ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο ίδιο έργο θεατές .......

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Στο ίδιο έργο θεατές .......

Σε εξέλιξη το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας με τον δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη να "χειρίζεται" με σχετική ευκολία τις ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης που ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές αναζητεί ακόμα αφήγημα,  ώστε να πειστούν οι πολλοί και να αλλάξουν την ΨΗΦΟ εμπιστοσύνης που έδωσαν το 2019 στην νυν διοίκηση. 

Δεν θα βρουν αφήγημα όσο θεωρούν λογικό να προσπαθούν να πείσουν τους πολλούς πως με την ίδια αποτυχημένη συνταγή κρατισμού θα φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα για τον δήμο μας.  Μιλάνε για Τεχνική Υπηρεσία του δήμου λες και δεν γνωρίζει ο δημότης πως οτιδήποτε έχει να κάνει με δομές του δήμου μας ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ υπερδιπλάσια από αυτά που προσφέρει. 

Το δημοτικό συμβούλιο το οποίο παρακολουθούν και σήμερα ελάχιστοι διαδικτυακά και ακόμα λιγότεροι δια ζώσης αποδεικνύει την ανάγκη δημιουργίας μιας νέας δημοτικής παράταξης που ξεκάθαρα θα αλλάζει το "παιχνίδι" που δείχνει "σημαδεμένο" με διαδικτυακές δημοσκοπήσεις που δείχνουν  την νυν δημοτική αρχή να εξασφαλίζει ΑΝΕΤΑ την ΠΡΩΤΙΑ  στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: