ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξεκινάει η έκθεση της Ηλιουπολίτισσας εικαστικού κα Βασιλικής Ηλιακοπούλου

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Ξεκινάει η έκθεση της Ηλιουπολίτισσας εικαστικού κα Βασιλικής Ηλιακοπούλου

 


Η Ηλιουπολίτισσα εικαστικός κα Βασιλική Ηλιακοπούλου πραγματοποιεί έκθεση Ζωγραφικής - Σχεδίου - Χαρακτικής με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή. 

Η κα Ηλιακοπούλου ήταν μέλος της ομάδας "Οι Ηλιουπολίτισσες" και έκανε το "λάθος" να αναρτήσει στην ομάδα αυτή του facebook την εκδήλωσή της αφού είναι λογικό πως τιμά την πόλη μας. 

Όμως δεν είχε καταλάβει πως η ομάδα "Οι Ηλιουπολίτισσες" ασχολούνται μόνο με δράσεις από τις οποίες οι ίδιες προσκομίζουν όφελος και ο πολιτισμός δεν ήταν ποτέ το φόρτε τους! 

Άλλωστε η κα Ηλιακοπούλου δεν είναι ιδιοκτήτρια επιχείρησης που να κάνει ρευματοκλοπή και δεν έχει θέση στις αναρτήσεις μιας ομάδας του facebook που δεν ελέγχει ούτε τα μέλη της αλλά ούτε και τις επιχειρήσεις που διαφημίζει , πάντα για το "καλό" της τοπικής μας κοινωνίας. Μιας κοινωνίας "απονήρευτης" και "αγγελικά πλασμένης"  όπου όλες και όλοι κάνουν πως δεν άκουσαν , δεν είδαν και δεν καταλαβαίνουν! Θα καταλάβουν όμως αυτό είναι βέβαιο ας μην έχουν για αυτό καμία αμφιβολία. 



Έτσι η πρώτη που απάντησε στην διαμαρτυρία της κα Ηλιακοπούλου για το κατέβασμα της ανάρτησής της ήταν η ρατσίστρια κα Μανώλητην συμβούλευσε ως μη όφειλε να αποχωρήσει αθόρυβα από την ομάδα  μην ταράξει τις "κοπέλες" και χαλάσει το  μαλλί και το  νύχι τους από την σύγχυση αφού προφανέστατα και στο δικό της μυαλό ακούγεται λογικό να μην διαφημίζεται η δράση αυτή της κα Ηλιακοπούλου , αλλά σουβλάκια, κέντρα αισθητικής, πιτσαρίες, και γενικά οτιδήποτε άλλο πλην δράσεων που θα εξύψωναν και όσες τέλοσπάντων δεν θεωρούν πως όλα γυρίζουν γύρω από το χρήμα! 

Βέβαια το να διαφημίζονταν στις "Οι Ηλιουπολίτισσες" η κα Ηλιακοπούλου ζημιά θα ήταν για εκείνη αλλά αυτά τα αφήνουμε να τα δουν στην πράξη και όσοι ενώ γνωρίζουν κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. 

Ελπίζουμε να μην πέσουν από τα σύννεφα όσοι θα δουν τους εαυτούς τους να γίνονται θέμα εδώ αφού για εμάς πλέον οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ τους δεν θα περνούν απαρατήρητες. 

Στον δημόσιο διαδικτυακό διάλογο τα πράγματα στη "θέση" τους έβαλε η κα Τσακογιάννη λέγοντας πως άξιοι της τύχης μας είμαστε όλες και όλοι και βέβαια για όσους δεν κατάλαβαν "τύχη" για εκείνη είναι να υπάρχουν αφελής όπως η κα Ηλιακοπούλου και να γίνονται μέλη μιας ομάδας που έχει δείξει τι πρεσβεύει άπειρες φορές! 

Θα θέλαμε να ξέρουμε με τι μούτρα θα κατέβει υποψήφια νυν δημοτική σύμβουλος μέλος της ομάδας και κυρίως τι θα σας εξηγήσει όταν θα την "ξεβρακώσουμε" προεκλογικά επειδή εμείς εδώ δεν οφείλουμε ΤΙΠΟΤΑ και σε κανέναν. 

Τελικά αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά πως και τα μπο@ρδ@λ@ έχουν κανόνες που όμως δεν συνάδουν με τις αρχές και αξίες όσων πριν μπουν κάπου θα πρέπει να το "ερευνήσουν" πριν εκτεθούν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: