ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το "λάθος" στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας Αττικής και η "νέα Αντιδήμαρχος Παιδείας Ηλιούπολης" κα Αικατερίνη Μαρκουλάκη!

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Το "λάθος" στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας Αττικής και η "νέα Αντιδήμαρχος Παιδείας Ηλιούπολης" κα Αικατερίνη Μαρκουλάκη!

 

Διαβάζουμε στο site της Περιφέρειας Αττικής (κάντε κλικ εδώ ) για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που βλέπει μάλλον στον ύπνο του ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γιώργος Πατούλης να γίνονται στην πόλη μας. 

Ένας Περιφερειάρχης που συνέδεσε το όνομά του με χιλιάδες απευθείας αναθέσεις και που ήδη για όσους γνωρίζουν είναι απερχόμενος ,αφού ακόμα και αρκετοί Αντιπεριφερειαρχές (Νάνου, Ρώμας κ.α)  του δεν θα είναι υποψήφιοι μαζί του στις κάλπες του 2023.  Στις δημοτικές εκλογές του 2023 όπου θα προσπαθήσει να κερδίσει για ακόμη μια φορά την ψήφο όσων κορόιδεψε το 2019 τάζοντας πράγματα που ουδέποτε υλοποίησε. 



Το δελτίο Τύπου αναφέρει και χρηματικά ποσά που "πετάχτηκαν" αφού τα αντιπλημμυρικά έργα που διαφημίζουν δύο διαδοχικές διοικήσεις ίσως θα έπρεπε να οδηγήσουν κάποιους στον εισαγγελέα για τις κακοτεχνίες τους. Δαπανηθήκαν εκατομμύρια (στα χαρτιά τουλάχιστον γιατί παρακολουθήσαμε τα ευτελής αξίας υλικά που χρησιμοποιήθηκαν) και το πρόβλημα με τις πλημμύρες παραμένει σαν να μην έχει πέσει ούτε μισό ευρώ για αυτό. 

Αλλά το θέμα μας δεν είναι να ασκήσουμε κριτική σε έναν απερχόμενο Περιφερειάρχη , και έναν δήμαρχο που αναμένει τους τελευταίους μήνες της θητείας του να βάλει μπρος τα "μεγάλα" έργα όσα δεν έκανε επί τρία ολόκληρα χρόνια συν τα 9 της προηγούμενης θητείας τους ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών της προηγούμενης διοίκησης Βαλασόπουλου που ακόμα διαφημίζει αντί να ντρέπεται για το "πάρτι" που έγινε με τα εκατομμύρια για ένα έργο που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και που ακόμα και σε σημεία που έχει παραδοθεί δεν έχει κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα εάν διαμαρτυρηθείς σου λένε η Περιφέρεια ήταν υπεύθυνη αλλά δεν οδηγούν και στη Δικαιοσύνη τους υπευθύνους της Περιφέρειας και της νυν διοίκησης και της προηγούμενης για την κατασπατάληση που έγινε και για το αποτέλεσμα που δεν ήρθε και δεν θα έρθει ούτε όταν ολοκληρωθεί ένα έργο που έπρεπε να έχει παραδοθεί εδώ και χρόνια! 

Σε απλά ελληνικά , δρόμοι που πλημμύριζαν πριν το έργο εξακολουθούν και πλημμυρίζουν και αυτό φυσικά οφείλεται στην υλοποίηση αλλά και στον σχεδιασμό του από την Περιφέρεια Αττικής αφού οι δυνατότητες της δικής μας Τεχνικής Υπηρεσίας είναι γνωστές και εμφανείς με μια απλή βόλτα στην πόλη μας. 

Τώρα πως τους ήρθε στην Περιφέρεια Αττικής και έχρισαν Αντιδήμαρχο Παιδείας την κα Αικατερίνη Μαρκουλάκη δεν γνωρίζουμε,  πάντως δεν θα ήταν άσχημη επιλογή εάν αναλογιστούμε ποιος κατέχει την αντίστοιχη θέση σήμερα! 

 Ένας δημοτικός σύμβουλος που ενώ εκλέχθηκε με συγκεκριμένη δημοτική παράταξη ανεξαρτητοποιήθηκε για να καταλήξει Αντιδήμαρχος σε μια διοίκηση που φεύγοντας δεν θα έχει και πολλά να μας αφήσει να θυμόμαστε παρά ίσως τις ατέλειωτες μεταγραφές δημοτικών συμβούλων από άλλες παρατάξεις. 

Θεμιτό για εμάς όποιος συμφωνεί με το πρόγραμμα της νυν διοίκησης να συμμετάσχει στη αυτή, και βέβαια όλες και όλοι θα κριθούν όχι μεμονωμένα ως πρόσωπα αλλά ως συμμετέχοντες σε μια διοίκηση που πήγε την πόλη μας πίσω!  Γιατί είναι μεγάλη οπισθοδρόμηση να συζητάμε εν έτει 2022 μέσα στα δημοτικά συμβούλια θεωρίες "ψεκασμένων" για δήθεν κίνδυνο της υγείας των δημοτών μας από την ακτινοβολία του ΚΥΤ Υμηττού με την προτροπή μιας διοίκησης που έτσι και αλλιώς με την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ έχει ξεκόψει εδώ και καιρό. Έτσι αναγκάζεται να κάνει μηνύσεις σε επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων που έχουν κάθε ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ομιλούν για κακοδιαχείριση μέσα στα δημοτικά συμβούλια αφού αυτός είναι και ο θεσμικός τους ρόλος. Εάν "ξέφυγαν" και θεωρούν κάποιοι πως στις δικαστικές αίθουσες θα τιμωρηθούν "οι συκοφάντες" απλώς δεν γνωρίζουν από πολιτική!

Σύμφωνα με τον κεντροδεξιό κ. Γιώργο Πατούλη εμείς δεν τον έχουμε για τέτοιο και για τον λόγο αυτόν ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ  ( διαβάστε και εσείς εδώ το δελτίο τύπου)

«Η Ηλιούπολη αλλάζει, εκσυγχρονίζεται με έργα αναπτυξιακά και φιλικά προς το περιβάλλον. Θα συνεχίσουμε την καλή συνεργασία με τον Δήμο, εστιάζοντας σε υποδομές που σχετίζονται τόσο με την καλύτερη αντιπλημμυρική προστασία της πόλης όσο και με αναπλάσεις πρασίνου.

Όσο για την ενεργειακή αναβάθμιση του δημαρχείου είτε τα χρήματα δεν ήρθαν ποτέ είτε χάθηκαν στον δρόμο αφού συνεχίζουμε ως δήμος και δαπανούμε μεγάλα ποσά για θέρμανση του δημαρχείου με ρυθμισμένες οφειλές χιλιάδων ευρώ στη ΔΕΗ επομένως το που πήγε το μύριο ας το αναζητήσουν οι "κοιμώμενοι" δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που έχουν μάλλον καταλάβει πως και για τα επόμενα 5 χρόνια θα παραμείνει δήμαρχος ο κος Χατζηδάκης και προετοιμάζονται ήδη για το 2028 αφού για αυτές τις κάλπες δεν προλαβαίνουν! 

Αυτά τα ολίγα από εμάς και εκεί στην Περιφέρεια Αττικής ας κοιτάξουν να διορθώσουν το δελτίο τύπου αφού η κα Αικατερίνη Μαρκουλάκη δεν είναι Αντιδήμαρχος Παιδείας και ούτε θα μπορούσε αφού δεν είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: