ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Στις 5 Δεκεμβρίου είναι η πιθανή ημερομηνία όπου τα τοπικά στελέχη της κεντροδεξιάς θα συναντηθούν και θα συζητήσουν με τα μέλη του κόμματος της ΝΔ για το ζήτημα της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ κεντροδεξιάς υποψηφιότητας δημάρχου στις δημοτικές κάλπες του 2023 για την πόλη μας. Η συνάντηση δεν θα γίνει στα γραφεία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης αφού ο χώρος είναι μικρός και στην συνάντηση θα παραβρεθούν εκτός από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης πολλά ιστορικά κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας και έχει ήδη βρεθεί μεγαλύτερος χώρος όπου θα μπορούν να συζητήσουν ένα θέμα που αφορά όλους τους κεντροδεξιούς της πόλης μας. Η συνάντηση έχει ευρύτερο ενδιαφέρον για την πόλη μας αφού μια ΚΟΙΝΗ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου για τις κάλπες του 2023 θα βάλει τις βάσεις για μια ΝΙΚΗ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Εάν το πράγμα "στραβώσει" και πάλι θα ήμαστε άξιοι της μοίρας μας αφού για πρώτη φορά μετά από χρόνια το κόμμα δείχνει ενδιαφέρον για τις συνεχόμενες ήττες που έχουν οδηγήσει εκτός δεύτερου γύρου κάποιον κεντροδεξιό υποψήφιο για δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις! Από τις δημοτικές εκλογές του 2010 έχουμε να δούμε κάποιον κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο στην δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών κάτι το οποίο πρέπει να τελειώνει και σε αυτό πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Εμπρηστικές αναρτήσεις που βγάζουν εκτός "παιχνιδιού" καταξιωμένα κεντροδεξιά στελέχη έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που τάχα επιδιώκουν όσοι δεν θέλουν εποπτεία από το κόμμα. Εάν θεωρούν τους εαυτούς τους ανεξάρτητες και υπερκομματικές υποψηφιότητες ας μην ζητούν ψήφους Νεοδημοκρατών που βαρέθηκαν να βλέπουν τα παιδιά των πολιτικών μας αντιπάλων να βολεύονται και τα δικά τους να παραμένουν ακολουθώντας επιλογές ΗΤΤΑΣ! 

  • Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για κάθε γούστο υπόσχονται οι διοικούντες του δήμου μας που βιάστηκαν να φωτίσουν την πόλη μας με Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια που θεωρούν πως καλύπτουν τον ανεπαρκή και κακό οδοφωτισμό. Μπορεί η αλλαγή οδοφωτισμού να μην προχωρά όμως οι επιχειρηματίες της πόλης που συνδράμουν την διοίκηση του δήμου μας θα έχουν για κοντά δύο μήνες μια στολισμένη πόλη για να κάνουν τις "δουλειές" τους. Παραπονιούνται βέβαια για άδεια μαγαζιά αλλά και οι καταναλωτές διαμαρτύρονται για τις τιμές τους! Σε όμορους δήμους μας φαγητό και καφές είναι φθηνότερος και εάν ποντάρουν πως είναι ακριβά τα καύσιμα υπάρχει και το ΜΕΤΡΟ για όσους δεν θέλουν να νιώθουν κορόϊδα! 


  • Πριν τα Χριστούγεννα θα έχουμε ανακοινώσεις για την νέα υποψηφιότητα δημάρχου του κ. Δημήτρη Ευαγγέλου. Υπάρχει κινητικότητα και ακούγονται ονόματα από διάφορους κομματικούς χώρους που θα επανδρώσουν τον υποψήφιο δήμαρχο. Ανάμεσα σε αυτούς και κάποιοι συναγωνιστές που εμμένουν πως στην πόλη μας δεν χωράνε κόμματα και χρώματα! 


  • Η ΝΔ θα υπάρξει και χωρίς τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ηγεσία της όπως έχει δείξει η Ιστορία της. Άλλωστε το περιβάλλον κάθε αρχηγού είναι αυτό που ανέκαθεν μας έβαζε σε περιπέτειες και ήμασταν ΟΛΟΙ εμείς που δεν μπήκαμε σε κανέναν περιβάλλον που κρατήσαμε τη ΝΔ σε διψήφια ποσοστά ακόμα και το 2012 τότε που όλο το πολιτικό σύστημα κατέρρεε υπό το βάρος της χρεοκοπίας. Με πολλούς που ήρθαν στη ΝΔ μετά το 2016 εμείς δεν θέλουμε να έχουμε ούτε γεια αφού καιροσκόποι ήταν και παραμένουν και σε τίποτα δεν πιστεύουν πέρα από το χρήμα. 


  • Αντί να κλαίγεται σαν την πουτ@ν@ ας απαντήσει ο κος Πιερρακάκης ποιες οι σχέσεις του με τον "επιχειρηματία" Γιάννη Λαβράνο όλα τα άλλα στις κάλπες όταν το ορφανό του ΠΑ.ΣΟ.Κ θα καταλάβει πως δεν έχει τα φόντα για να εκπροσωπήσει κανέναν κεντροδεξιό μέσα στο κοινοβούλιο. Δεν είναι περίπτωση Χρυσοχοίδη ο κος Πιερρακάκης και φυσικά πρέπει να τρέξει για να χάσει και κανένα κιλό εάν θέλει να έχει τύχη στην εκλογική περιφέρεια η οποία είναι χαμένη για τη ΝΔ με τέτοιες λάθος επιλογές. 


  • Κάποιοι σκέφτονται και προσπαθούν να μαντέψουν το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών. Εμείς δεν έχουμε τέτοια άγχη μας νοιάζει περισσότερο ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ παρά το εάν θα διατηρήσουν καρέκλες όσοι έπρεπε να μην τις είχαν καταλάβει ΠΟΤΕ. Το 2019 όταν ψηφίζαμε ΝΔ ουδείς μας είχε πει πως θα δούμε σε θέσεις ευθύνης πρόσωπα όπως ο κος Πιερρακάκης ή η κα Μιχαηλίδου! Για τον λόγο αυτό και εμείς δεν θα βάλουμε πλάτη για να μας κυβερνούν υπουργοί παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: