ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιώργος Παπαμώκος : Ας το ξεχάσουν....

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Παπαμώκος : Ας το ξεχάσουν....

 

Οι "εξυγιάνσεις" αλά Χατζηδάκη δεν πιάνουν ισχυρίζεται σε σημερινό του ποστάρισμα ο συνδημότης μας και ενεργός με τα κοινά της πόλης και όχι μόνο κος Γιώργος Παπαμώκος. 

Ο Ηλιουπολίτης έμαθε από το πάθημα των ανικάνων συμπληρώνει και το θέμα είναι εάν οι Ηλιουπολίτες είναι καλοί μαθητές και κυρίως μην αποδειχθούν "ξεχασιάρηδες" την ώρα της κάλπης το 2023. 

Θέλουμε να ελπίζουμε πως όσοι παραμένουν ακόμη και σήμερα στις τάξεις της παρούσας διοίκησης δεν έχουν αντιληφθεί πως το "καράβι" βουλιάζει και βέβαια και εμάς ουδόλως μας ενδιαφέρει το πολιτικό τους μέλλον αφού εξαιτίας τους χάθηκαν άλλα τέσσερα χρόνια και η πόλη μας πήγε πίσω. 

Ωραίο το ποστάρισμα του κ. Παπαμώκου το θέμα είναι πως αγγίζει μόνο όσους δεν είναι βολεμένοι! Εάν αυτοί παρασύρουν και άλλους ή κυρίως εάν εκτός από τους φανερούς έμμισθους υπάρχουν περισσότεροι που υποκρίνονται τους "εθελοντές" είναι κάτι που μας απασχολεί πολύ καιρό τώρα αφού εμείς δεν πιστεύουμε σε όσους λένε πως ασχολούνται με τα κοινά για το καλό της πόλης! 

Άλλωστε το καλό της πόλης για εμάς και ελπίζουμε για πολλούς ακόμα ήταν να μην είχαν αναλάβει ΠΟΤΕ θέσεις ευθύνης όσοι το μόνο που πρόσφεραν είναι μεγάλα λόγια και έργα ΜΗΔΕΝ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: