ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δώστε και 200.000 ευρώ για δαπάνες αντιμετώπισης αδέσποτων ζώων άλλωστε ο "εθελοντισμός" δεν τα καταφέρνει χρειάζεται ΣΟΒΙΕΤΙΑ!

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Δώστε και 200.000 ευρώ για δαπάνες αντιμετώπισης αδέσποτων ζώων άλλωστε ο "εθελοντισμός" δεν τα καταφέρνει χρειάζεται ΣΟΒΙΕΤΙΑ!



 Έχουμε έναν από τους μεγαλύτερους ζωοφιλικούς συλλόγους της Αττικής και άλλες συλλογικότητες συνδράμουν με τα δικά σας λεφτά ,στις στειρώσεις αδέσποτων. Όμως η σίτιση και η φροντίδα τους απαιτεί χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο που για εμάς δεν είναι λογικό να δίδονται από ένα χρεοκοπημένο κράτος αλλά για κάποιους μπορεί αυτό ακόμα και να επιβάλλεται. 

Άλλωστε λεφτά υπάρχουν για όλα τα "ζώα" δίποδα ή τετράποδα και το κράτος - "πατερούλης" είθισται στην Ελλαδίτσα μας να φροντίζει και για το πως θα κινούνται ιδιώτες που έχουν βάλει ως σκοπό της ζωής τους να μας σώσουν από τις "αγέλες" που σύμφωνα με τις δικές τους θεωρίες θα μας "κατασπάραζαν". 

Έτσι η μόνη δημοτική αρχή που βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τα αδέσποτα της πόλης μας,  είπε να κόψει άλλα περίπου 50.000 ευρώ για τις "ανελαστικές" ανάγκες όσων εμπλέκονται με τα αδέσποτα. 

Γιατί εκτός από το καταφύγιο στον Υμηττό , χρειάζονται στειρώσεις, τροφές κ.ο.κ. Εμείς απλώς επισημαίνουμε πως σε κράτη όπως οι ΗΠΑ υπάρχει και η ευθανασία γιατί εκεί μάλλον έχουν αντιληφθεί πως η αγάπη για τα ζώα ή πάει στις πλάτες ζωόφιλων είτε το κράτος δείχνει το "σκληρό" του πρόσωπο αφού δεν έχει καμία δυνατότητα να σώσει όλα τα αδέσποτα που θα κλειστούν σε κλουβιά έως ότου ευαισθητοποιηθεί μια κοινωνία που έτσι και αλλιώς βρίσκεται σε οικονομική κρίση. 

Εδώ το παραμύθι λέει πως φυλακίζουμε τα αδέσποτα , τα στειρώνουμε και αναζητούμε φιλόζωους που θα τα κηδεμονεύουν με τον τρόπο που πρόσφατα είδαμε με επιθέσεις δεσποζόμενων σε ανθρώπους που γλίτωσαν παρά τρίχα! 

Δεν επαρκούν τα χρήματα που δίνει η Πολιτεία για να συντηρηθούν εκατομμύρια αδέσποτα και ούτε έχουμε εμείς την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως κάθε οικογένεια θα έχει από δέκα κατοικίδια έτσι ώστε αυτά να μην καταλήγουν φυλακισμένα και σιτιζόμενα από το κράτος μέσα σε κλουβιά στον Υμηττό. 

Επομένως δώστε 200.000 ευρώ και πείτε πως μας "σώσατε" από τα αδέσποτα ,γιατί άλλωστε ως διοίκηση δεν μπορείτε να μας "σώσετε" από οτιδήποτε άλλο.  

Όσο για τους φιλόζωους ας αντιληφθούν πως σε καπιταλιστικές κοινωνίες είτε εφαρμόζονται οι νόμοι της αγοράς,  είτε το γυρίζουμε σε ΣΟΒΙΕΤΙΑ και μπαίνουμε σε κλουβιά όλοι μας. 

Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει,  και έτσι μπράβο από εμάς στη δημοτική αρχή που σκορπάει λεφτά για τα αδέσποτα αλλά ας γνωρίζει πως δεν φτάνουν σε καμία περίπτωση ή έτσι ισχυρίζονται συλλογικότητες και ΜΚΟ που θέλουν να μας επιβάλλουν τις δικές τους λύσεις. 

Λύσεις που είδαμε να υιοθετούνται σε μεγάλο βαθμό από το νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη  που αναζητεί εναγωνίως τρόπους για να φέρει κοντά της όσους ασχολούνται με την διάσωση και σίτιση αδέσποτων και να μειώσει τα περιστατικά εμπορίας αυτών σε μια ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ κοινωνία όπου τα πάντα είναι ΚΕΡΔΟΣ! Πως θα το πετύχει; Μα όπως πέτυχε να φέρει και την ανάπτυξη στη χώρα μας και όπως κατάφερε ήδη οι ρουλέτες στο Ελληνικό να σας περιμένουν να ποντάρετε στο ΜΑΥΡΟ! 

Για να το τελειώνουμε μη κουράζουμε και τους αναγνώστες μας . Δεν ξέρουμε τι θα καταφέρει η διοίκηση με τον διπλασιασμό των χρημάτων που δίδονται για αυτές τις δράσεις ,  αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η σωτηρία ή όχι των αδέσποτων δεν περνάει αναγκαστικά από τον μονόδρομο όσων με πρόσχημα την αγάπη προς τα ζώα έχουν στήσει "μαγαζιά" που και αυτή η κυβέρνηση δεν άγγιξε αφήνοντας τα να πλουτίζουν εις βάρος ηλιθίων! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: