ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  •  Καλή εβδομάδα και καλό κουράγιο σε όλες και όλους μας γιατί έρχεται δύσκολος χειμώνας για τους πολλούς. 


  • Όταν ο πολιτισμός και ο αθλητισμός πέσει στα χέρια καιροσκόπων μην αναμένετε και πολλά θετικά πράγματα να συμβούν. Άλλωστε η Ιστορία της πόλης μας είναι γεμάτοι επώδυνους συμβιβασμούς και ανοχή σε όσους αντί να τρέξουν να κρυφτούν μας ζητάνε και τα ρέστα!


  • Έχει εκδήλωση σήμερα στην πόλη μας η Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα σε συνεργασία με την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας. Θέμα οι "κυβερνητικές πολιτικές για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας". Δεν θα παραστούμε στην εκδήλωση επειδή την ίδια ώρα θα βρισκόμαστε σε άλλη στο κέντρο της Αθήνας αλλά θεωρούμε πως η δική μας απουσία δεν θα επηρεάσει την επιτυχία ή αποτυχία της εν λόγω εκδήλωσης αφού έτσι και αλλιώς άλλοι θα σας αναλύσουν τι έκανε η ΝΔ για ένα θέμα που απασχολεί ελάχιστα αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη εάν και είναι πολύ σημαντικό.  



  • Μας "προκαλεί" ο συνδημότης μας κος Παπαμώκος να του βρούμε κάποιον συνδημότη μας που να θεωρεί πως υπάρχει δήμαρχος της πόλης και σε αντάλλαγμα του "κατορθώματός" μας θα μας κεράσει! Δεν το γλιτώνει το κέρασμα αφού με την διοίκηση έχουν ταχθεί ανοιχτά πλέον σύλλογοι , συλλογικότητες, και γενικά όσοι συμμετέχουν σε αυτό που αποκαλεί ο απλός κόσμος πολιτιστική και αθλητική ζωή μιας πόλης. Ούτε μία ανακοίνωση τρία χρόνια τώρα κατά της διοίκησης και του δημάρχου της πόλης μας από ΟΛΟΥΣ αυτούς τους συλλόγους, συλλογικότητες και δεν έχει τελειωμό ο κατάλογος συν το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ουδείς αμφισβητεί πως τις περισσότερες ψήφους στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών θα της βάλει στο "τσουβάλι" του ο ανύπαρκτος δήμαρχος! Μα γιατί να φωτογραφίζονται κε Παπαμώκο με κάποιον που δεν υπάρχει οι πάλαι ποτέ "σύντροφοί" σας ; Αυτά και εάν θέλει και ονόματα του βάζουμε πρόχειρα τα δύο των υβριστών μας Χρήστου Παπαδόπουλου & Γωγώς Τσακογιάννη της οποίας τις "εξαίρετες" δράσεις στηρίζει ο νυν δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης. Με δύο ονόματα και με χιλιάδες άλλες το κέρασμα το έχουμε κερδίσει αλλά δεν θα το πάρουμε άλλωστε δεν είμαστε εδώ για να "κλέβουμε εκκλησίες" αλλά για να γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ όσα ΟΛΟΙ οι άλλοι δεν τολμούν! 


  • Οι 41 δημοτικοί μας σύμβουλοι ας ρίχνουν και μια ματιά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ιδίως αυτοί που έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως η νυν διοίκηση αποτελεί παρελθόν και πως οι δημοτικές εκλογές του 2023 θα κερδηθούν εύκολα από οιοδήποτε περάσει στον δεύτερο γύρο απέναντι από τον κ. Χατζηδάκη! Δεν είναι εύκολα τα πράγματα και εάν τελικά έχουμε αλλαγή διοίκησης αυτό θα συμβεί επειδή κάποιοι δεν φοβούνται να γράψουν τα πράγματα με το όνομά τους και να αναδείξουν ό,τι διαχρονικά ενοχλεί την ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας! 

  • Έχουν έναν χρόνο να τα βρουν και ΚΟΙΝΟ συμφέρον ας μην ακούσουν κανέναν που τους θέλει σε διαφορετικές παρατάξεις αφού όλοι αυτοί θα εξαφανιστούν ΜΟΛΙΣ ανακοινωθεί το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών του 2023 και θα αναζητούν άκρες με έναν από τους δύο υποψηφίους δημάρχους που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο. Σε απλά ελληνικά και επειδή ίσως δεν το κατάλαβαν χωριστά δεν έχουν ελπίδα ΔΕΥΤΕΡΟΥ γύρου αφού έχουν διαμορφώσει χρόνια τώρα με την στάση τους εκλογικό σώμα που συμπαθεί τους κεντροδεξιούς αλλά ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ σε θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ κεντροαριστερούς και ενίοτε και τυχοδιώκτες. Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση προφανέστατα και θα είναι υπόλογοι στο 30%-35% των Νεοδημοκρατών της πόλης μας και δεν θα έχουν και τι να τους πουν παρά πως φταίνε τα τοπικά ΜΜΕ που τους "χτυπάνε". 

  • Απαλλάχθηκαν από τον φιλοχουντικό υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και ετοιμάζουν υποψήφιο μέλος του κόμματος Κασιδιάρη! Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ εκτός και θεωρούν πως τα μητρώα κομμάτων όπως αυτό του Κασιδιάρη αποτελούν προσωπικά δεδομένα ενώ στην ουσία είναι βάση παρακολούθησης των διωκτικών αρχών που εάν δεν είχαν αδρανήσει ή στην χειρότερη συνεργήσει με τους "Κασιδιάρηδες" σήμερα ο Παύλος Φύσσας θα ζούσε. Επειδή γίνεται το Εφετείο για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και κάποιοι θεωρούν πως θα καθυστερήσει να αποφανθεί να τους ενημερώσουμε πως αυτό δεν θα συμβεί και πως άδικα ετοιμάζονται για κάλπες τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης αφού κάποιοι δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ψηφοδέλτια! 


  • Μαρινάκη ρίξε το πρώτο ηχητικό από τις τηλεφωνικές υποκλοπές με predator άλλωστε το πρωτάθλημα το ΕΧΑΣΕΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: