ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ανάρτηση της κα Καπίρη για τα γενέθλια του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Η ανάρτηση της κα Καπίρη για τα γενέθλια του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου

Με την παραπάνω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η γραμματέας της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κα Έλενα Καπίρη ευχήθηκε για τα γενέθλιά του στον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο. 

Υγιής , χαμογελαστός και ενεργός με τα κοινά ας παραμείνει  , και να δει τα παιδιά του όπως τα επιθυμεί ευχόμαστε και εμείς στον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο που κάποιοι μας παρουσίαζαν ως μπαμπούλα πριν τις κάλπες του 2019,  και σήμερα αναζητούν εναγωνίως να τους "σώσει" από τους μαθητευόμενους μάγους και νυν διοικούντες. 

Η λανθασμένη επιλογή του να μην παραμείνει δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έχει οδηγήσει στις δεκάδες αποχωρήσεις στελεχών της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που παρά τις φιλότιμες ομολογουμένως προσπάθειες του νέου επικεφαλής της κ. Ψυρρόπουλου δεν δείχνει ικανή να τερματίσει και πάλι πρώτη στις κάλπες του 2023. 

Οι ευχές μας στον πολιτικό μας αντίπαλο δεν είναι υποκριτικές αφού εμείς ΔΗΜΟΣΙΑ και χωρίς δεύτερη σκέψη στηρίξαμε την προσπάθειά του στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και του 2014 αλλά και του 2019. 

Παρά το γεγονός πως διαδέχθηκε στην δημαρχία τον συμπαθή σε εμάς κεντροδεξιό δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου και με δεδομένο πως είμαστε και θα παραμείνουμε ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ δεν φοβηθήκαμε να τα βάλουμε και με δικούς μας συναγωνιστές που προτίμησαν και πέτυχαν την απομάκρυνσή του από την δημαρχία με μοναδικό κίνητρο την "τιμωρία" του που τους πήρε τις καρέκλες. 

Στην πρώτη θητεία του προσπάθησε να κάνει ΡΗΞΕΙΣ με την ΣΟΒΙΕΤΙΑ αλλά δεν τα κατάφερε αφού προφανέστατα και είναι πολύ δύσκολο να χαλάσεις τις κακές συνήθειες δεκαετιών και να διαλύσεις τους ΜΥΘΟΥΣ αυτής της πόλης. 

Δεν πέσαμε ποτέ στην παγίδα των εύκολων συνθημάτων όπως αυτό της τάχα Βαλασοκρατίας και παρόλο που και στελέχη της δικής του παράταξης μας θεωρούν "ακραίους" σταθήκαμε απέναντί του ΜΟΝΟ όταν και οι δικές του επιλογές έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με την δική μας ατζέντα. 

Κατανοούμε απόλυτα πως η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και για τον λόγο αυτό παρόλο που είχαμε δει κακές επιλογές στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του δεν το αναδείξαμε όσο θα έπρεπε αφού δεν επιθυμούσαμε να πάμε στα χειρότερα. 

Οι κακές για εμάς επιλογές που για άλλους ίσως είναι εξαιρετικές δεν θα διαφύγουν της προσοχής μας σε αυτές τις κάλπες που εμείς ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ τίποτα αφού ουδείς υιοθετεί ούτε τα βασικά σημεία της δικής μας ατζέντας. 

Έτσι και παρά το γεγονός πως με την παράταξη ¨Πρώτα η Ηλιούπολη" θα πολιτευθούν πρόσωπα ιδιαίτερα συμπαθή σε εμάς που ουδέποτε μας δημιούργησαν προβλήματα χωρίς την δική του ΕΝΕΡΓΗ παρουσία θεωρούμε αδύνατη την επικράτηση της παράταξης που δημιούργησε έστω στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Εμείς άλλωστε όπως όλες και όλοι γνωρίζουν ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ υποψήφιο δήμαρχο θα ψηφίσουμε και παλεύουμε ώστε αυτός να είναι ΕΝΑΣ και σίγουρα στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Τέλος δεν θεωρούμε πως το πρόβλημα της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" είναι ο επικεφαλής της αλλά δεν μας αφορά κιόλας για να αναδείξουμε όσα τους κρατάνε πίσω ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: