ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  • Η πόλη θα παραμείνει σκοτεινή και φέτος αφού δεν έχει μπει ο νέος οδοφωτισμός. Όσα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια το μόνο που θα πετύχουν είναι φαινόμαστε ως  μπο@ρδέλο για το οποίο δεν θα χρειαστεί και πολύ η διοίκηση για να βρει προσωπικό. Άλλωστε έχει μαζέψει τόσους ανήθικους υβριστές μας να την συνδράμουν που θα την κάνουν την "δουλειά" μια χαρά. Το θέμα είναι πως οι δημότες μας έχουν σιχαθεί να πληρώνουν την κάθε "εκδιδόμενη".  Και το ακόμα χειρότερα πως από εμάς οι δημότες θα πληροφορηθούν πόσα βγάζουν και τι βάζουν επιχειρήσεις που τάχα τους έπιασε ο πόνος για τα δικά σας Χριστούγεννα. Άλλωστε είχαμε από καιρό προειδοποιήσει τους "Κασιδιάρηδες" πως είναι ακριβοί στις τιμές τους και πως ο Ηλιουπολίτης καταναλωτής δεν είναι παντελώς ηλίθιος να υπηρετεί έναν περίεργο "πατριωτισμό" που καταλήγει στο "βοήθα με φτωχέ μου να μην σου μοιάσω"! 




  • Γκρίνια , γκρίνια, γκρίνια αλλά ούτε μισό δελτίο τύπου δεν βλέπουμε από όσους από την επόμενη κιόλας μέρα θα "κολλήσουν" δίπλα στον νέο δήμαρχο Ηλιούπολης μετά τις κάλπες του 2023. Και βέβαια θα εκθέσουν και αυτόν ανεπανόρθωτα και το 2028 θα αναζητούν άλλον "Μεσσία". 


  • Πάρα πολλά χρηματικά ποσά δίνει ο δήμος μας σε "αναξιοπαθούντες" για τους οποίους όσο και εάν ρωτήσαμε δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης δεν τους γνωρίζει κανείς. Και βέβαια ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα ευνοεί στο να υπάρχει αυτή η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ για την οποία όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την "αλληλεγγύη" τους θα χαρακτηριστεί αμέσως απάνθρωπος! Κοροΐδα δεν είμαστε απλώς να πιστεύουμε πως τόσες πουτ@νες χορεύουν ατάιστες. 

  • Πολλά τα δικαστικά έξοδα ούτε ο Εσκομπάρ δεν έδινε τόσα στους δικηγόρους του! 


Ποιοι είναι αυτοί οι εργαζόμενοι ή οι ιδιώτες που κέρδισαν αυτά τα ποσά ας αναρωτηθούν οι 41 δημοτικοί μας σύμβουλοι. Άλλωστε εάν τα αθροίσουν θα δουν πως μόνο για τον μήνα Οκτώβριο είναι μερικές χιλιάδες ευρώ. Στα ονόματα των δικαιούχων βρήκαμε και ένα με ιδιαίτερη σημασία αλλά το αφήνουμε για προεκλογικά αφού οι πολλοί είναι και "ξεχασιάρηδες".  Πάρτε και ένα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όσοι θα ξαναπέσετε από τα σύννεφα όταν μέσα στον τρέχοντα μήνα η πόλη μας θα γίνει και πάλι ΑΡΝΗΤΙΚΟ θέμα στα δελτία ειδήσεων των μεγάλων ΜΜΕ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: