ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΤΑ ΝΕΑ του ομίλου Μαρινάκη κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

ΤΑ ΝΕΑ του ομίλου Μαρινάκη κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

 


Όπως σας είχαμε γράψει καιρό από εδώ  ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει πως στις βουλευτικές εκλογές του 2023 θα "ροκανίσει" όσο μπορεί την ΑΥΤΟΔΥΜΑΜΙΑ της ΝΔ ( για όσους ακόμα έχουν την αυταπάτη αυτή) με κύριο στόχο του να μην είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Οι λόγοι πολλοί και δεν θα μπορούσαν να αναλυθούν στην παρούσα ανάρτηση γιατί οι διαφορές τους πλέον γεμίζουν "βιβλιοθήκες" και δεν έχουμε ούτε την διάθεση αλλά κυρίως δεν έχουμε εξασφαλίσει την σωματική μας ακεραιότητα στην περίπτωση που μπούμε στον πειρασμό να αναρτήσουμε κάποια ηχητικά του εφοπλιστή με υπουργό της κυβέρνησης! 

Δεν είμαστε τώρα για περιπέτειες και δεν θα βοηθούσαν στην παρούσα φάση κανέναν αφού οι εκλογές βρίσκονται πέντε μήνες μακριά. 

Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης για όσους τον θεωρούσαν δεξιό ποτέ δεν υπήρξε και αυτό το δείχνουν οι επιλογές του στον δήμο Πειραιά αλλά και οι δημοσιογράφοι που έχει επιλέξει να εργάζονται στα δικά του ΜΜΕ. 

Δεν θα κρίνει βέβαια ο κος Μαρινάκης το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών για να μην έχει αυτή την αυταπάτη αφού στη χώρα μας για δεκαετίες δρουν άλλοι μηχανισμοί που διαμορφώνουν κλίμα και που είναι υπεύθυνοι για πολλές λανθασμένες επιλογές τους που οδήγησαν την χώρα μας σε δυσχερή θέση αλλά και τους ίδιους στο να μην είναι και ιδιαίτερα αγαπητοί στους πολλούς. 

Αυτό που μπορούμε με βεβαιότητα να σας πούμε είναι πως δεν υπάρχει χρόνος για να αντιστραφεί το πολιτικό κλίμα ριζικά και ο μόνος που δεν θα παραμείνει πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ η ΝΔ μαζί με άλλους θα είναι στο τιμόνι της χώρας και την επόμενη τετραετία. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: