ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο πρόεδρος της Βουλής βρήκε την λύση!

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ο πρόεδρος της Βουλής βρήκε την λύση!

 


Ο εικονιζόμενος είναι ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας και σε κύκλο το κινητό του τηλέφωνο Nokia 3310 που εάν και υπολείπεται σε τεχνολογία έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον κάτοχό του. 

Δεν είναι smart phone και μόνο από δικό σου "λάθος" μπορεί να πέσει στο δίκτυο όσων παρακολουθούν τις τηλεφωνικές συνομιλίες για να βγάλουν για αυτούς χρήσιμα και ενίοτε κερδοφόρα συμπεράσματα. 

Το εν λόγω κινητό κινδυνεύει μόνο από τα πολλά βαλιτσάκια που μπορούν να παρακολουθήσουν μια ομάδα κινητών τηλεφώνων σε μια ορισμένη εμβέλεια από το σημείο από το οποίο είναι τοποθετημένο το καταγραφικό. 

Με δεδομένο πως ο κος Τασούλας φυλάγεται τις κακοτοπιές και συμβουλευόμενος  ως έμπειρος πολιτικός αυτούς που γνωρίζουν κατέφυγε σε αυτή την λύση έτσι ώστε να αποφύγει παρακολουθήσεις που μπορούν να συμβούν ακόμα και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού εάν έχει σύγχρονη συσκευή. 

Σε κάθε περίπτωση δημοσιεύουμε την φωτογραφία για να καταδείξουμε σε όσους έχουν λόγους να μην θέλουν να ακούμε όσα λένε στα τηλέφωνά τους πως τρόπος υπάρχει και κυρίως σε αυτούς που απειλούν δημοσιογράφους με πολυετής φυλακίσεις έτσι και αναπαράγουν υλικό το οποίο έχει υποκλαπεί από τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες. 

Δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να αποδείξουμε πως όσοι ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ έντονα για το αυτονόητο σε όλο τον δυτικό κόσμο πως ιδιωτικές συνομιλίες που αποκαλύπτουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ πρέπει να δημοσιοποιούνται και ευελπιστούμε οι επιχειρηματίες της χώρας μας να μη βολευτούν με "δωράκια" και να "ξεβρακώσουν" όσους τσιρίζουν έχοντας ΑΔΙΚΟ. 

Σε κάθε περίπτωση από εμάς θα έχουν ΜΑΥΡΟ για την "επιχειρηματική" τους δράση αφού αφελείς δεν ήμασταν ποτέ και κυρίως δεν οφείλουμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ πλην ολίγων φίλων που δεν συνηθίζουν να ταξιδεύουν σε επαρχιακές πόλεις για να εισπράξουν ΜΙΖΕΣ! 

Αυτά και ελπίζουμε σε μια επόμενη κυβέρνηση που θα οδηγήσει στις φυλακές όσους έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι ακόμα και εάν αυτοί γεμίζουν ολόκληρη πτέρυγα ή και όλη την ΦΥΛΑΚΗ Κορυδαλλού!

Η πλάκα είναι πως ο κος Τασούλας δεν έχει και κάτι να κρύψει αλλά αυτοί που έχουν δεν τους πάει να κυκλοφορούν με nokia θέλουν iphone για αυτούς και για την γκόμενά τους! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: