ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τσατσούλη να σου πούμε εμείς τα κριτήρια της Σοβιετίας;

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Τσατσούλη να σου πούμε εμείς τα κριτήρια της Σοβιετίας;


Αναρωτήθηκε η κα Τσατσούλη τάχα απονήρευτη , για τον τρόπο χρηματοδότησης πολιτιστικών συλλόγων , αθλητικών σωματείων και λοιπών συλλογικοτήτων. 

Τα πράγματα είναι απλά κα Τσατσούλη άμα προσκομίσεις τα έγγραφα που χρειάζεται η Σοβιετία και είσαι υπάκουος , τότε  παράγεις πολιτισμό και αθλητισμό και βγάζεις και χαρτζιλίκι εις υγείαν των κοροΐδων. 

Για γάτες και σκύλους σας τα είπαν και στο δημοτικό συμβούλιο , στειρώσεις μέχρι να σβήσει ο "Ήλιος" για να γλιτώσουμε από τις αγέλες! 

Ευτυχώς εμείς εάν και "ζώα" και μάλιστα ιδιαίτερα επιθετικά μερικές φορές την "στείρωση" την γλιτώσαμε , την "φίμωση" θα δούμε , άλλωστε όπως δεν περιμέναμε πως 10 χρόνια μετά θα εξακολουθούμε να υπάρχουμε και πιο δυναμικοί δεν ξέρουμε και τι μας ξημερώνει ΑΥΡΙΟ. 

Εμείς ευχόμαστε το 2023 να φέρει και το τέλος της ταλαιπωρίας μας , να βλέπουμε δημοτικούς συμβούλους αφελείς που δεν κατανοούν πως για τα τελειώσει το "πάρτι" , πρέπει να διαλυθεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Γιατί δεν είναι μόνο τα 900 ενεργά μέλη της που συνδράμουν την εκάστοτε διοίκηση αλλά χιλιάδες άλλοι που έχουν μερίδιο από την πίτα των 40 εκ. ευρώ της ετήσιας κρατικής χρηματοδότησης του δήμου μας. 

Εάν θέλετε και εσείς να μην στηρίζεστε στις συνδρομές των κομμουνιστών,  ρίξτε το στην αλληλεγγύη και στον πολιτισμό που  είναι μια σίγουρη επένδυση όχι μόνο για να γίνεται κάποια στιγμή δήμαρχος αλλά για να μην έχετε και άγχος για το ποιος θα πληρώσει τους λογαριασμούς σας. 

Ο πόνος κάποιου και η αδυναμία στην οποία τον φέρνει ο "κακός" καπιταλισμός είναι για κάποιους μεροκάματα! 

"5000 αδέσποτα  γατιά" θα ψηφίσουν στις κάλπες του 2023 την διοίκηση Χατζηδάκη και άντε μετά να το παλέψεις εσύ με τους συντρόφους όλες αυτές τις συλλογικότητες που πάντα δουλεύουν για το "καλό" της πόλης! 

Και να γνωρίζεις κα Τσατσούλη μας,  εάν δεν έχει συγγενή νταβατζή και εκβιαστή , προκοπή σε αυτό τον δήμο δεν κάνεις. 

Για τον λόγο αυτό και εμείς φυλαγόμαστε τις "κακοτοπιές" και δεν ερχόμαστε σε μέρη όπου δεν μπορούμε να ελέγχουμε τους εισερχόμενους "αγανακτισμένους". Είναι τέτοια η αγανάκτηση τους που περιμένουν το επόμενο "λάθος" μας για να πετύχουν τον ένα και μοναδικό τους στόχο που είναι η δική μας φυσική εξόντωση. 

Φυσικά και ως επαγγελματίες που έως τώρα τουλάχιστον επιβίωσαν,  έχουμε να τους πούμε πως απλώς ματαιοπονούν. Και δεν το λέμε επειδή είμαστε "άτρωτοι" αλλά επειδή γνωρίζουμε πόσο φτηνιάρηδες και αδαείς είναι όσοι μας προτιμούν να βλέπουμε τα ραδίκια ανάποδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: