ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..



  • Δεν θα είναι όλοι οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι υποψήφιοι εκ νέου στις κάλπες του 2023. Κάποιοι έχουν άλλες βλέψεις και συνειδητά θα απέχουν. 

  • Δεν θα στηρίξουμε κανέναν για όσους αναρωτιούνται ποια θα είναι η δική μας στάση στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στην πόλη μας. Εσείς με δική σας ευθύνη θα επιλέξετε τους εκλεκτούς σας και εμείς απλώς μέσω του ρεπορτάζ μας θα αναδείξουμε ποιους θα έπρεπε να αποφύγετε. Άλλωστε δεν βλέπουμε κεντροδεξιό δήμαρχο την επομένη των δημοτικών εκλογών και το κυριότερο που εμάς καθορίζει την στάση μας είναι πως καμία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ δεν υιοθετεί ΤΙΠΟΤΑ από την δική μας διαφορετική ατζέντα. Κεντροδεξιό υποψήφιο για δήμαρχο Ηλιούπολης θα ψηφίσουμε όπως κάνουμε συνειδητά τα τελευταία 20 χρόνια και έως και την τελευταία στιγμή θα παλεύουμε για ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ υποψηφιότητα. Άλλωστε με δύο ή περισσότερες κεντροδεξιές υποψηφιότητες δεν υπάρχει ελπίδα για θέσεις ευθύνης και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχθηκαν ελέω απλής αναλογικής θα μείνουν ΕΚΤΟΣ του νέου δημοτικού συμβουλίου. Το γεγονός πως σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr η νυν διοίκηση είναι ΦΑΒΟΡΙ για επικράτηση στον πρώτο τουλάχιστον γύρο των εκλογών καταδεικνύει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ που είναι πλέον συνώνυμη με το dna της πόλης. Άλλωστε η εικόνα της πόλης παραμένει προβληματική όχι επειδή το γράφουμε εμείς αλλά επειδή μια επίσκεψη σε όμορους δήμους μας το αποδεικνύει. Και φυσικά υπεύθυνοι για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ είναι πρωτίστως οι πάνω από κόμματα και χρώματα συνδημότες μας που διαχρονικά στηρίζουν και ψηφίζουν τον οιοδήποτε θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη και τους παρουσιάζει ευχολόγια αντί για ένα διαφορετικό πρόγραμμα. Κρατιστές είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι δήμαρχοι και όλες και όλοι θέλουν να αυξήσουν το προσωπικό της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας εις βάρος της δικής σας τσέπης! 

  • Στηρίξτε την δική σας τσέπη και μην ακούτε όσους επιθυμούν να τους βοηθήσετε για να μην σας μοιάσουν! Άλλωστε η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους είναι τόσο κραυγαλέα που προσπαθούν να σας πείσουν πως γίναμε ξαφνικά Las Vegas με μίνι καζίνο (Opap Play) και φωτισμένα λαμπιόνια από Χριστουγεννιάτικα έλατα που δήθεν θα τονώσουν την αγοραστική κίνηση. Έως σήμερα δεν είδαμε "Λευκές Νύχτες" και προεκλογικά τουλάχιστον εάν η διοίκηση θέλει να βοηθήσει θα πρέπει να κάνει αφού βοηθούν. Καφετέριες , σουβλατζίδικα, κέντρα αισθητικής και επιχειρήσεις που περιμένουν να μπει το δώρο των εργαζομένων για να κινηθούν και να αρχίσουν να αποπληρώνουν συσσωρευμένα χρέη 20ετίας! 

  • Όσο πιο γρήγορα πάμε σε κάλπες τόσο το καλύτερο για όλους μας και κυρίως για την χώρα. Προεκλογική περίοδο ήδη διανύουμε και έχει νεκρώσει το ΔΗΜΟΣΙΟ αφού τους έχετε μάθει να σταματάνε μήνες πριν να δουλεύουν αναμένοντας την νέα κατάσταση. Εικόνα διάλυσης σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς και προσλήψεις από το "παράθυρο" και όχι μέσω του έτσι και αλλιώς απαξιωμένου ΑΣΕΠ που προσλαμβάνει με κοινωνικά κριτήρια τα δικά μας "παιδιά" έναντι των άλλων. Με ποια λογική αναζητούμε και ποια είναι η μοριοδότηση μπορείτε να αντιληφθείτε όσοι συμμετέχετε σε τέτοιους διαγωνισμούς και βλέπετε πως δεν αναζητούν τους πιο ικανούς αλλά τους πιο "ταλαιπωρημένους" και τα εισαγωγικά βέβαια μπαίνουν γιατί στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις και αποδείξεις με χαλκευμένα έγγραφα είσαι! 

  • Πέρασε καιρός και δεν μάθαμε για ποιο λόγο ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης μήνυσε τον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή για συκοφαντική δυσφήμιση. Έτσι το "δώρο" που έκανε η διοίκηση στην παράταξη "Η πόλη που θέλω" όπως είχαμε προβλέψει δεν αξιοποιείται και οι δημότες μας μένουν με την εντύπωση πως ο τελευταίος συκοφάντησε τον νυν δήμαρχο μη προσκομίζοντας τα απαραίτητα στοιχεία. Εμείς εάν είχαμε την μήνυση θα την είχαμε αναδείξει αλλά φαίνεται πως στην παράταξη "Η πόλη που θέλω" δεν σκαμπάζουν και πολύ από πολιτική και θεωρούν πως εάν αρχίσουν και σκούζουν για ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής της πόλης θα έχουν περισσότερα οφέλη παρά να αναδείξουν την ΑΛΗΘΕΙΑ των όσων ισχυρίζονται. Θεωρούμε πως προεκλογικά θα θυμηθούν πάλι πως "διώκονται" όσοι πίνουν νερό στο όνομα του δοτού δημάρχου της χούντας και εάν είχαν θέση ευθύνης σίγουρα δεν θα άντεχαν την σκληρή κριτική που ασκείται στην νυν διοίκηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: