ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Εθνική Ελπίδων του 1988 τίμησε τον προπονητή κ. Κόλλια και στην ειδική εκδήλωση που έγινε στην Κόρινθο είχε προσκληθεί και ο φυσικοθεραπευτής του "Ήλιου" κος Χρήστος Ξύνας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Η Εθνική Ελπίδων του 1988 τίμησε τον προπονητή κ. Κόλλια και στην ειδική εκδήλωση που έγινε στην Κόρινθο είχε προσκληθεί και ο φυσικοθεραπευτής του "Ήλιου" κος Χρήστος Ξύνας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

Από τα πιο ωραία φιλικά που έχω πάει στην ζωή μου να διετελέσω ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ. Ευχαριστώ τον κύριο Γιώργο Κουλακιώτη πρώην παίχτη του ΠΑΟΚ και της Καλλιθέας που τον είχα σαν παίχτη στην Α' εθνική την περίοδο 2004-2006 που μου έκανε την τιμή να με προσκαλέσει. Εύχομαι να μας έχει καλά ο θεός να ξαναγίνει αυτή η ωραία εκδήλωση και του χρόνου.

Χρήστος Ξύνας
Φυσικοθεραπευτής Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης (ποδόσφαιρο)

Δείτε και το σχετικό βίντεο κάνοντας κλικ εδώ από την εκπομπή του OPEN. Ο κος Χρήστος Ξύνας μας έδωσε και κάποιες φωτογραφίες που έβγαλε με παίχτες που τίμησαν την φανέλα με το εθνόσημο από την συγκεκριμένη εκδήλωση προς τιμήν του προπονητή της εθνικής κ. Γιάννη Κόλλια  και αφού τον ευχαριστήσουμε και δημόσια σας τις παρουσιάζουμε. Η παρουσία του συνδημότη μας και άριστου επαγγελματία φυσικοθεραπευτή σε τέτοιες εκδηλώσεις τιμά και την πόλη μας αλλά και το αθλητικό σωματείο στο οποίο τώρα εργάζεται. Πάντα τέτοια...  και ελπίζουμε να φιλοξενήσουμε και στο μέλλον τέτοιες ευχάριστες ειδήσεις σε μια εποχή αλλά και σε μια πόλη που όλα παραμένουν σκοτεινά και μαύρα! 












Δεν υπάρχουν σχόλια: