ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλη μια υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" στο πλευρό του νυν δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Άλλη μια υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" στο πλευρό του νυν δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη

 



Δεν έχει τελειωμό ο κατάλογος με τα στελέχη και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που έφυγαν από την παράταξη του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου και συνδράμουν την νυν διοίκηση. 

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η αξιόλογη εκπαιδευτικός κα Αικατερίνη Μαρκουλάκη που συνόδευσε τον δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη. 

Εκεί έγινε και το λάθος στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας Αττικής ( διαβάστε σχετικά εδώ) και "έχρισαν" την κα Μαρκουλάκη Αντιδήμαρχο Παιδείας της πόλης μας. Όχι πως θα ήταν κακή επιλογή αλλά η κα Μαρκουλάκη δεν βγήκε δημοτικός σύμβουλος και επομένως δεν θα μπορούσε να κατέχει και τέτοια θέση. 

Σε κάθε περίπτωση η αποδυνάμωση των ψηφοδελτίων της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" είναι εμφανής αφού πρόσφατα μάθαμε πως δεν θα είναι πάλι υποψήφια με την παράταξη γνωστή "αλληλέγγυα" που ανέδειξε η προηγούμενη διοίκηση δίνοντάς της βήμα σε μέσο που διαχειρίζονταν. 

Έτσι από τους 13 δημοτικούς συμβούλους που ανέδειξε η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" έχει μείνει μόλις με 5! μαζί με τον νέο επικεφαλής της κ. Ψυρρόπουλο που σίγουρα και δεν είναι υπεύθυνος για το "μάζεμα" και τα κριτήρια επιλογής υποψηφίων του προηγούμενου δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου. 

Για εμάς είναι λάθος του που δεν έκανε δική του παράταξη και φορτώθηκε τις "αμαρτίες" της προηγούμενης γιατί μπορεί για εμάς τα 9 χρόνια Βαλασόπουλου να μην ήταν η καταστροφή της πόλης μας αλλά για τους περισσότερους αυτό ήταν κάτι που θα φανεί και στις κάλπες του 2023. 

Μια δημοτική παράταξη που έχει ταυτιστεί με τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο δεν είναι ελκυστική επιλογή κάτι που θα επιβεβαιωθεί και στις κάλπες του 2023 με δικαίωμα στο όνειρο να έχουν όπως φαίνεται ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ πλην μιας παράταξης που διοίκησε τον δήμο μας επί 9 συναπτά έτη. 

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως θα επιβεβαιωθούν τα πρόσφατα αποτελέσματα διαδικτυακής δημοσκόπησης αλλά σε εμάς πλέον δεν κάνει τίποτα εντύπωση γνωρίζοντας το dna των πασόκων παλιάς κοπής που μπορούν να καταλήξουν παντού αρκεί να έχουν καρέκλα! 

Βλέπουμε άλλωστε τι γίνεται και στον όμορο δήμο μας Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον κ.  Γιάννη Κωνσταντάτο και τον εναγκαλισμό του με ακροδεξιούς για μια χούφτα ψήφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: