ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Πατούλης αιφνιδίασε για ακόμη μια φορά τη ΝΔ που ήδη θα έπρεπε να είχε ξεκαθαρίσει πως στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας θα έχει την δική της επιλογή!

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Ο Πατούλης αιφνιδίασε για ακόμη μια φορά τη ΝΔ που ήδη θα έπρεπε να είχε ξεκαθαρίσει πως στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας θα έχει την δική της επιλογή!

 


Διαβάζουμε στο The Power Game.gr   πως από τις εφημερίδες έμαθαν τα στελέχη της Πειραιώς την εκ νέου υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής. Βέβαια με δεδομένο πως τόσο η κα Νάνου , όσο και ο κος Ρώμας ( νυν Αντιπερειφερειάρχες) δεν θα συνδράμουν την προσπάθεια του κ. Πατούλη για κατάκτηση για δεύτερη φορά της καρέκλας του Περιφερειάρχη αναμένουμε και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Άλλωστε το να στηρίξει η ΝΔ επίσημα τον κ. Πατούλη για την πρώτη Περιφέρεια της χώρας θα ήταν για εμάς ΛΑΘΟΣ αντίστοιχο με αυτό που διέπραξε το 2019 όταν ο κος Πατούλης είχε απειλήσει πως θα βρεθεί ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων απέναντι στον κ. Κώστα Μπακογιάννη που ήταν η επίσημη επιλογή του κόμματος. Δεν ξέρουμε τι τελικά θα πράξει η ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής και εάν τελικά θα έχει άλλη επιλογή πέρα από αυτή του κ. Πατούλη. Αυτό που ξέρουμε είναι πως εμείς όπως και το 2019 δεν θα στηρίξουμε την υποψηφιότητα αυτή που προσβάλει κάθε κεντροδεξιό ψηφοφόρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: