπορούμε να τους "παίξουμε" ως είδηση. 

Ως γνωστόν ( για όσους ακόμα μας διαβάζετε) το τοπικό αυτό ΜΜΕ αποφάσισε πως έως και τις δημοτικές εκλογές του 2023 δεν θα παρουσιάσει ΚΑΜΙΑ δράση με την συμμετοχή ή αρωγή του δήμου Ηλιούπολης αφού προφανέστατα και η διοίκηση επέλεξε για τα ψηφοδέλτια που καταρτίζει πασίγνωστους και μη αγαπητούς σε εμάς υβριστές μας. 

Ήταν αυτονόητο πως για εμάς πάνω ακόμα και από το "καλό" της πόλης θα παρέμενε η αφοσίωσή μας σε αρχές και αξίες που μας καθιστούν "στόχο" στους κάθε λογής υβριστές μας. 

Άλλωστε η "ηθική" τους πλέον διαφημίζεται  και στα social media που χωρίς αιδώ σας γράφουν πως κινούνται με γνώμονα το χρήμα! Και βέβαια μιλάμε πάντα για την ομάδα του facebook με την οποία ο δήμος μας θα διοργανώσει κατεξοχήν γιορτές ΑΓΑΠΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ όπως αυτή των Χριστουγέννων και βέβαια εμάς δεν μας ξαφνιάζει πλέον καμία δημόσια τοποθέτηση της κα Τσακογιάννη αφού διοίκηση δεν ασκεί μας προκαλεί ΑΗΔΙΑ η εμμονή της διοίκησης του δήμου μας να παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ χώρους του δήμου μας στις "τρομοκρατημένες" και "εκβιαζόμενες" από εμάς της ομάδας "Οι Ηλιουπολίτισσες" για όσους ενθυμείστε βέβαια την παρακάτω δημόσια ανάρτηση της κα Τσακογιάννη


Δύο χρόνια μετά όλες και όλοι (πλην των βολεμένων) έχουν καταλάβει πως το μόνο που τους προκαλεί ΦΟΒΟ είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και η "κακή" συνήθεια του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη να την αποκαλύπτει σε δημότες που έχουν το δικαίωμα να μάθουν. 

Αυτά προς το παρόν και καλή και ευλογημένη Κυριακή σε όλες και όλους! 

Και επειδή πήξαμε στην Υποκρισία πάρτε και ακόμη μία δημόσια ανάρτησή της επικεφαλής της περιβόητης ομάδας "Οι Ηλιουπολίτισσες" γιατί προφανέστατα και εμείς δεν είμαστε ένας εύκολος στόχος ιδίως από όσους θα έπρεπε να ζυγίζουν καλύτερα τις λέξεις που εξαπολύουν ως λάσπη στον εμπνευστή αυτού του ιστολογίου. 


Η αγαστή συνεργασία τους με την νυν διοίκηση γίνεται αντιληπτή από την παρακάτω ανάρτηση του δήμου Ηλιούπολης αλλά και σε όσα από εδώ θα μάθετε για όσους σας δίνουν ένα και σας παίρνουν δέκα! 


Και βέβαια κανέναν δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα το δημοσίευμά μας μετά την εκδήλωση από τους διοικούντες τον δήμο μας. Δες σχετικά εδώ και αναμένουμε απαντήσεις πετώντας την μπάλα στην εξέδρα όπως έγινε εδώ. 


Ελπίζουμε στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις να μην αποκλειστούν οι "πίθηκοι" κατά την ορολογία της Queen τους αλλά σε κάθε περίπτωση σίγουρα όσοι έχουν λεφτά ακόμα και εάν είναι πρόσφυγες ή μετανάστες θα είναι ευπρόσδεκτοι στις εκδηλώσεις τους! 

Για το τέλος τους έχουμε και ένα ωραίο βίντεο του Μέγα Χορηγού της εκδήλωσής τους για να μην έχει και κανείς ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για το τι ακριβώς υπηρετούν! 


ΥΓ: Από λάθος δικής μας πληροφόρηση ο συνδημότης μας κος Σόρογκας "βαπτίστηκε" ως υπάλληλος του δήμου μας κάτι που δεν ισχύει. Βέβαια έχει ρίξει τόση δουλειά για τον δήμο μας που άνετα θα μπορούσε και να είναι ένας ευσυνείδητος υπάλληλος καθαριότητας ή πρασίνου αλλά πάντως υπάλληλος δεν είναι και φυσικά ως άμισθος έχει μόνο την ηθική ικανοποίηση να του αναγνωρίζεται η δουλειά που ρίχνει. Για τον κ. Κόκλα επίσης όπως όλες και όλοι γνωρίζουν είναι ένας από τους δύο ΑΜΙΣΘΟΥΣ Αντιδημάρχους του δήμου μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: